“Idag behöver jag en blomma”

Go’ kväll alla fina!

Idag var en dag när jag kände mig lite allmänt omotiverad och trött… Råkade säga på jobbet att “Idag behöver jag en blomma!”
Precis innan jag skulle logga ur från mitt pass i Servicedesk får jag ett samtal av mindre trevlig art… Men jag kunde liksom inte ta åt mig av hans ilska då den var helt felriktad och väldigt orättvis. Hur eller hur fick jag fram att det inte var mig han borde vara arg på och han bad om ursäkt till slut:-) Då, när jag precis lagt på luren kommer min söta svägerska med denna fina blomma!!! Hon vet hon ♥ Vi jobbar ihop nämnligen och hon hörde ju så klart när jag sa att jag behövde en blomma idag:-)

Så kan en dag på jobbet se ut för mig!
Har du haft en sån där dag då du känner att det är lite extra motigt, men så vänder det och blir en bra dag istället?

♥ Kramelikram Anna ♥

9 thoughts on ““Idag behöver jag en blomma”

 1. Den va du värd:))
  Tänk att man kan bli så glad av en fin blomma..det är härligt tycker jag.

  Har varit i grannstaden ikväll och gått loss bland alla vackra julsakerna i en av mina favoritbutiker..underbart var ordet!!! Sååå mycket fint så jag nästan dööööör. Men jag ska göra som du..sälja av det jag ledsnat på till någon annan som dom då blir nya för..perfekt tycker jag..;))

  Ikväll blir det Hela Sverige bakar..kikar du på det programmet..? Det är en tjej här i från stan som är med..Nina, den mörka med sjal på huvudet..så då är dte lite extra skoj!

  Önskar dig en mysig kväll
  Kram på dig

 2. Hej raringen!
  men tusse….stackars lilla dig…
  Inte alls kul med arga människor…tur att han bad om ursäkt…
  Men duuu vilken lycka att ha en sån bästaste svägerska som vet precis…;)
  Så himla gulligt gjort!
  Den passade ju hur fint som helst där på din trapp. Å vad jag längtar tills jag kan få börja köpa hem blommor igen…nu är det ju lixom ingen idé…
  Kram o hoppas du får en bättre dag i morgon!
  katarina

 3. Ja, ibland så tar det en hel del energi när man får tas med dem som inte är så där trevliga och glada…
  Vilken gullig svägerska som köpte en blomma till dig, precis när du bäst behövde den! Jättekul att jobba ihop också!

  Ha en fin fredag!

  Kraam
  Petronella

 4. Hihi jaha, knäckebröd 🙂
  Men är det verkligen enkelt? Då ska jag testa det! Vore ju gott att blanda i lite extra frön eller något kanske…

  Äntligen fredagskväll.. Hoppas du får en bra en 😉
  Kramar

Comments are closed.