Tänk om man kunde bli sponsrad…

Känslan att krypa ner i en renbäddad säng med manglade lakan är det bästa en kväll efter en dags hårt arbete…

Igår bäddade jag rent på förmiddagen och höstsolen letade sig in genom fönstret…

Willhelm satt där och mös i solen…

Dessa percale-laken från Lexington är mina absoluta favoriter!! Tänk om man kunde bli SPONSRAD av Lexington, det vore inte fel 😉

Heeeeeej,

Hur har ni det idag, så här veckans första dag?
Hoppas att ni haft en härlig helg!
I lördags kväll var inte jag så pigg då ett monster i huvudet gjorde sig påminnt, så det blev tidig läggdax för mig tyvärr.
MEN tack o lov vaknade jag pigg och utvilad på söndagsmorgonen!! Och vilken effektiv dag vi hade sen, värsta flytet!! Mannen to be började med att sätta dit de nya sängbenen på dotterns säng och jag fick dit den nya sängkappen på kvällen. När allt är klart ska ni få se;-)
Sen röjde jag upp bland en massa tvätt, målade, lagade mat i två omgångar, skurade ytterdörren, skurade studsmattan, städade av bilen OCH städade av huset!! Tösen lekte med en kompis här hela dagen och mannen rev vårt provisoriska målartält och fixade smygen i köket. När man har sånt flyt hade man önskat att man hade en vecka ledigt för att ta vara på energin och hinna undan lite mer hemma… Men, men det går ju framåt ändå:-)

Ibland är jag en virrpanna, men ibland är jag en galenpanna!! Alltså i fredags eftermiddag GLÖMDE jag hämta mitt barn på fritids!! Jag var ganska stressad för att hinna hem till skolbussen skulle komma och jag gick lite tidigare från jobbet för att hinna handla och kila in på systemet innan. Jag sprang genom Maxi, rusade in på systemet och haffade första expedit som hjälpte mig med ett bra vin som passade till maten. Svetten lackade och jag sa det till henne, här ta en och rusa till kassan sa hon. Näää, jag ska ha TRE sa jag, vi är 6 st fnittriga tjejer 🙂 (Nu drack vi ju inte upp allt men iaf) Så kommer jag hem och hinner inna bussen brukar komma, men ca tio minuter efter att bussen brukar komma kommer jag på det!!! Neeeeeeeej, den bussen går ju inte på fredagar!!!!! Jag ringer fritids direkt och säger att jag kommer NUUUUUUU! Men eftersom jag var gaaaaanska stressad och hade börjat fixa med maten så ringde jag svärmor opch moster I. De kom till min undsättning och hämtade hem tösen min. Mammas goa flicka som bara skakade på huvudet åt sin lilla mamma;-)

Har det hänt dig något liknande nån gång?

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Tänk om man kunde bli sponsrad…

 1. AC

  Oj oj vad effektiv ni har varit. Så fina lakan, men dom kostar. Så sponsrad vore inte helt fel.
  Ha ha ALLT händer mig hela tiden. Tar ständigt fel på dagar och tider…….
  Ha en skön kväll
  Kram
  AC

 2. Hej!

  Hehe, ibland kan man bli rädd för sig själv. Hur virrig och glömsk man kan vara.

  Eller hur, skulle gärna vara sponsrad av Lexington också. Älskar deras grejer.

  I veckan har vi inte så mycket planer. Förrutom att försöka hitta en present till min bror som fyller i slutet av veckan.

  Hur ser din vecka ut?

  Kramar kramar!

 3. Bettan

  Ljuvligt ljuvligt!!! Älskar Lexington jag med! :))

  Men oj stackars söta tösen!! hi hi! Skulle nog en som jag också kunna lyckas med! 🙂

  Ha en fin dag
  Kram Bettan

 4. Ha ha ha ha jag tror jag dööööör av skratt,du glömde henne verkligen =)))))
  Det var ju tur att du kom på det så snabbt i allafall.
  Festen verka de hur som helst väldigt lyckad och jätte vacker dukning hade du gjort =)))
  Och Lexington!!!!! skulle kunna flytta in i deras butik på stureplan =))))

  Många kramar
  /Thess

 5. Hej på dig virrpanna!:)

  Nu har jag läst ikapp här inne hos dig!
  Vilken tjejmiddag du bjöd på i fredags! Jättefin dukning, var har du köpt glasen?
  Maten verkar ju helt gudomlig med:)
  Ni verkar ha fått mycket gjort i Söndags med, så skönt när man känner att allt bara flyter på.
  Jag tror nog Tyra börjar bli van att ha en otroligt kärleksfull men lite tankspridd mamma:) Du får ta det lite lugnt vännen:)

  Vi har haft det jättebra i London, vilken stad alltså – gillade verkligen allt! Blev ju endel shopping med:)
  Nu ligger jag dock nerbäddad i soffan med halsont och värk i kroppen, har precis pratat med Gustav och han ska köpa hem lite roliga inredningstidn ingar till mig:)

  Ha det bäst fina Anna!

  Kram på dig vännen!

Comments are closed.