Nu slipper man fumla med nyckeln mer;-)

Lampan är vit på undersidan och svart på översidan.

Nu är utelampan från Kulturjern på plats!!
Ber om ursäkt för de gryninga bilderna, tog bara nån med mobilen innan jag skulle hämta dottern hos en kompis och nu vill jag inte gå ut igen för det SPÖREGNAR!!!
Det fönstret till vänster skall bytas, levereras i veckan. Det andra kommer vi ju bygga igen när vi bygger ut hallen så småningom.

Heeeeeej söndagseftermiddag!

“Och regnet det bara öser ner…” Inte mycket man kan göra åt det. Så idag är det inomhusaktiviteter. Ibland tycker jag att det är svårt att komma till det där “jag vill göra” för jag bara MÅSTE göra klart de där måstena först såsom tvätt, strykning, plocka osv. Och så ska man ju äta också och på helgerna blir det ju två mål mat som ska fixas. Är den nån som känner igen detta??

Men NU, ja nu är måstena klara och jag ska åter ner i pysselrummet och göra kuddfodral till tösen. Först ut blir ett i form av ett hjärta!

Ha en mysig söndag! Kryp upp i soffan och mys eller pyssla med något du tycker är kul, det ska jag:-)

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Nu slipper man fumla med nyckeln mer;-)

 1. Hej hej duktiga du!!
  haha…va rolig du är!!
  jag har då inga problem med att strunta i måstena och göra det roliga istället…
  hmm…i vanliga fall…nu består ju måstena av målarburkar och skruvdragare så nu känner jag allt igen mig.
  I går stack vi och köpte en stor matta från Artwood att ha under matbordet och så har vi i stort sett bestämt oss för ett matbord därifrån. Helt nytt och det kommer till butik lagom till jul. Vi vill så klart se det innan vi beställer men butiken lovade att vi ska få äta julmiddag vid det. Mattias vägrar ju att köpa ett träbord med färdiga sprickor i så vi måste kolla först så att det inte är så där stickigt o grovt….;)
  Skönt för nu kan jag sluta tänka på det…nu funderar jag i stället på vilken färg jag ska ha på gardinerna i köket…suck…..vita, grå eller linnefärgade….å ska jag sy julgardiner eller ska jag skippa det i år…..suck…vilka problem man har va?
  Kram o ha en ny härlig vecka!
  Katarina

 2. Snygg lampa.
  Ja, en blöt helg som passerat även här. Men mig gör det inte så mycket. Älskar att gå i regn bara jag har rätt kläder. Det tråkiga är att behöva torka av hunden efteråt 😉
  Hoppas ni haft en mysig och pysslig helg och att ni får en bra start på veckan. Kram Malin

 3. Bettan

  Snygg lampa på ett riktigt snyggt hus! 😉 Passar perfekt!! :))
  Ja fy vilket busväder! Inget man gärna går ut till! Nä fram med lite ljus och mys på! 🙂

  Efter vårt Ikea besök följde någon kastrull och lite diverse saker till dusch och bastun i källaren med oss hem! Förutom dem alla ljusen som stod överst på listan då såklart! Hi hi :))

  Kraaam Bettan

 4. Snygg lampa, bra att du förklarade bilderna för jag började kolla inställningarna på min dator, hihi! De små är ok men den stora överst går inte att få fram riktigt i lapen..

  kram o ha en bra vecka!

 5. Spännande att se kuddarna:) Dopet bli i slutet av Januari, så det är ett tag dit, men det är så kul att planera!

  Ha en fin fin måndag!

  Kram

Comments are closed.