Multitasking!!!

Mor, här är de!!!

En blåsa och en himla massa isbitar senare så är mintkyssarna klara!!! Ja, fråga inte vad jag gjorde för det kan bara en tokmaja som jag göra;-)

Hallå där!!

Här är det multitasking på hög nivå vill jag lova. Lite typist mig att komma på att jag vill göra det och det och det med…
Så skinkan har ungsbaktas och väntar på grilljering, mintkyssarna dekorerade, gardiner upphängda, blommor arangeras, ljusslingor fixas med, dukar manglas, dammtrasan jobbar, dammsugarnen likaså, skurhinken väntar på att få göra det sista medans “jag ska bara…” 😉

Så nu skall jag återgå till mitt “jag ska bara” och inte drabbas av nån stress utan bara fixa och dona för det är så hiiiimla roligt!

♥ Kramelikram på Er ♥

7 thoughts on “Multitasking!!!

 1. Hej vännen!

  Hihi skönt att höra att det är fler än jag som multitaskar idag;) Här lagas det dock inte så mycket mat, skinkan är klart och levererad av gulliga mamma;) Ja jag vet att jag borde göra min egen men hon erbjöd sig, fina mamma:) Sen har vi ju knytis på Julafton vilket jag gillar:)

  God Jul till dig med min fina vän! Hinner säkert säga det igen men ifall inte så gör jag det nu!

  Tänk vilket år du haft vännen, friskförklarad och giftemål mm, är så glad för din skull!

  Kram på dig fina

 2. Äskade vän dra inte på dig en infarkt innan jul som du håller på ;))
  Fast jag kan tyvärr inte påstå att jagar mycket bättre ;))
  God Jul min fina :)))

  Kram Thess

Comments are closed.