Snälla tomten…

Matta Nyblom & Kollén (bild lånad från nätet)

Matta House Doctor (bild lånad från nätet)

Matta House Doctor (bild lånad från nätet)

Heeeeej vänner!!

Här börjar “EkenäslivAnna” så smått vakna till efter gårdagens migränanfall version “värsta mardrömmen”… Dagen efter är verkligen som dagen efter ett bombnedslag eller liknande. De sa liksom bara PANG och så bara kom det. Från alla håll och kanter. Rummet snurrade och OM det är SÅ det känns att gå på Rave-party betackar jag mig, fast jag är nog inte så intresserad i vilket fall som skulle jag tippa;-) Men det var som blinkande lampor, tjutande ljud och så trumslagarpojken som tog plats i huvudet till lååååångt in på småtimmarna. Det var inte läge att ens försöka ta mig ur sängen imorse för att gå till jobbet. Kroppen var tung som bly…

Meeeeen, nu är hon på benen igen och sitter och surfar runt, för mer än så orkar jag inte än… Jo, en kalops har jag satt på spisen så den får puttra en timme till…

Jag tycker att vårt kök behöver en matta eller två rent av. Jag är ju som bekant annars ingen mattmänniska då de skall tas ut och ristas nu och då, meeeen man är väl inte sämre än att man kan ändra sig, eller hur?? Nån av de ovanstående tycker jag är fina.
Vilken gillar du bäst och har du kanske nån av dem??

Krukor Sturehof (bild lånad från nätet)

Ute på glasveranden skulle det sitta fint med dessa ljuvliga krukor från Sturehof, med STORA bågar av Hoya i.

Stolsfodral Nyblom & Kollén (bild lånad från nätet) fast gärna de med hålsöm på…

Till stolarna ute på glasverandan.

Matteus (bild lånad från nätet)

Mera Matteus (bild lånad från nätet)

Och om man kan vara kär i porslin så är jag det. När det kommer till matservis skulle jag gäääärna ha en uppsättning av Matteusporslin i grått och vitt. Att sen blanda dem med de ljuvliga rosa jag har till dessa, hur lovely är det inte;-)

MEEEEN, en sak är säker. Detta är saker och visst blir man glad av saker, men mest av allt önskar jag mig en FIN jul tillsammans med nära och kära och att vi kan fira en lugn och skön jul tillsammans, med gott på tallriken och i glasen. Att alla får vara friska och krya för den senaste veckan har det varit lite väl mycket… Nu ligger lilla svärmor på sjukhuset, just som svägerskan åkte därifrån…

Mörkret sänker sig utanför och jag längtar efter honom, mannen min, som ALLTID finns där. Som leder mig ner för trappen när jag mår dåligt, bäddar om mig och bara är så där som jag alltid drömt om… Det är KÄRLEK för mig ♥

Var rädda om Er!

♥ Varma kramar Anna ♥

21 thoughts on “Snälla tomten…

 1. AC

  Tänkte investera i Matteus, men…….kom på hur mycket porslin jag kan krossa på ganska kort tid och då fick det bli så fina tallrikar från Rusta istället 12 stycken till samma pris som en. Visar väl dom någon dag kanske.
  Skönt att du mår bättre.
  Kram
  AC

 2. Fina mattor! Mattan på mellersta bilden är nog min favorit bland de där. Åh Matteusporslin är så fint!! Synd bara att priset inte är så fint 😉
  Skönt att du mår bättre. Tycker så synd om dig och alla andra som är drabbade av migrän. Måste vara ett h*vete!
  Kram fina du!

 3. Vilket mysigt inlägg du har gjort.
  Fina mattor, jag är inte heller någon mattmänniska men de från Nyblom & Kollén tycker jag om. Gillar inte fransar på mattor så de passar mig här hemma. Dock har vi så hala trägolv att det inte går att ha dem nere, då är det nog fler brutna ben här snart.

  Sturehof krukorna står på min önskelista med. Där lär de nog få stå också:))

  Kram Teres

 4. Men stackars dig..:((
  Tycker såå synd om dig..låter fruktansvärt det du beskriver.

  Så mycket fint du visar.
  Vi har sista mattan i vårat kök & matrum..älskar dom..:))
  Lätt att torka av bara.

  Stor stor kram till dig fina Anna
  Hoppas du får må bra lääänge nu!

  Susanne

 5. Superfina saker du önskar dig!
  Och visst är det så!
  Trist med svärmor o svägerska, hoppas det inte är något allvarligt…

  Ha det bra!

  Kram Liza

 6. Vi behöver oxå någon matta i nya köket & dessa var ju supersnygga!! Tack för tipset:-)

  Migrän är inte roligt..hua, drabbas oxå ibland & har numer sprutor hemma att ta efter förra gången då jag fick åka till akuten.

  Kram H

 7. Hej!

  Tråkigt att höra att du varit krasslig. Hoppas du känner dig bättre nu.

  Jisses, vad fina prylar du visar. Speciellt de snygga mattorna. Vill ha, vill ha!

