Minimakeover…

Tjingeling på er denna lördagsförmiddag!!

I vanlig ordning har jag legat kvar i sängen och bläddrat i ett inredningsmagasin medans mannen fixade frukosten. Så har jag det om helgerna minsann;-)
Sen brukar jag stå för resten av måltiderna, men just frukost tycker jag är så tråkigt att fixa.
Hur gillar ni att äta frukost om helgerna?

I torsdags när jag städade fick jag för mig att fixa till det lite uppe i hallen på övervåningen. Fick upp lampan på två röda som stått där i ett år… Men jag har inte riktigt vetat var jag ville ha den, men iom att det kom dit ett uttag förra veckan så var det ju inte så svårt längre. Jag gillar dämpad belysning, gärna lite lampor här och där istället för starka taklampor. Något jag har väääääldigt svårt för är plafonder, det bara är så (eller vad säger du svärmor;))

Idag skall jag måla, själva linneskåpet är klart, men luckorna ska ju målas typ 4 gånger per sida så det tar sin lilla tid med 8 timmars torktid emellan… Får se om jag börjar på något mer målarprojekt. Har lite pyssel på listan iaf. Jag påbörjade en lampskärm igår, av just tygtrasor som söta Sofi skrev om. Emmy undrade även om jag sett ballerinalampan i IKEA katalogen, visst är den sööööt! Lite det stuket blir det på den jag håller på med, fast i miniformat:)

Solen kikar fram… Så nu önskar jag en en härlig SOLIG lördag!

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Minimakeover…

 1. Hej vännen!

  Så fint du gjort! det är så kul att fixa, det ska jag också göra snart:)

  Det ska bli så spännande att se din lampskärm sen, tror den kommer bli jättefin!

  Idag är vi hemma båda två, det känns lyxigt eftersom Gustav brukar spela match varje Lördag. Nu ligger han iofs nerbäddad i sängen med en förkylning men han är ju hemma i alla fall:)

  Dag att sätta igång med städningen så att jag kan plocka in hösten sen;)

  Ha en bra dag!

  Kram på dig fina!

 2. Sol??? Här öser regnet ner och vi har en mysa i soffan dag. Kan vara skönt med en sådan dag också ibland. 🙂

  Ha det gott!
  /Linda

 3. Vad fint du har i hörnan . Lampan lyser mysigt där .
  Min frukost ser likadan ut varje dag , ingen skillnad på helg . Men dottern och hennes kompis som sovit här i natt åt “frukost” kl 13,30 med mössor på huvudet . Dom tyckte inte det var något konstigt med det frukostbeteendet 🙂
  Ha en fin lördag
  Kram ♥

 4. Heej!
  Åh vilken fin lampa, me like!! Vart har du köpt den??

  Vi äter näsan alltid samma till frukost. Gröt och ägg. Men idag åt jag en tallrik med kil/kesella med musli och frukt. Mums!!

  Hoppas ni har en mysig och solig lördag! Här känns det nästan som sommar igen 🙂
  Kramar

 5. Lotta Gustavsson

  Hej!
  Jag och min familj har stuga i Karlsnäs.Vi har följt er förvandling av ert hus i sommar.Har velat tala om för er att ni gör det sååå fint, men inte sett er i trädgården.Fick då se dig i barometern i dag.Gick nu in och tittade på din blogg. KUL att ni lägger ner sådant fint arbete med huset.
  Lycka Till, ska bli roligt att följa ert arbete.
  Hälsningar Lotta Gustavsson

 6. Hejsan!
  Så mysigt och fint du har gjort. Visst är det trevligare med många små ljuspunkter isf en skarp taklampa.
  Ska bli kul att se din egen tillverkade lampa sen.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 7. Regnet de bara öser ner…..!

  Jag bor tydligen på fel plats i landet..:( Men kanske den kommer till oss också idag..hoppas, hoppas.
  Skönt för er iaf att ni fått njuta av den:-)

  Åhh det ser jättemysigt ut, där skulle jag gäärna krypa upp och mysa!

  Blir såå sugen att fixa lite höstmys här hemma jag med..men jag får snällt vänta.

  Ha nu en skön söndag
  Stoora kramen från mig

 8. VIlken härlig blogg fylld med inspiration! Hittade hit av en slump och kommer säkert titta tillbaka. Vi är också inne i renovering av vårt hus.. Vi har bytt tak och förberett för inglasning av altan, fixat en del tapeter och golv.. men vi har massor kvar! Återkommer för att insupa inspiration!!

Comments are closed.