En tur till stan…

Undrar om våra islyktor fryser ordentligt till Julafton? Vi gjorde två som vi ställde ut igår…

Snapsen är iaf klar för den gjorde jag iordning förra helgen:-) Brukar ni göra egen snaps? Jag dricker helst bara Julmust till julmat, och så en liten snaps för att magen ska klara all den tunga maten som min mor säger;-)

Hej hopp!!

Idag blir det en tur in till stan för mig och tösen. Det sista skall fixas och så ska vi handla, vilket säkert fler än vi tänkt göra. Men man får ta ett par sjupa andetag innan och bara göra det!

Igår när vi var på julavslutningen lämnade vi dottern i klassrummet innan, de hade satt upp så fina teckningar utanför. Den här var så söt tycker jag:

Det var om ett sommarminne!
Hon är så söt lilla skruttan, “Mamma, det blir så skönt när vi åker till Kap Verde, då ska vi bara koppla av och du kan inte städa nånting!;-)”
Det är ju inte utan att man blev ganska full i skratt igår när Ernt sa att hans mamma städade hysteriskt inför jul och alla KÖKSSKÅP prompt skullle torkas ur… För vad gjorde inte jag igår om torkade köksskåp och kände mig så nöjd så 😉

Avslutar med lite stämningsbilder från kyrkan där vi gifte och oss där julavslutningen var igår. Den är sedan 1200-telet….

Ha en HÄRLIG fredag kära ni!
Tack för att ni kikar in och jag lovar att bli bättre på det själv snart med!!!!!!!

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “En tur till stan…

 1. Hej, härlig fredag till dig med 🙂 Så kul att du gjort egen snaps..det har jag aldrig provat. Kanske för att jag endast dricker glögg och julmust på julafton..hoppar över det starka 😛 Ha en fin dag! Kram Marina

 2. ha ha ja så söt hon är som tänker på att du slipper städa när ni ska åka på resa hihi.
  Ja det där med köksskåp gör ju inte jag då men det känns säkert bra när man väl torkat ur dom 🙂
  Ha en bra jul och ta några goda snapsar så grejar du maten i magen. Kram Jennie

 3. Vilken fin liten kyrka,måste varit mysigt att gifta sig där inne :)))
  Och vilken underbar kommentar !!!!!!!
  Och väldigt sant oxå misstänker jag ;))))
  Nää några skåp har jag då inte städat ur där går liksom gränsen ;))
  Hoppas att ni inte fick fullkomlig panik på stan :)))

  Kram Thess

 4. Men vilken fin teckning! Och bilderna från kyrkan är så fina.
  Hoppas det gick bra för er på stan idag och att ni har haft en riktigt fin fredag! Kram Jennifer

 5. Hej finaste!
  Ååå jag bara leeeer…
  har lovat mig själv att inte blogga de här veckan..
  känner mig såååå trött och blir sååå stressad över att inte hinna kommentera eller göra inlägg…men jag var tvungen att kika in till dig nu…kunde inte hålla mig…;)
  Det ska bli sååå skönt med ledigt nu och jag ska vara ledig till efter nyår.
  kanske behöver in till jobbet ett par timmar bara på torsdag.
  det har varit mycket där nu…många vill ha fakturor innan årsskiftet och det läcker överallt tror jag…så telefonen har ringt oavbrutet.
  Vi har köpt färfigt i stort sett alla julklappar och huset är snart färdig städat..det issta gör vi i morgon. det jag inte hunnit måla ännu får vänta till mellandagarna…
  Jag ska hinna sätta upp lite mer på väggarna innan jul tänkte jag.
  Vi blir 15 st här på julafton och såklart vill man ju att allt ska vara så perfekt som det bara går.
  I dag har jag suttit hos frissan och gottat mig i skvallertidningar medans de gråa håren trollats bort..;) Så har jag jobbat lite i min systers butik så hon kunde få springa runt i lugn o ro o handla julklappar..;)
  Hon har väsk/smyckes butik i en galleria och alldeles utanför stod Tony Irving o höll hov…fniss…det var rena let´s dance och godisverkstan i en salig blandning o vet du…fniss…han vinkade till just mig flera gånger…han tvingade nämligen alla runt omkring att komma närmre och en del ända upp på scenen…men mig knde han ju inte gärna tvinga ut från butiken så han nöjde sig med att vinka…hihi…typiskt att man inte har kamera i sånna ögonblick..;)
  jag skrattar så åt dig lilla gullefia! Du städar verkligen dina nya rena fina köksskåp..
  Du är allt en riktig städtant du..
  Åå va jag beundrar dig…du hinner ju allt det där som alla andra bara drömmer om!
  Bakar, gör eget godis, slår in perfekta paket, pysslar, städar o gör så himla fint i varje vrå!
  grattis till vinsten och så grät jag när jag läste att du å din terapeft grät
  …nix pix…nu ska jag nog gå o susselulla så jag är pigg som en nötkärna i morgon…så jag verkligen kan gå o mysa på söndag!
  Kraaaaaaaaaaaaam Katarina

 6. Hej fina!

  Så vacker kyrka! Blev nästan lite kär i den:)

  Här torkas inte ur några köksskåp;) har fullt upp med annat:)
  Ikväll har vi klätt granen, den köpta granen som jag är så nöjd över;)

  Jag har också varit dålig på att kommentera och kika in till alla fina bloggar den här veckan;) man har ju lite annat att stå i så att säga;)

  Nu ska jag natta!

  Kram på dig vännen!

 7. Erika Gardelin

  Hmm, torka ur skåpen… Det har inte jag gjort sedan vi flyttade in hösten 2007. Det kanske man borde..? Näpp, jag tar nog en pralin till istället och sjunker ner i soffan! Det blir jul ändå 😉 Många julkramar till er och tack för julkortet!!

Comments are closed.