En vacker decemberdag…

En vacker dag i december blev vi man och fru… Här kommer bildbevisen på det!
Hoppas ni alla haft en skön och mysig jul, det har vi!! Mannen prövar nu fruns tålamod genom att röja i snicken i källaren så hela källaren är upp-och-ned-vänd och så spelas nån konsig musik på hög volym;-)

Tack ni som var där och firade denna dag med oss!

Tack Anastasia som har förevigat varje fantastiskt ögonblick med sån känsla och värme!! TACK!! Ni kan se hennes inlägg om vår dag här och här.

Ha de fortsatt gott alla!

♥ Varma kramar Anna ♥

 

26 thoughts on “En vacker decemberdag…

 1. Tina

  Anna, vilka vackra bilder på er, ni är så fina! Foton är ett bra sätt att minnas tillbaka till just ens bröllopsdag. Ta själv fram våra bröllopsfoton ibland för att tänka tillbaka på denna underbara dag. Må gott och ta hand om varndra. Kram

 2. Vilka underbart vackra bilder på underbart vackra fina ni!!! Ni måste ju vara supernöjda! Å vilken underbart fin bild på Tyra. Ha det bäst fina fina ni ❤ Många kramar Annelie

 3. Men ååååååå så härliga , fina bilder !
  Ni är så vackra . Och lilla Tyra så gullig .
  Jag önskar er all lycka och säger GRATTIS igen ♥♥
  Ha det bra .
  Kram ♥

 4. Å vännen!

  Så vackra bilder på er!
  Så mycket kärlek som fångats på bild, fantastiskt:)

  Det blir ju så skönt för er att åka till värmen! Skulle gärna följa med i resväskan:)

  Nu ska jag fortsätta mitt fixande, man är ju lite perfektionist när det kommer till sånt här, vill ju att hemmet ska vara perfekt när det ska komma så mycket folk;);) Haha jag vet att det är knäppt men jag jobbar med mig själv så att säga;);)

  Stor kram på dig

 5. Mathilda

  Vilka underbara bilder!!! Ni är så fina ❤ Kramar i massor o All Lycka till Er

 6. Vilka härliga bilder, vad duktig hon är Anastasia! Men så var det ju väldigt vackra modeller hon hade att jobba med också! Stort grattis till er! (Visst känns det lite extra trevligt att vara gift? Tycker jag sen jag gifte mig i alla fall. 🙂 Och gott nytt år i förskott!

 7. Hej vännen !!!
  Meeen vilka underbara bilder på er alla tre !!!!!!
  Jag hoppas att mitt tangentbord är vatten skyddat för annars kommer jag inte att kunna göra flera inlägg så mycket rinner tårarna =))))
  min absoluta favorit bild är när du och Markus står utomhus och det ser ut som om han viskar något i ditt öra (eller så pussar han dig på kinden=)))
  Den är helt uuuuunderbar =))
  Tack för att du delar med dig av din lycka !!! den värmer oss alla!!

  Kram Thess

 8. Ulrika Olsson

  Åhhh Anna min vän<3 Så himelskt vackra ni är!!
  Eran kärlek lyser verkligen igenom kameran.
  Vilken glädje ni har. Ni är som skapta för varandra<3
  Puss o kram// Ulrika

 9. Ni är så fina! ♥
  Det är så härligt att så många tycker jag lyckats
  fånga er kärlek på bild för den hängde verkligen i luften!
  Tack för att jag fick göra detta!
  Många kramar till er

 10. Vilka ljuvliga bilder !!!!
  Vaaaad lycklig mannen måste vara…….två såååå sööööta
  pinsessessor !!!

  Varm stor underbar kram till er !

  /ÅSA

 11. Hej fina fina Anna!
  Nu börjar jag äääntligen varva ner liiite…
  Vilka heeeelt underbara bilder.. de är ju som hämtade ur en film. Stiliga…det är nog det rätta ordet! Ni är ursnygga alla 3 och jag älskar bilden då fina maken står o hänger med armen mot husknuten o ser ut som om han försöker få dig att hänga med honom hem..;)
  Vilka underbara minnen att bevara för alltid och vad mysigt för Tyra att ha sen då hon blir stor…bilderna på dagen då hennes mamma o pappa blev ett…;)

  Tänk va vännen…att du fick duka fint till jul i glasverandan! det har du planerat länge…å wooow så fint det blev! Där hade jag kunnat sitta i timmar…lätt!!
  I dag har vi haft en pyjamas dag…vi tog en långpromenad med Sally…i pyjamas…fniss…fast med täckbyxor över såklart..;)
  Fast nu i kväll fick jag ett ryck o for iväg på ett spinning pass… Det är nog första gången i mitt liv som träning verkligen har blivit som ett gift…å det tänker jag hålla fast vid. Jag tänker inte gå upp de där kilona igen…ska ha bort några till sen är jag nöjd..;)
  Vi har haft släkten här 3 dagar i rad så idag var det riktigt skönt att inte behöva duka o serva… vi åt smarrig pasta i soffan framför tv´n.. Nyår firar vi nog ungefär som ni…med våra närmsta vänner och några till. Vi brukar vara med dem. Förra året blev vityvärr sjuka så då vågade vi inte träffa dem. L hade ju inte avslutat sin cancerbehandling än och var känslig. Året före var bara vår familj hemma hos dem. Då var hon mitt i cellgifterna så vi hade pyjamasparty och bäddade ner henne i soffan. Då våra män och barn sköt raketer satt vi o smuttade på skumpa med varsin filt om oss i deras soffa. I år kommer de hit så vi ska röja i gästhuset/förådet i helgen så att de kan sova där. Det är ca 20 minuters gångväg mellan oss men hon klarar inte det. har fått bestående nervskador i båda fötterna och det blir ju ännu värre sent på kvällen. Taxi är inte att tänka på…omöjligt att få tag på då. Jag tycker det är rätt bra för vi behöver verkligen röja där ute. Jag vill ju så gärna få ordning där så jag kan börja sy igen….;)
  I morgon ska jag jobba några timmar. Måste få iväg fakturor till kommunen…de har sina budgetar som måste hållas så de vill ju ha alla fakturor innan årsskiftet. Ska möta min familj för lunch i Örebros stora köpcenter och sedan ska vi shoppa..;) Barnen fick pengar att handla för på mellandagsrean…å jag med…;) Min älskling har skämt bort mg rejält den här julen så jag känner mig mer än nöjd..;) Du ska få se bästa presenten om några dagar..;)
  Kram o ha en fin fredag!
  Katarina

 12. Bilderna är så otroligt fina! Jag älskar att även de i färg är så mjuka i färgerna. Vackert förevigat.
  Gott nytt år fina Anna och din familj. Kramar.

Comments are closed.