Ganska oväntat…

… för att vara mig!! Men nu har även två SVARTA ljusstakar flyttat hem till oss. Ett riktigt FYND som jag hittade på Rusta igår, så om jag tröttnar var det ingen förmögenhet som brann upp;-)

God förmiddag på Er!!

Igår när jag hade åkt runt till Autogruppen, Lackfirman, Polisen, ringt försäkringsbolaget och sen tillbaka till lackfirman igen kände jag mig ganska lack (ojdå, där fick jag till det;-)). Jag gick lite tidigare igår för att jag skulle fixa lite ärenden och storhandla, men det blev ju istället att reda upp bestyret med att nån galning kört på vår bil… Tack o lov var tösen hos farmor och hon blev ju inte så ledsen att mamma blev sen 🙂
När jag var hos Polisen skulle han ju följa med ut och titta på skadan. Jag har ganska mycket spring i benen så det brukar gå undan när jag tar mig fram, då sa farbror polisen “har du Stockholmstempo i fötterna”?
Jo, tom min dotter brukar säga det, sa jag. Han undrade då vad jag var för stjärntecken varpå jag svarade “kräfta”. “Ja, det är ju ganska kända för att vara effektiva”.
Man kan ju inte låta bli att le lite då. Han tyckte det var lite festligt att min dotter och man är stenbockar båda två, vilka är mer kända för att vara eftertänksamma och lugna. Kan ju inte vara annat än en bra kombination liksom;-)


Jag har verkligen väldigt svårt att förstå att man INTE skulle märka att man är i en annan bil så här utan att märka det liksom…. Men polisen sa att det tyvärr är vääääldigt vanligt. Va trist att människor inte kan vara ärliga:( Så blåögd man är och tror gott om alla.
Så, om någon såg någon (med en röd bil) köra i en grönblå BMW på Linnéuniversitetets parkering (Smålandsgatan, Kalmar) igår, hör gärna av er!

Idag är det panelen i Barometern, spännande att se vad de andra har svarat!

Dax att få lite gjort idag då. Jag har en liten idé, får se om jag kan få ihop det…
Vad ska ni hitta på?

♥ Kramelikram Anna ♥

 

9 thoughts on “Ganska oväntat…

 1. Hej smulan!
  ja det är en tråkig historia det där med bilen..jag är som du o vill tro alla om gott.
  har också väldigt svårt att förstå hur man kan smita…:(
  Vilken rolig polis du träffade..;)

  Jag kan ingenting om stjärntecken…jag är skytt och M är Tvilling…undrarns om det är en bra kombo?? det måste det vara eftersom vi hängt ihop i 24 år i år..;)
  Vad fint du gjort på hyllan…här smyger det sig in mer och mer svarta detaljer. Något jag inte alls trodde för ett par år sedan…Men svart gör faktiskt så att det vita framträder ännu mer… så i lagom dos är det ursnyggt..;)
  Jag har gett mig själv inköpsstopp med stooort stopptecken nu… det enda som får inhandlas är blommor..så det så..;)
  Huuuva jag gruvar mig för att ta tag i penseln…har iiiingen lust alls men nu måste jag komma igång igen så att det blir färdigt någon gång. När våren kommer vill vi sätta igång med panelen på utsidan och då vill jag ha en fin o fräsch hall att kliva in i….
  Hoppas du får en toppendag nu pinglan. Jag läääängtar så efte min man..han kommer hem i morgon men det känns som han varit borta hur länge som helst..:(
  Kram Katarina

 2. Men åh så tråkigt att höra..:(
  Blir så ledsen av sånt..sååå onödigt!
  Har man lite värdighet i kroppen gör man inte så.
  Hoppas att det löser sig till det bästa för dig.

  Härlig polisman..:))

  Önskar dig en mysig helg
  Här hemma blir det lugna gatan..;))

  Stooor kram fina du
  Susanne

 3. AC

  Men så tråkigt med bilen!!! Tänk vad mycket fynd man kan hitta på Rusta! Ljusstakarna är riktigt fina!!
  Ha nu en skön lördag.
  Kram
  AC

 4. haha häftigt att polisen sa att det var typiskt för ditt stjärntecken att vara effektiv hihi. Hoppas de får fast den som gjorde det iallafall.
  Fina ljusstakar du fyndat!
  Kram Jennie

 5. Fy va trist att människor inte kan ta sitt ansvar. Hoppas någon såg det o hör av sig. Rolig polis i alla fall. Rusta är ett riktigt bra fyndställe har hittat en hel del där under åren. Jag som älskar svart tycker givetvis att ljusstakarna är ursnygga. Ha en härlig helg. Kramisar Tina

 6. Elisabeth

  Hej!
  Tack vare dagens Barometern hittade jag din blogg. Dina bilder är sååå fina. Finns du på Instagram? I så fall, under vilket namn?
  Önskar dig en fortsatt härlig helg 🙂
  Elisabeth

 7. Nää vännen vilken otur ni har!!!!
  Och att dessutom smita :((((
  Hoppas att han åtminstone har sovit som en kratta idioten !!!
  Men du…..synder straffar sig à l l t i d!
  Men ljusstakarna var riktigt fina :))

  Kram Thess

 8. Hej fina!

  Hoppas verkligen polisen får tag på den som körde på din bil! Man blir ju förbannad!
  Du verkar ju träffat på en bra polis i alla fall:)

  Jag tycker det är fint med svart, bryter av mot allt det vita:)

  Idag har jag träffat en vän och hennes barn sen har jag inte gjort så mycket mest slappat:)

  Fina Anna vad är det nu för projekt du har på gång?;)

  Kram på dig

Comments are closed.