Som ett maratonlopp…

Det här är vår baksida, tilllika entré. Ser inte mycket ut för världen just nu va;-)
Här har de tilläggsisolerat klart idag samt bytt ytterdörren. Den har vi fått av en snäll människa:-) Eftersom vi har planer på att bygga till och få en större hall om ett par år här kände vi inte för att lägga dyra pengar på en dörr nu, dessutom är det inte lätt att veta vad man vill ha sen.
Som ni ser syns bara en liten bit av fönstret mitt på huset, men det ska bli en större öppning där sen. Vi har beställt en dubbelaltandörr dit i samma stil som fönstrena. Den kommer nån gång i oktober, likaså lilla fönstret som sitter i trappen inne.

Här ska alltså altandörren sitta.

Dörr på plats. Dörr som gav Anna ett maratonpass i sisådär 4,5 timme.
Det spred sig ett byggdamm över heeeeela huset, så jag har torkat och torkat och torkat. 18 trasor och 4 skurmoppar gick det åt:-)

Tösen har varit och lekt med en kompis idag, tack o lov, men tanke på hur det såg ut inne.
Vi hämtade henne när huset var rent igen. Tack snälla T:s familj!!
Mannen min gick lite tidigare idag och hann måla en del av glasverandan. Vilken skillnad det blir när allt blir VITT!!!

Runt hela huset kommer vi sen lägga kullersten och fylla med sand runt. Vi vill inte ha några växter intill huset. I hörnorna här tror jag att jag kommer sätta några större krukor.

God kväll kära Ni!

Här sitter jag nu, totalt slut i kroppen av maratonstädningen. Men nu är det tack o lov rent och fint igen. Ja, det är renoveringens baksida, all städning. Mitt råd till alla som renoverar är att ibland ta in hjälp även där. Man tvekar inte att anlita hantverkare, då ska man heller inte tveka att anlita städhjälp för det är nog så tungt. Dock är det svårt när det blir oplanerad byggstädning som idag.
Men då är det bara att kavla upp ärmarna och ta itu med det;-)

Det är så roligt med era kommentarer och jag blir så glad för dem ska ni veta!!

Nu ska jag ju berätta om den där hemligheten som jag hållit på länge nog nu.
Jo, det är nämnligen så här att ARTIKELN om mig och min syster har nominerats till Svenska Designpriset!!! Det är ju oerhört spännande och det vore JÄTTEKUL om ni ville hjälpa till och rösta fram Barometerns nominerade bidrag, och det gör ni genom att klicka på rösta under bidraget med bilden på mig här.

Nu ska jag se vad ni haft för er senaste tiden!! 🙂

♥ Kramelikram Anna ♥

 

7 thoughts on “Som ett maratonlopp…

 1. Jäklars vad fint det blir!!!!!!
  Jag kan verkligen inte säga det nog många gånger =))))))
  Jag måste nästan få komma och hälsa på dig när det blir färdigt =)
  Så klart jag har röstat på eran artikel.
  Hoppas du inte får träningsvärk i morgon av all städning 😉

  Kram Thess

 2. Klart jag röstar!! :). Men det blir ju bara sååå fint!! Fy den där städningen. Det blir ju en hel del när man renoverar!!! Kram kram

 3. Tina

  Anna, jag blir stum varje gång jag går in och titta på din blogg. Det blir ju ett helt nytt hus och så fint. Självklart kommer jag rösta på er, roligt att den artiklen kom med! Stor kram.

 4. Det ser jättefint ut verkligen, vilket toppenhus! Och vilket jobb ni gör! Heja!
  Kram Anna

  Ps. Mössan med USA-flaggan kommer från Kappahl!

 5. Åh, det blir så fint!

  Jag kan hålla med om att det kan vara en idé att anlita städhjälp för det är inte rolig att städa bort det där byggdammet. Usch!

  Vad kul med nomineringen!
  Kram Linda

 6. Hej vännen!

  Jag har självklart röstat på dig, kan man göra det flera gånger förresten?:)
  Det blir ju så himla fint, som ett nytt hus fast med en historia:)
  Här har det varit sjukstuga i ett par dagar, började känna mig riktigt dålig i Söndagskväll så det vara bara att vara hemma o kurera sig. Idag har det vänt så imorgon blir det jobb:)

  Nu ska jag äta lite kvällsmat!

  Ha det så bra vännen!

  Kram på dig

 7. Wow, awesome weblog format! How long have you been running a blog for? you made running a blog glance easy. The total glance of your website is fantastic, well as} the content!

Comments are closed.