Till änglarna…

Heeej på er alla där ute…

Just nu är läget INTE under kontroll här i Ekenäsliv. Vårt vatten är alldeles BRUNT. Någon har grävt av en ledning eller liknande i närheten… När man ringer är det lunchstängt på den avdelningen, ok… Ringer jouren men de vet inget, nu väntar jag på att bli uppringd. Lite GALEN känner jag mig just nu eftersom jag höll på att TVÄTTA och STÄDA. Det blir liksom inte så värst rent med brunt vatten… Suck!
Nog om detta…

Igår kväll plockade jag fram najtråden och en tång igen. Jag ville göra en annorlunda gravdekoration som mannen kunda lägga på sin mormors grav… Bilden ovan är resultatet.
Idag får man tända några ljus till dem som inte finns hos oss mer. Även om jag inte kunde åka till min mormors och farfars gravar så tänker jag på dem idag och tänder ett ljus för änglarna.
Dottern har väldigt mycket funderingar kring det där nu. Om jag hade dött, vart skulle hon bo då??? Tack och lov överlevde jag och det är jag TACKSAM för idag, imorgon och alla andra dagar som jag LEVER.

Igår skulle vi ta spruta inför resan. Då upptäckte man att jag inte var klar med hela mitt vaccinationsprogram så jag gick därifrån med FYRA stick istället för ETT som jag trodde… Det är lite ömt, men städningen lindrade. Nu blev man lite handfallen när vattnet är så äckligt…

Nu är ugnspannkakan snart klar för jag har två hungriga töser här:-)

Ha en fin ALLHELGONA nu!

Kramelikram Anna ♥

Tillägg 2 h senare: NU är vattnet OK igen:-)

 

7 thoughts on “Till änglarna…

 1. Du vet att det är många som är tacksamma för att du finns här vår älskade vän ❤. Du är ju så pysslig! Vill oxå vara pysslig :). Ha en underbar kväll söta du! Kram kram

 2. Nämen, usch! Hoppas det blivit ordning på vattnet nu! Det är ju inte klokt vad man är beroende av rent vatten och man märker ju knappt av det, förrän det inte är det! Man är ju så van att bara vrida på kranen så kommer det rent, varmt och kallt vatten! Fint att tända ljus för änglarna och fint att du lever och vilken fin grej du gjort av najtråden!

  Ha en fin helg!

  Kram
  Petronella

 3. Hej vännen!

  Fy för brunt vatten! Vi hade det en gång på jobbet, blä!
  Har också tänkt och tänt ljus idag. Sen har det blivit en tur till mysiga Smultrongården, så mycket fint har de fått hem, visar ett av inköpen imorgon.

  Ikväll känner jag mig trött så det blir nog en tidig kväll. Vad händer imorgon för er? Här ska det städas sen blir det middag hos fina vänner!

  Kram på dig min vän!

  P.s Jättefint hjärta som du pysslat ihop:)

 4. Men fy då, det låter inget vidare med brunt vatten. Hoppas att det har löst sig nu.

  Vad söta de är de små, med sina funderingar. Ibland är det svårt att veta hur ärlig man kan vara utan att göra dem oroliga. Det kan vara en svår balansgång.

  Kramar Therese

 5. Vad man är beroende av rent vatten och man märker knappt av det, förrän det inte finns där. Hoppas det löser sig!

  Kram Johanna

Comments are closed.