So far…

Egentillverkade fönsterbrädor som är frästa längs kanten…

Smygar och fönsterbräda grundad…
Svårt att ta bilder utan att de blir gryniga nu, hu inget kul alls….

Hej hopp!

En liten uppdatering så här långt. Det är helt enkelt en hiiiimla massa målande här hemma nu. Eftersom inget vi bygger kommer som ett färdigt paket blir det att tänka till och hitta på egna lösningar. Och är det nån som är fenomenal på det så är det mannen i mitt liv!! Alltså jag kan ju se hur jag VILL att det ska se ut och hur det ska bli, men konstruera det hela, nja, det är väl inte riktigt min kopp thé skulle man kunna säga. Tur vi kompletterar varandra så bra då;-)

Häromdagen var jag inne i en inredningsbutik i stan som heter Mormors fönster. De säljer även en del möbler, såsom det här slagbordet.

Det är verkligen ett jättefint bord, och i mitten kunde man få plats med en stol…

…däremot undrar jag om man skulle sitta bra på kortänden???

Man vill ju liksom att man ska få plats några stycken vid ett matsalsbord.
Jag tror banne mig aldrig jag varit så villrådig och velig som när det kommer till att hitta ett matbord som jag är nu. Och jag hade GÄRNA hittat ett nytt, för jag tycker att vi har tillräckligt att göra, så att hitta ett begangnat och måla känns inte så aktuellt.
Visst hade man haft en kappsäck full av guldmynt så hade nog inte bekymret varit lika stort, men nu har inte Pippi behagat sig att komma på besök här i Ekenäsliv;-)

Jakten får fortsätta helt enkelt!

Det är så himla roligt att lite nya läsare hittat hit, JÄTTEKUL, välkomna och jag hoppas ni ska trivas här. Känner inte att jag varit den bästa bloggvännen just nu, då tiden inte riktigt räcker till just nu. Man kan köpa det mesta, men tid, det kan baske mig ingen köpa sig utan den är lika för oss alla!

Nu är det dax att skjutsa fisken i ugnen och fortsätta städningen. Multitasking blir det här ikväll!

♥ Kramelikram Anna ♥

10 thoughts on “So far…

 1. AC

  Hej!!!
  Ett slagbord är oslagbart 🙂
  Vi har ett i matrummet och vi får plats 12 personer vid det, fast då är det lite trångt men det går. Det är inte så stort men rymmer ändå många. Vi har en soffa vid ena sidan och där brukar vi knöla ner dom minsta.
  Kram
  AC

 2. Åhh så fint det blir..ni är så duktiga..:)) Härligt att ni kompletterar varandra så bra din man & du!

  Bordet ser jättefint ut..:))
  Lycka till i jakten på det rätta!

  Trevlig kväll & stressa inte för mycket med allt

  Kraaam på dig

 3. Hej!

  Oj, oj, oj så bra det kommer att bli. Vilket arbete han gör, mannen din.

  Hehe, nej det är inte min mage på bilden.

  I helgen har vi tänkt att göra ett besök på badhuset med lilleman. Och på söndag är det middag hos mina föräldrar.

  Vad ska ni pyssla med i helgen?

  Kram, kram!

 4. Sååå tjusigt det blir, så otroligt vackra fönster. Önskar mig liknande vid nästa fönsterbyte (som är ett måste snart). Synd att det är en så dyr fråga, vi skulle verkligen har haft Pippis kappsäck:))

  Kram Teres

 5. Hej min fina vän !!!

  Å vad jag oxå önskar att jag hade mera tid just nu,hinner ju inte ens titta in här som jag brukar(typ varje dag=))))
  Men några saker är säkra:
  *Slagbordet är ur snyggt
  *Vilken utav mattorna som helst skulle kunna få flytta hem hit.
  *Bra gjort att ta 4 sprutor på en gång.
  *Tyras rum är ju bara sååå gulligt.
  *Ser verkligen framför mig hur ni firar underbara jul på glasverandan.
  *Hoppas att svägerska och svärmor snart är på benen.
  *jätte fint häjrta du pysslat ihop =)).

  Nu tror jag att jag har kommit i fatt lite va 😉

  Kramar Thess

 6. Hej vännen!
  bara kikar in lite snabbt innan jag lägger huvudet på kudden.
  Ååå så fint det blir..va duktiga ni är!
  Här är det också jag som målar och mannen som snickrar…;)
  vad snyggt det var med den frästa kanten.
  Bordet var ju hur fint som helst….kan inte riktigt råda dig…en dag kommer du bara hitta DET borde toch då VET du att det blir rätt…så var det för mig…;)
  I morgon ska jag tapetsera….;)
  Kram och godnatt!
  Katarina

 7. Jamen just ja…jag svarade ju dig häromdagen men jag tror kommentaren försvann och jag hann inte börja om…:(

  Jag har ju inte riktigt tid att komma till sthlm just nu…:(
  Men säg hjärtans gärna till efter nyår om du ska dit. Jag kan alltid ta en buss dit.
  Bussresa härifrån t o r kostar bara ca 150kr…;)
  Vore ju hur kul som helst o då kunde ju du ta med mig till den där fantastiska butiken..;)
  Jag vill ha en burk med kaffe också tror jag..;)
  kram o gäsp

 8. Ni grejar och står i! Som här ungefär! Ingen vila ingen ro…hihi Men jag trivs så!
  Ha en fin helg.
  Kram Agnetha

Comments are closed.