Tips till helgen kanske?

Förra veckan när jag skulle till min kollega bakade jag lite knäckebröd till henne. Ett recept man hittar på många bloggar just nu. En som gjort ett väldigt fint recept är Thess, och det har jag skrivit ut och ramat in i en fin ram som jag har i köket. Tack för det Titta in hos Thess!! 🙂

Go kvälla på Er!!

Alltså TACK TACK TACK ur djupet av mitt hjärta för alla fina kommentarer om vårt sovrum!! Jag blir så himla glad:-)
Extra varmt blir det i hjärtat när man haft en tuff dag på jobbet… Fick gå hem tidigare idag för det blev bara för mycket…Trist, men nog om det.

Nu ska jag snart gå och sussa för imorgon ska vi upp tidigt då vi ska åka till Ullared, mor & far, systern min och svärmor 🙂 Vi får se hur jag reder ut det, hoppas inte det är galet mycket folk där, för då kanske jag svimmar på kuppen 😉

Tänkte visa lite bilder på glasverandan, men nu var det det där med minneskortet igen då… som satt i minneskortsläsaren istället för i kameran.. Sååå, det får bli i helgen tillsammans med hemligheten;)

Var rädda om er allesammans!

♥ Kramelikram Anna ♥

11 thoughts on “Tips till helgen kanske?

 1. Låter trist med din tuffa jobbdag .
  Hoppas du får en trevlig dag i morgon i Ullared . Kul att få shoppa lös där .
  Kram ♥

 2. Ser ju smaskens ut med eget knäcke!
  Men wow vilket vackert sovrum, så otroligt fnt. Duktig du är!
  Hoppas du får en bättre dag imorrn, lite shopping r ju aldrig fel:)!
  Kramar Johanna

 3. Men åh, det där knäckebrödet måste jag bara prova, såg såå gott ut!

  Sedan så var ditt sovrum verkligen superfint!

  Hoppas du får en bättre dag imorgon!

  Kram
  Petronella

 4. Låter inge vidare söta du, hoppas det ska bli bättre för dig:-)

  Knäckebrödet ser underbart gott ut..mmm!
  Kanske man ska våga sig på att baka.

  Hoppas ni haft en trevlig shoppingdag

  Önkar dig en mysig helg
  Stoor kram Susanne

 5. Hej vännen!

  Du är så gullig som skickar fina sms och kollar så allt är okej med mig när jag inte bloggat på några dagar, så omtänksamt!
  Ser ju att du inte mått så bra, är det bättre nu i helgen eller? Tänker på dig, vill ju att du ska må bra!:)

  Ert sovrum är nog det finaste jag sett på länge! Så vackert! Du kan verkligen få till det vännen! Måste ju fråga vad det är för blommor du har i fönstret? Jag har ju bara pelargoner just nu i ALLA mina fönster vilket betyder att det kommer bli väldans tomt här hemma när de ska på vintervila framöver:)

  Ha en fin kväll nu fining!

  Kram på dig

 6. Hej!

  Eller godmorgon kanske jag ska säga. Klockan är ju inte så mycket.
  Sitter och läser ikapp här inne hos dig. Vilket otroligt fint sovrum ni har. Jisses!

  Här hemma är vi krassliga. Så himla tråkigt. Så den här helgen har vi inte gjort mycket.
  Vad har ni haft för er?

  Hoppas du får en fin söndag! Kram Maria

 7. Hoppas ni fick en bra shoppingtripp. Du lyckas alltid göra något snyggt av det du hittar, så jag betvivlar inte att den var lyckad 🙂
  Jag måste snart ta mig i kragen och baka lite gott knäcke. Älskar att ha dessertostar på det istället för kex. Fint att ge bort i en burk med vackert band om som du gjort.

 8. Glömde säga att jag blir lätt förvirrad när Bonus Weekend gör inlägg på FB eftersom ditt ansikte syns 🙂

 9. Hej!
  åh, det där knäcket är sååå gott! Perfekt gå bort present ju 🙂
  Hoppas helgen varit bra?
  Kramar

Comments are closed.