Drömmar går i uppfyllelse…

Go kväll i stugorna!

Viner det kring knutarna hos er med? Det känns att snöoväder är på väg in…
Snart är det middagsdax här, och den äter vi ute på glasverandan.

Jo, det var nog ganska många som blev förvånade att vi gjorde som vi gjorde och smet iväg så där. Helt enkelt av den anledningen att när man läser introt i den här boken, som för övrigt är så vacker, så står det: “tänk på att gå er väg och gör det som passar er”

De som känner oss vet att det här var precis det vi ville. Först trodde, iaf jag, att jag ville ha ett bröllop med gäster och så. Men insåg snart att nej, det är inte min grej. Att det inte var min numera MANS grej visste jag redan.
Så för oss var det en otroligt vacker dag att minnas och vårda i våra hjärtan ♥ Allt var gnistrande vitt och vackert, min man så vansinnigt stilig och stämmingen så rofylld.
Och vi är sååå tacksamma för den dagen och kvällen!!

Hela dagen hade vi en otrolig tjej med som heter Anastasia, hon har fotat och förevigat vår dag. Tack för att du ville göra det!!
Så att ni som inte var med får se;-)

Ha en vacker kväll!

♥ Varma kramar Anna ♥

6 thoughts on “Drömmar går i uppfyllelse…

 1. Precis. Det är så man ska göra på sitt eget bröllop, det är ni två som ska göra som ni vill. Så gjorde vi med, bara med våra absolut närmaste.

  Ibland önskar jag att fler visste hur underbart det är att gifta sig på vintern. Härligt gnistrande vitt och bröllop passar så bra ihop.

  Kram Teres

 2. Absolut ska man göra sin bröllopsdag precis som man själv vill 🙂
  Vilka vackra ringar och din brudbukett såå fin!!
  Jag önskar er välgång och lycka!
  Kram

 3. Va! Var det ert bröllop hon fotade!? Hon sa bara att hon skulle fota ett bröllop. Vad roligt! Hon är duktig.

 4. Hej!
  Härligt att titta in här igen! Vilket drömhus ni fått 🙂 Förvandlingen är fantastisk!
  Massor av grattisar till er, härligt med bröllop!!
  Ha det så bra!
  Kram, Jessica

 5. Åh tack ni fina för att jag fick vara med! Var underbart mysigt att få ta del av er vackraste dag! Kommer jag aldrig glömma! Vi höres, KRAM

 6. Ja, alla har vi olika drömmar, tankar och viljor. Och det viktigaste är ju faktiskt att göra en sådan dag till något som bara är ens eget, och då som man själv vill ha det.
  Jag har sagt att vi måste gifta om oss vart 10:e år för jag kommer på nya roliga tankar och funderingar på bröllopsteman 😉
  Hoppas ni får en riktigt skön start på veckan, Kram Malin

Comments are closed.