Home Sweet Home!

Hej solstrålar!

Utanför skiner solen idag, det var allt annat än vad den gjorde igår kan man ju säga…
Igår eftermiddag kom ju betongbilen då vår garageplatta på ca 55 m2 skulle gjutas. Det var uppehåll just då, men började bara att dugga lite senare som sedan övergick i ösregn framåt kvällen. Det blev svettigt och stressigt för min sambo då. Jag kunde ju inte mycket göra där jag satt på tåget… Det är inte så bra om det ösregnar när plattan behöver brinna. Det här med vädrets makter alltså… Jag minns även när vi la om taket och värsta stormen drog in. Ja, vädret kan ställa till med mycket det är en sak som är säker. Nu får vi se om det går att slipa till detta på måndag, annars får man vänta i ca tre veckor för att diamantslipa hela plattan…

Jag shoppade ju lite som jag skrev;-) Benetton har verkligen så fina barnkläder och till bra pris. Naturligtvis blev det rosa som tösen gillar ♥
Hittade även lite på Zara, som också är en butik som inte finns i Kalmar. Men det får ni se en annan dag;-)

Självklart fick hon ha de nya kläderna till skolan idag:)

Ikväll är det pysselkväll igen! Hoppas få klar min lampskärm som jag håller på med;-)

Ha en fin fredag!

♥ Kramelikram Anna ♥

7 thoughts on “Home Sweet Home!

 1. Hej!

  Jo jag blev ju sjuk tyvärr och är hemma idag. Ingen vidare fredag egentligen. Och solen skiner ÄNTLIGEN men kan tyvärr inte njuta av den. Dock hade jag ju ändå varit på jobbet annars hela dagen så det hade inte gått ändå. Men men.. jag hoppas på fint väder i helgen och att jag piggar på mig snarast.

  Ha en fin helg. Kram Josefin

 2. Vilken otur att regnet kom när plattan var nygjuten . Hoppas det går att fixa till utan allt för mycket jobb .
  Vad fina kläder Tyra har fått . Hon är så söt ♥
  Önskar er en trevlig fredag
  Kram ♥

 3. Hej vännen!

  Å så skönt att allt gick bra i Stockholm! Tänkte allt på dig:)

  Så du handlade inget på Bruka!?:) Det var duktigt gjort må jag säga! Men så är det ju, ibland finns det så mycket fint att man inte kan bestämma sig så istället blir det ingeta alls:)
  Söta Tyra, klart hon ska få nya fina kläder! Så söt!:)

  Nu ska jag kolla på X – faktor!

  Hörs snart fina!

  Kram på dig

 4. Så himla typiskt med vädret men som du skriver är det ju inget man rår på..Bara att hoppas på det bästa.
  Vad fin hon blev lilla fröken i de nya kläderna.
  Ha nu en skön helg, kram Ing-Britt

 5. Fina kläder på din söta tjej!
  Tråkigt när inte vädret visar sig från sin bästa sida..allra helst när det gäller så viktiga grejer..

  Kram H

 6. Jag åkte till jobbet i solsken med tunn jacka. Och cyklade hem i ösregn ikväll 🙁 Passar bra med tända ljus och innemys. Det är alltid skönt att landa hemma igen även om det är kul att åka bort.
  Ha en riktigt mysig helg! Kram kram vännen.

Comments are closed.