Trivselgruppen!

 

Fredag, fredag, fredag, äntligen är det fredag!!!!

Jaaaa, jag hälsar dig underbara fredag! Tycker att det här har varit en låååång vecka. Inte hann jag städa igår heller… För varje fredag har vi fika på rullande schema på jobbet. Idag hade turen kommit till mig och en kollega. Ja, det är en manlig kollega så jag bestämde väldigt odemokratiskt vad vi skulle bjuda på och delegerade snabbt vad han skulle inhandla. Otroligt ödmjukt jag vet;-)
Nåväl, vi skulle bjuda på hembakat knäckebröd, som ju verkligen är sååå gott och väldigt enkelt att göra. För att snitsa till Brieosten (som jag delegerat till min kollega att inhandla) tänkte jag att det vore gott med lite hemkokt marmelad. Sagt och gjort, två olika sorters marmelad blev det, en blåbärsmarmelad med mörk choklad och en päronmarmelad med ingefära. Vi får hoppas att det ska smaka!

Jag är även med i Trivselgruppen på jobbet. Är med och fixar och donar när vi har personalfester, vilket egentligen är ganska motsägelsefullt då jag privat INTE är nån festfixare av rang;-)
Eftersom svägerskan, som också är min kollega, brutit armen och sen till råga på allt fått en inflammation i den andra av droppnålen, skulle komma på besök ville vi muntra upp henne med en liten blomma.

Har ni nån Trivselgrupp på ert jobb?

Nu tar vi fredag vänner!!

♥ Kramelikram Anna ♥

Ps: Jag har fått såna problem med att det ramlar in galet massa spam här på bloggen, fler som upplever samma problem?? Ds.

10 thoughts on “Trivselgruppen!

 1. Åh det lät gott, ost å marmelad och kex/ knäckebröd är ju så gott, mycket bättre än kakor tycker jag. Stackars din svägerska, Fick oxå i somras efter provtagning (tromboflebit)= inflammation i kärlet i armen. Kunde verkligen inte göra något med armen, fruktansvärt ont. Tur man vet hur ens patienter kan ha det ibland. Stackars henne att ha två armar att ha ont i. På vårt jobb har vi ingen trivselgrupp vad jag märkt av, däremot glömmer vi ju aldrig ändå att tacka av/fira kollegor osv.
  Ha en bra dag. Kram Jennie

 2. Mums vad gott det låter!
  Trevligt med trivselgrupp..det har vi inte på mitt jobb.
  Bordet ser jättefint ut..påminns om att det var alldeles för länge sen jag besökte Mormors fönster:-)

  Ha en härlig helg!

  Kram H

 3. AC

  Vilket superfika, det måste väl ha gillats.
  Nej inge spam här tack och lov.
  Önskar dig en härlig fredagskväll
  Kram
  AC

 4. Jag har aldrig bakat knäcke men någon gång ska väl bli den första!
  Nä, ta i trä. Jag har inte fått spam…

  kram o trevlig helg

 5. Hej vännen!

  Så fin glasverandan blir!!!:)

  Å fredagsfika… Det har vi slutat med av någon konstig anledning (har flera Lchf are mm på jobbet:()… Däremot träffas vi ju och gör roligheter ihop. Tidigare har jag varit en engagerad fest/trivselfixare men senaste året har jag inte skött min uppgift lika bra kan väl erkännas;) Får nog skärpa mig:)

  Här går det också i ett, men nu är det helg, en ganska oplanerad sådan så det känns mycket skönt faktiskt:) Vad ska ni hitta på i helgen?

  Nu blir det snart fredagsmys!

  Kram på dig finaste Anna!

 6. Mums vilket go’fika!
  Trivselgrupp låter trevlig. På mitt jobb har vi en festkommite 😉
  Inget vidare med spam. Jag har klarat mig “so far”
  Kram och trevlig helg!

 7. Låter trevligt med med en Trivselgrupp! Det har vi inte på vårt jobb men vi har en festkommitté där jag är med 😉
  Fin blomma ni gav er arbetskamrat!
  Önskar dig en fin helg, kram Suss

 8. Men vad kul med trivselgrupp och att ni orndar fika sådär 🙂
  Hm, kanske något jag ska införa på mitt jobb, tur att jag kan bestämma detta då haha.
  Lät som väldigt goda marmelader, gissar på att mackorna gick åt? 🙂
  Fortsatt fin helg, Kram

 9. Lina

  Heej! Fina blomman med handplockade mossan (och enligt Hassan – ätbara hyacinter!) lever och frodas på köksbordet. Blir glad i själen varje gång jag går förbi den. Visste du att hyacinter faktiskt är min absoluta favorit till julen? Love them.

  Vi fick träffa lilla Tyramyra en stund nu i eftermiddag, men tyvärr orkade jag inte vara kvar så länge som till lammsteken. Börjar bli förkyld nu också – All otur ska tydligen komma på samme gång. Men hoppas ni får/har det så mysigt! KRAMAR svägerskan

Comments are closed.