Tänk så mycket man kan göra av papper…

Hallå på Er!

Hur har ni det denna 3:e ADVENT?

Jag pyntar lite mer… Plockar in ännu mer granris och låter mig inspireras av alla er fina bloggar där ute.
Är ni fler som gjort pappersgranar?
Jag blev inspirerad av min kompis Erika som har bloggen Hemma, hon hade gjort sin variant av dessa pappersgranar, inspirerad av en annan blogg…

Hjärtanen blev jag inspirerad av Lantligt på Svanängen, som gjort ett så fint arrangemang med dem…

Visst är det underbart med all denna härliga inspiration man får av alla fina bloggar som finns!

Nu ska jag ta tag i städningen i källaren, det är ju mindre kul… Och Tingeling har visst ledigt på söndagar har jag hört 😉

Ha en riktigt fin 3:e advent nu!

♥ Kramelikram Anna ♥

5 thoughts on “Tänk så mycket man kan göra av papper…

 1. Visst är det toppen att få ta del av och kunna dela med sej av pyssel av alla det slag. Man blir ju som sagt såå inspirerad av alla bloggar 🙂 Granarna var ju jätte söta! Såg att du fixat massa julgodis, ser mumsigt ut! Tänkte att jag skulle göra Rocky Roads idag men fattades ingredienser när det skulle inhandlas. Tycks va fler som hade samma tanke 😛 Nu ska jag slå in lite paket 🙂 Ha en fin 3:e advent! Kram Marina

 2. Vilket fint hjärta vännen! Visst är det massa härlig insperation man kan få genom alla bloggar….lusten smittar liksom av sig :).
  Önskar dig en fortsatt fin advent, kram Ing-Britt

 3. Jamen visst är de härligt med all denna inspiration man får här i blogg världen, inte minst från dig som är så duktig!
  Dom där granarna va ju för dina, jag har kommit av mig i pysslet här hemma och går mest runt och myser men till veckan får de nog bli lite pyssel, sista slutspurten ;)!
  Hamnu en fortsatt tredje advent fina du!
  Kram kram

 4. Hejsan. ja de där granarna har jag oxå tänkt att göra, såg dom på en blogg jag med:) Hjärtat var oxå väldigt fint. Kul å pyssla lite och som du säger så får man många fina ideer från alla bloggar man hittar

Comments are closed.