Lördagsgodis & Stillbilder

Dumleklubbor fick vi alltid av mormor och morfar som lördagsgodis när jag var liten. De är verkligen nostalgi för mig och huuu så goda de är:)

Vad har du för favoritgodis?

Kikar in och önskar Er alla en riktigt mysig lördagskväll! Här är ordningen återställd, mannen är hemma och bergvärmepumpen är igång;-)
Vi ska snart göra oss iordning då vi ska till min kusin med familj ikväll!

Till er som inte kunde se filmen kommer här en stillbildsvariant=)

♥ Lördagskram från mig ♥

Klicka på en av bilderna, sen kan man klicka på next uppe till höger.

11 thoughts on “Lördagsgodis & Stillbilder

 1. Dumle är absolut en favorit fast kolorna helst!
  Annars är choklad o lakrits mina måsten! =)
  Jättekul med filmen, så nyttigt att titta tillbaka o inse vad man faktiskt gjort!!

  Ha en mysig kväll!

  Kramar Liza

 2. Jag tycker att ni är fantastiska!
  Tänk så mycket ni gjort på ett år, helt otroligt!
  Det är så kul att se med eftersom vi följts åt från dag ett!:) Fina du:)

  Nu ska jag snart gosa ner mig i soffan. Kvällen har inte blivit riktigt som jag tänkt mig:(
  Gustav ringde igår kväll och berättade att de fått fel på planet som skulle gå från Los Angeles och hem, så efter många om och men fick han flyga till New York och tillbringade natten och dagen där istället för att komma hem:( Men om allt går som det ska så kommer han hem imorgon lunch, längtar mycket nu.

  Ha en fin kväll bästa Anna!

  Kram på dig

 3. hej rara vännen!
  Jag kunde inte heller se filmen men har tittat på alla bilderna…
  Himmel vad ni hunnit med mycket…man blir ju alldeles matt bara man tänker på det…vilken fart!
  Å här gnäller jag efter en vecka i byggdamm…
  Fast hu så skönt att göra allt så där snabbt. vad ni kan njuta sen då när allt är klart.
  Här kommer det nog aldrig bli färdigt….vet du panelen på huset som skulle ha bytts för typ 5 år sedan…jag tänker inte ens på att det är olika panel på gamla huset mot utbygget….huuu…då har det gått för långt! Jag hoppas vi kan ta tag i det nästa år.
  Jag sitter nergosad i sängen med datorn och börjar få lite smått panik över allt jag skulle hinna idag. det kommer väl sluta med att jag läst ikapp bloggar i 5 timmar i stället för att packa ner grejjer o rensa ogräs. I eftermiddag ska jag åka o pussa på min älskade systerdotter som kommer hem idag efter ett helt år utomlands…sedan är det ju dags för buggkurs…hmm..om maken klarar det idag.
  han har varit i Karlstad på “kill-resa” och kommer hem strax efter lunch.
  Ha en fin söndag!
  kram Katarina

 4. Å, dumleklubbor, me like!! Min man fattar inte alls grejen, han tycker de smakar träpinne, men jag äälskar dem! Trevlig söndag, kram Anna

 5. Hej Goa du!
  Fantastiskt vad ni har hunnit med mycket..ni är sååå duktiga:-D
  Erat hus är så fint.

  Favoritgodis..hmm, choklad på längden & bredden..;-) Dumle ingår absolut på min favoritlista!

  Nej nu kallar sambon på bärhjälp igen, men nu börjar vi se slutet på iordningställande av alla möbler efter vår ofrivilliga renovering. Sen är det bara de sista piffen kvar, underbart!!!

  Ha nu en fin dag Anna
  Stor kram

 6. Jag skriver det igen fast jag skrivit så många gånger : Jag är så imponerad av erat arbete , så mycket gjort på så kort tid . Ni är fantastiskt duktiga , du och mannen !!
  Allt blir så fint och “sammanhållet “, jättesnyggt !
  Ni borde få vara med i en inredningstidning .
  Ha en fin söndag
  Kram ♥

 7. Ida

  Hej!!
  Tack så jättemycket mycket för din vänliga kommentar jag fick i somras när min svärmor hade gått bort, den värmde verkligen <3

  Vad kul att du kikar in hos mig. Jag har inte uppdaterat Mitt Ljuvliga Lantliv alls den senaste tiden, men nu när hösten närmar sig så blir det ju lite mer bloggtid igen. Så du är varmt välkommen tillbaka till mig igen ;o)

  Det var så länge sedan jag kikade in hos dig. Oj vilket jobb ni gjort med huset, det blir ju så himla vackert. Vad duktiga ni är. Man blir verkligen sugen själv på att sätta fart och få lite ordning ;o)

  Ha en underbar söndag!
  Kramar Ida

 8. Tänk vad ett år går fort och vad mycket ni hunnit göra. Jättefint hus ni har. Vi köpte vårt också förra året och renoverat intensivt i vintras..men man har alltid något kvar att göra. Ska ut på min balkong och dra några penseldrag just nu faktiskt..ha det gott!

 9. Dumleklubbor är verkligen nostalgi!
  Det är helt galet vad ni har hunnit med huset på ett år! Det blir så otroligt fint!

Comments are closed.