Jag önskar OSS ett STORT bord!!

Elise

Isabelle

Westwood (samtliga bilder från Mio)

God eftermiddag alla!!

Det är så galet kul att lite nya läsare har hittat hit, jag är så glad för att ni hänger med i vårt renoveringsprojekt, nya som gamla läsare:)

Vårt nuvarnade projekt är ju glasverandan. Det är ju en hel del pyssel kvar där innan det är dax att börja möblera, men Hey, man måste ju börja planera eller hur;-)

Jag önskar ett riktigt STORT matbord där ute, eftersom det är det vi ska ha där och inte så mycket annat. Men det är svårt… Vi har jättefina Axet-stolar som ska slipas ocjh målas ljust ljust grå, till dem ska vi ha ett passande bord. Jag vill gärna bryta lite med bordet. Gärna ett robust sådant.
Vad tror ni? Har ni några bra tips?

Nu vill tösen att vi ska göra läxan, så det är bäst att göra så;-)
Vid halv fem är det dax för utvecklingssamtal.

Ha en fin kväll alla!!

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Jag önskar OSS ett STORT bord!!

 1. Jag skulle också vilja ha ett riktigt stort bord, men vart ska jag få in det :-O
  När jag ser bilderna så tänker jag leta på loppis och bygga om alternativt snickra eget (nu blir din sambo jätteglad säkert, hi hi….)

 2. Jag har ett vitt i köket som är nästan fyra meter, toppen.
  Jag byggde ett till Shedet som ser ut som det i mitten, jag gillar stora bord som du hör…

  kram

 3. Själv får jag väl räkna mig som gammal antar jag?
  Ja, gammal läsare av din blogg. Inte gammalt på nåt annat vis ju! 😉
  Jättefina bord! Jag skulle nog ha valt det översta.
  Kramilikramen!

 4. Fina bord! Jag gillar alla storlekar men det är härligt med mycket plats till gäster. Vårat är från Mio (Amelie eller når sånt) och med iläggsskivor så man lätt får plats 10 pers och 14 med lite vilja. Annars har jag 3 spegeldörrar som jag länge tänkt lägga på bockar för att få ett stort bord ute. Men allt hinns ju inte med! Vad spännande med utvecklingssamtal! Har vi redan kommit så långt in i terminen, jisses! Hoppas att det bra i skolan! Jag skall jobba men har tagit semester på fredag. Då vill jag ha trädgårdsväder! Håller med dig om förra inlägget förresten! Kram Anna

 5. Jag gillar mittenbordet skarpt. Tidlöst vackert och rustikt. Vad mysigt det låter att göra läxor med sin dotter. Då blir man allmänbildad på kuppen va? Hihi.

  Tack för din åsikt om färg på skåpet. =D
  Kram Madde

 6. Hej fina!

  Gillar alla tre borden! Tur att det inte är jag som ska välja;)
  Så kul att inreda glasverandan, klart det ska börjas i tid:)

  Blev inget höstpysslande idag, annat än några inplockade löv. Lovar att du får härmas när jag väl kommer på vad jag ska göra:)

  Kan tänka mig att det bara blev lovord på utvecklingssamtalet?:)

  Ha det bästa söta du!

  Kram på dig

 7. Tack för besöket!..härligt om vi kan inspirera varandra, vi renoveringsnördar..o bloggträff skulle ju kunna bli hur spännande som helst…! Ha det bra!/C

Comments are closed.