Hjärtligt välkommen hem till oss…

Här i vårt område finns ett enormt engagemang från de som bor här, på “stigåtsidan” finns det bänkar utsatta på ställen där man kan slå sig ner och njuta av skogen och lugnet…

På vägen såg vi en läskig svamp som dottern prompt ville att jag skulle fota *fniss*…Men från den här vinkeln ser den ju faktiskt ut som ett hjärta ♥

När vi kom hem från vår promenad åt vi våfflor, mmmm. Sen pysslade vi resten av eftermiddagen…

Mycket koncentrerad…

Resultatet av Tyras pyssel är än så länge hemligt, men mitt pyssel hänger numer på dörren…

 

Hjärtligt välkommen hem till oss!!

Det här är inget pyssel för den otålige kan jag säga, hi hi. Jag började med att böja till ett hjärta av najtråd. Najtråden snodde jag in med maskeringstejp, det skulle vara nån annan tejp men det hade inte jag, så det “gick lika bra med maskeringstejp” (tänk lika bra med selleri;-) Sen tog jag grankottar och tog loss de små grankottebladen och klistrade fast ett och ett. Idén fick jag från tidningen Isabellas 🙂

Torsdag idag och en tur in till stan blir det sen med besök på ett av stadens lekland. Mammorna sitter och pratar strunt medans barnen leker sig svettiga 😉

Vill skicka en extra kram till min svägerska som ligger på sjukhuset med bruten arm… Aj, aj, aj… Vi tänker på dig! Tyra var bekymrad över att det skulle bli svårare att äta och klä på sig, så hojta till så hjälper hon dig 😉

♥ Kramelikram Anna ♥

14 thoughts on “Hjärtligt välkommen hem till oss…

 1. Vilket underbart hjärta, förstår att det måste krävt tålamod.
  Men fy så sugen jag blev på att pyssla.
  Hoppas ni får en underbar dag på leklandet.
  Kram Malin

 2. Den där svampen såg lite läskig ut! Säger jag som inte ens vågar plocka kantareller själv, hehe!
  Fint budskap där i skogen, att mana till avkoppling är aldrig fel!

  kram o ha en bra torsdag

 3. Vilken jätte mysig blogg du har, tittade in här första gången idag men det lär bli fler gånger./ jennie

 4. Mysigt med pysseldag, det har vi idag på fm. Hjärtat var jättefint. Nu har jag ju inte köpt Isabellas jultidning än men måste nog det idag när jag även hoppas att Lantliv kommer ut då den väntades redan i tisdags. Pyssel ideér kan man aldrig få för mycket av.

  Kram Teres

 5. Å hej sötnöt!

  Men duuu så många rara ursöta bilder på lilla Tyra-Myra…;)
  Vilka underbara dagar ni har!!
  Men vilket pill!! Jisses människa vilket tålamod du har!!
  Men fint blev det där på dörren…en sån skulle gärna få hänga hos mig med…
  Nästa år…då du…då ska jag minsann ha tid att pyssla jag med..;)
  VET DU!!
  I MORGON!!!!!
  I morgon kommer bänkskivorna….ååååå….då blir det ju lixom ett kök…ååååå…
  I morgon kväll då sitter jag vid den där köksön på en pall och sippar rödvin….ååååå…äääääääääääntligen!
  Så ikväll blir det bråttom att få färdigt en massa som måste bli färdigt först…
  Så ringde maken o berättade att när han bytte spottarna i taket mot vita blev det fula märken…grrr…elisen tryckte nämligen upp dem vi skulle byta ut utan att fråga…och det gjordes lite för tätt inpå att de var färdigmålat…INTE kul att få bättra på och göra om sånt som redan var färdigt.
  Så har jag beställt gardiner från Ellos…hihi…jag som aldrig brukar köpa färdiga gardiner…..men att sy en hel massa hissgardiner kändes inte lockande….så nu hoppas jag bara att de är så fina som de ser ut att vara….;)
  Huu…jag är trött nu…höll på till efter tolv i går kväll…i efrtermiddag ska jag iväg på ett spinningpass, sedan födelsedagsfika o sen hem o måla o skruva igen…phu…
  Ja just…så har jag fått meddelande om att både fönster och möbler är på ingång…ojoj…det är mycket nu..;)
  Kram loppan och hoppas ni får en mysig fredag och helg!
  Katarina

 6. Lina

  Heeeej!

  Kan man alltså hyra lilla Tyra för påklädnad?! Vilken grej 🙂 Undrar om hon kan sminka mig också? Och sätta upp håret? Behöver nog hjälp med det dom kommande veckorna.

  Jag har fått rött gips! Tyvärr hade de inte rosa, annars hade jag valt det. 😉

  Många kramisar till er!

 7. Vilket gulligt hjärta! Tack vare din blogg har jag nu en jättefin adventsljusstake..två av mina döttrar var idag i Ullared..en liten länk från ekenäsliv, med bilden från ditt inköp där(den snirkliga 4-armade)…o vips så har jag en ny ljusstake! Visst är det bra med bloggar ibland!
  Kram Carina

 8. Erika Gardelin

  Fint vännen, du är så pysslig!!
  Såg att du vann massagen hos Skincare by Sarah, grattis vad kul! Njut ordentligt 🙂
  Imorgon är jag ledig, skönt. Välkommen helg, kram!

 9. Så mysigt med pysseldag!
  Hjärtat blev super läckert, såg tipset i isabells me och fastnade verkligen för de, se om jag har samma tålamod som dig och fixa ihop ett me:)!
  Kram på dej

 10. Åhh så fint hjärta..va duktiga ni är att pyssla..:))
  Hoppas att er dag varit bra!

  Imorn är det favoritdagen igen, hej & hå vad veckorna går..;))

  Kram på dig söta du
  Susanne

 11. Hej Vännen!
  Vilket vackert hjärta! Skulle passa mig utmärkt, jag älskar hjärtan!
  Ha en mysig helg.
  Kram Agnetha

 12. Bettan

  Vad fint vännen! 🙂 Man tager vad man haver… det brukar ju funka för det mesta! 😉 Och äntligen fick sötfia sin pysseldag med sin mamma!! :)) Man kanske borde gå och köpa den där Isabellas också! 🙂

  Ha en fin början på helgen!
  Kram Bettan

Comments are closed.