Jag vill ha mer jul…

Ho ho ho i mörkret….

Här spelas julmusik må ni tro. Just nu myser jag verkligen! Jag s-k-i-t-e-r högaktningsfullt i att det ösregnar ute, nu skapar jag jul inomhus:-) Varför vänta??? Det har jag gjort tillräckligt, nu köööööör jag 🙂

Skulle haft ett inredningsparty innan idag, men fick sån magont så det var bara att lägga sig i soffan. Bläddrade då i Leva & Bo, Expressens bilaga, och kunde då läsa ett jättefint hemmahos reportage hos Villa Tretton. Ett superfint reportage verkligen!!! En riktig inspirationskälla!! Kika in där så får ni se.

Verkligheten och skura golv kallar…
Tycker ni jag är tokig som redan plockat fram stjäror och adventsstakar?? Jag har bara fått fram dem i köket faktiskt;-)

Ha en fin kväll hörrni!

♥ Kramelikram Anna ♥

9 thoughts on “Jag vill ha mer jul…

 1. Bettan

  Men vilken härlig julstämning man hittar här inne! Håller med… lura bort det eländiga regnet där ute! 😉 I morgon blir det jul även hos oss kan jag lova! Den enda dag jag blir ledig i veckan!! Som tur är är man på rätt ställe med massor av jul även på jobbet!! Det gillas! 🙂 Massor av amaryllis och hyacinter att gottas i varje dag!!! 😉

  Ha en riktigt fin vecka nu! :))
  Kram Bettan

 2. Hej vännen!!
  Tycker gott och väl att man kan börja pynta på,
  varför stå med allt nästa lördga och stress halvt
  ihjäl sig ;))
  Här hemma så har jag köpt och planterat
  lite blommor mer har jag faktiskt inte hunnit.
  Jätte gulligt med hyacinterna i ljusstakarna ;)))

  Kram Thess

 3. Såå mysigt du har det och juligt och fint! Klart man kan börja tidigare så slipper man stress och jäkt… Tråkigt att ha ont i magen, hoppas du är bättre nu!

  Ha en fin söndagskväll!

  Kram
  Petronella

 4. Tycker inte alls att du är tokig som sätter fram stjärnor och det redan, då e jag oxå det:) Trist med magen hör du, hoppas de gick över sedan.
  Kram Jennie

 5. Jag längtar också efter adventsmys, jag funderar på när jag kan ta fram stjärnorna i köksfönstret.. vill egentligen redan nu, men avvaktar ett par dagar. Så mysigt du har det! Kram

 6. JENNIE

  Hej! tänkte fråga vad ni köpt ert kakel ska igång att renovera vårt kök.

 7. Ska bara städa i ordning lite här sen ska jag börja plocka fram mina stakar också.
  Så mysigt, bara snön som fattas, men som sagt, då får man ta fram känslan inne.
  Ha en skön start på veckan, Kram Malin

Comments are closed.