  Ha en mysig kväll! Kram Maria

 8. Tycker alla mattor är kanon fina, men nr två fr house doctor bultar mitt hjärta lite extra för har kikat på den me, tycker den är Såå snygg!
  Skönt att du mår bättre, migränanfall är inget vidare!
  Ha en fin vecka
  Kram på dej

 9. Hmm svårt val det där med mattor men jag den i mitten från house doctor skulle passa mig bra tror jag men helst allihop. Porslinet är ju såå fint och jag är nog som du, jag är samlare av fina muggar, tallrikar och krukor. De krukorna har jag däremot inte men jätte fina. Ja usch å fy med migrän, har de oxå och nu sista tiden faktiskt ganska ofta. Man blir ju helt seg i huvudet dagen efter. Hoppas du känner dig bättre och att varm banan och glass hjälpte hi hi. Kram Jennie

 10. Hej sötis!
  va skönt att du är bättre…det där låter ju inte klokt!
  Tur att du har en man som tar hand om dig..

  Mattorna…jag tycker alla var fina. Den översta har jag själv funderingar på…men de från Housedoctor…woow så snygga..undrarns om de finns längre..
  Vem vill inte ha en stooor uppsättning av Matteus?? Jag är lite rädd för att min käre make ska slå sönder dyrgriparna bara….;)
  Men önska kan man ju..;)
  Det kommer bli så fint där på verandan och det finaste kommer ju vara när alla nära o kära sitter där o myser…finare inredning än så går ju inte att få..

  I dag kom borrarn…;) Nästa fredag får vi golvvärmen i köket inkopplat…ååååå vad det ska bli härligt att slippa ett kallt hus.
  Jag har beställt ny kaffebryggare och gardiner som jag väntar på nu…snaaaaaaaart snaaaaaart…..
  I morgon får vi hämta tapeterna till matrummet och på måndag kommer golvsliparkillen som ska slipa i vardagsrummet. M lägger nog färdigt golvet i matrummet i helgen. En massa brädor hade ruttna kvisthål så de måste bytas i dag och sedan ligga inne några dagar först. Sen kan jag behandla golvet under nästa vecka så mot slutet av nästa vecka kan vi ställa dit möblerna…ååååå vad jag lääääääääääääääängtar..Nu ska jag luncha med en kompis. blir mysigt…jag är så rastlös på jobbet…vill bara åka hem ju..
  Kram gumman och ta hand om dig…kryp ner under täcket nu o mys lite..
  Katarina

 11. Annika

  Hej!

  Har nyss hittat till din trevliga blogg och lär titta in fler gånger. Å vilket mysigt hus! Har själv ett gammalt som vi renoverar så det är väldigt roligt att hitta inspiration till det. Sturehof-krukorna är jag också på jakt efter men har inte hittat någon återförsäljare ännu. På nätet verkar de inte finnas iallafall.

  Ha det gott!
  Hälsningar Annika

 12. Caroline

  Hejsan!
  Du och jag har verkligen samma smak, mateusporslin har jag en hel del, men vill ha mer mer mer, och stolsöverdragen har jag också, krukorna är assnygga och dom vill jag verkligen ha, alla mattorna va jättesnygga, letar oxå efter mattinspiration till köket som vi ska börja renovera i vår. Nått mer vi oxå har gemensamt är migrän, hur jobbigt som helst, men jag har väldigt bra tabletter, maxalt rapitab, heter dom, man tar en när man känner att man börjar få ont i huvet och efter ca 30 min är värken borta, fast man känner i kroppen att man har haft migrän, blir lite trött och får ont i leder och kämmer mig konstig i kroppen.

  Kramar Carro

 13. Bettan

  Ja snälla tomten!! Ge Anna en riktigt fin jul nu! :))

  Hoppas nu migränen gått och lagt sig också en gång för alla! 😉

  Kram Bettan

 14. Hej fina!

  Skönt att du mår bättre nu:)
  Tycker den första matta skulle passa fint i ert kök!:) De andra två är ju också väldigt fina så jag förstår att det är svårt att välja:)
  Men så kul att planera och önska sig lite nytt:) Tror nog du har varit väldigt snäll i år:)

  Jag hade tänkt lägga mig jättetidigt idag men så hamnade jag här;) Men nu ska jag natta, var ju bara tvungen att kika in till dig först!

  Kram på dig fina!

 15. Nu vet jag inte var du bor men utanför Göteborg har Nyblom Kollén en outlet.
  Jag har ju ett samarbete med dem på bloggen och har själv några mattor därifrån.
  Priserna är outstanding, kolla vetja!

  kramen o hoppas tomten läser…

 16. Väldigt fina saker!!! Mattan var super! Jag skall föresten göra en utlottning från Nyblom & Kollen med början på söndag. Kolla in hos mig när du har tid! I LOVE YOUR BLOG- priset är ditt! Kram Anna

 17. Hej!
  Åh vilka fina mattor 🙂
  Jag älskar också Mateus. Fick 8 tallrikar när jag tog examen, vita. Såå fina 🙂 Sen har jag samlat lite innan med, det är så roligt med fint porslin!
  Kramkram

 18. Hihi, konstaterar återigen att du och jag har samma smak, jag har de där mateusskålarna fast i vitt, och stolsdynan med hålsöm ligger i kökssoffan och väntar på att bli använd! Skönt att du mår bättre, migrän är ingen höjdare, inga fler såna anfall på den här sidan året eller hur? Ta hand om dig, kram!

Comments are closed.