Om man skulle göra om lite…

Gästboken… Alltid trevligt när gästerna lämnar en rad eller två…

Hej alla solstrålar!

Idag har det hänt mig något som fått min hjärna att gå på högvarv… Ja, jag låter den nog göra så lite till, ibland behöver man verkligen smälta och tänka.. på ett positivt sätt kan vara bra att tillägga;-)

Just nu planerar jag att göra om lite..  En liten mindre uppdatering i dotterns rum. Hon har idag en sängstomme (IKEAs Hemnes), men den ska vi sälja och så har vi köpt sängben och en sängkappa. Sen ska sängen bli lite mer som en soffa. Hon behöver ett sängbord/avlastningsbord. Det tänkte jag att vi skulle måla ROSA!! Gissa nån som hoppar högt;-) Ja, det är ju bara att måla om när hon tröttnat, eller hur? Letar lite på blocket efter ett lämpligt objekt.

Har beställt den här sängkappan från Ellos:

Sen har jag några meter tyg från Nyblom & Kollén som jag ska sy kuddfodral av. Tänkte först göra en hissgardin, men känner att det är synd på våra fina fönster nu…Det får bli några längder där istället!

Bild lånad från nätet, det är det understa tyget jag ska sy kuddfodral av.

Nu ska jag göra en lasagne då vi får lite tjejbesök här snart:-)

♥ Kramelikram Anna ♥

10 thoughts on “Om man skulle göra om lite…

 1. Hej vännen !!!
  Vilken uuunderbar sängkappa!!!
  Jag tror nästan jag dör lite så himla fin =)
  Ja Ellas rum är verkligen i ett hysteriskt behov av en make over.
  Skrivbord framför allt,men jag hittar ju inte det jag vill ha.så
  om du mot all förmodan skulle hitta ett gamalt med svarvade ben
  så hojta gärna =)
  Och sen är det det där med sängen det går inte längre med den hon har
  men det kommer göra ont i hjärtat på mig den dagen den ska säljas.

  Idag har jag länkat lite blogg kärlek till dig =)
  Hoppas ni får en mysig tjejträff.

  Kram Thess

 2. Dt blir nog jättefint !
  Jag har den sängkappan i vårat sovrum i stugan . Har beställt den från Ellos .Mycket nöjd med den . Gick bra att stryka den och få den fin .
  Fint tyg . Du är så duktig som syr .
  Gott med lasagne .
  Kram ♥

 3. Låter som tjejen kommer få ett kanon fint rum, alltid roligt att förändra lite.
  Sängkappan vaverkligen jättefin!
  Ha en fin kväll!
  Kram kram

 4. Hej vännen!

  Å så fint hon kommer få det!:)
  Sängkappan och tyget är ju helt ljuvligt!:)

  Det är bra med mig, det har bara varit så körigt på jobbet bara och ibland så tvivlar man på sig själv och sin förmåga;) Vill ju vara på topp i min yrkesroll jämt (även fast jag vet att det inte går:)
  Tack för din omtanke! Det värmer ska du veta!

  Vad är det nu för spännande som du ska hitta på! Du kan ju inte skriva sådär jag blir ju bara så nyfiken!!!!!!!!!;) Du får nästan maila mig på FB och berätta??;);)

  Ha det bäst!

  Kram på dig söta Anna!

 5. hallå du fina!

  nu har jag läst ikapp…;)
  Vilka underbart fina kläder du köpte och det är minsann inte bara lillssessan som passar i rosa..storsessan passar minsann lika bra hon..;)

  Åååå…hur lyckades du gå in på Bruka UTAN att handla….jag såg en massa måste ha saker bara på dina bilder…

  Vilken ursöt lampskärm du gjort och det är allt bra kul att göra om i barnrum…
  passa på du…om några år har du inte ett smacka att säga till om längre…;)

  Himmel sån otur med plattan…hoppas det löser sig utan en massa extra arbete.
  Å ert kök………..ååååå…det är så fint och jag längtar såååå tills vårt är färdigt.
  På torsdag anländer de platta paketen…men ikväll när maken som bäst höll på att riva en vägg small det till i hans knä och nu kan han inte ens stödja på benet….huuu…jag hoppas det inte är något allvarligt…

  Kram Katarina

 6. Oj, vad du är duktig på att pyssla och fixa. Vilken fin sängkappa du har hittat på Ellos. Här hemma har vi också en tjej som vi få sitt rum uppdaterat och precis som din tjej har min inte heller tröttnat på rosa, (till mammans stora förtjusning).

  Ha en fin dag. Kram på dig. Therese

 7. Pingback: Vilken service! | Ekenäsliv

 8. Hej vilken söt sängkappa!
  Jag har hemnes säng (vit) till min stora pojk som är fyra.
  Men sängkappor är väldigt fint.
  Det får bli när min dotter (7månader) är stor! hihi.
  Lycka till och hoppas du hittar det du söker. Mysigt med ROSA!
  KRAM ELLE

Comments are closed.