Bästa beskedet!!!!!!!

Vitrinskåpet på plats i vardagsrummet, med belysning och allt…

Heeeeej på Er!

Fredag och jag är hemma med en tös med en svullen hals. Hennes mandlar ser ut som hasselnötter i halsen och man behöver bara nudda vid halsen för att känna att de är svullna… Vi har varit hos läkare många gånger med detta, men man vill inte gärna ta bort mandlar på barn idag. Så vila, äta frukost i sängen och mysa är nog bästa ordinationen. Hon är betydligt piggare nu än imorse med:-)

Det var sköööönt att jag var hemma idag med då min läkare ringde i förmiddags. Hjärtat åkte långt upp i halsgropen och tusen tankar hann fladdra förbi… Jag brukar aldrig få besked så snabbt på mina benmärgsprov nämnligen.
Hon sade: “Nu förstår jag att du blir nervös att jag ringer, men ditt benmärgsprov var fint och du slipper göra det fler gånger nu”….

Förstår ni?!??? Ja, jag kan inte beskriva hur det kändes. När vi lagt på kom tårarna och jag skakade i hela kroppen. Är det verkligen sant?!???? Jag ringde min syster som började gråta hon med… Och sen ringde jag mamma..  Just nu ska jag landa i detta POSITIVA BESKED och försöka ta in det, för det är så enormt stort!!!

Man kan önska sig massor av saker här i världen, men bättre besked än det här kan jag knappast få. Livet ger och livet tar. Just nu GER livet till mig, och det är jag såååå TACKSAM för.

Med dessa visdomsord önskar jag er en fantastisk fredagskväll!
Var rädda om Er!

♥ Kramelikram Anna ♥

Skåpet före…

10 thoughts on “Bästa beskedet!!!!!!!

 1. Lizas Lantliv

  Åh vilket härligt besked! *ryser på benen*
  Va glad jag blir för din skull!!
  Grattis!
  Och så fint hörnskåpet blev!

  Ha en fin fredag!

  Kramar Liza

 2. Åh vad glad jag blir för din skull!! Blir lite tårögd jag med…
  Kan förstå att det känns otroligt skönt med det positiva beskedet!
  Ha nu en extra skön helg och krya på till lilla gumman!
  Kraaam

 3. Uuuunderbart<3
  Åhhh va härligt för dig, jag ryser ända ner under fötterna.

  Önskar dig en jättemysig kväll fina du & hoppas att lilla Tyra kryar på sig snart

  Stooor kram
  Susanne

 4. Grattis igen! Så underbara nyheter! Se till att skåla i lite goda bubblor i helgen. Kramis!
  Skåpet är helt fantastiskt fint i vitt!!!

 5. Såå skönt för dig! Förstår jag att det känns skönt att få det beskedet. Grattis! 🙂 Tänk vad lite färg kan göra underverk, verkligen fint skåp du har. KRAM Jennie

 6. Va skönt för dej att få det beskedet!! Och krya på dej häls till Tyra.. Vårt barnbarn Albin han hade oxå svullna halsmandlar..men de visste inte?? om det va halsfluss eller körtelfeber…men mandlarna va såå stora o det gjorde ont då han drack, svalde o åt nått…fick pencillin..o nu är det bättre.. men nu har lillsyrran Ida som bara är 1 år…börjat idag..o jag hoppas innerligt att hon inte får samma sak med sin hals,,utan att det är en vanlig förkylning,,hon är ju så liten.ha en bra helg.

Comments are closed.