Jag har gjort det IGEN!!!

God kväll i stugorna!!

Alltså, nu tror jag att jag blir lite småtokig på mig själv!!! Skulle ladda upp bilderna som jag tagit idag. På glasverandan när mannen sätter panelen, när mannen och far min sätter taket, Tyra som gungar och en massa andra fina bilder… Men då har väl samma sak hänt igen!!! Minneskortet sitter i minneskortsläsaren och inte i kameran… Alltså jag skulle behöva nån varning när man sätter på kameran om inget minneskort sitter i!! Så nu får ni vackert vänta tills imorgon, när jag kan ta biler i dagsljus igen, på panel och tak. Och imorgon skall panelen grundas:-)

Vad ska man säga, vimsig, vimsigare, vimsigast!!

Nu ska jag uppdatera mig om vad Ni har hittat på i helgen 🙂

♥ Kramelikram Anna ♥

13 thoughts on “Jag har gjort det IGEN!!!

 1. Hej! Känner igen det där, retligt när man har lagt ner jobb på bilder som helt plötsligt inte finns…! Skymtar ett par fina fönster iaf! 🙂 Ska bli roligt att se fortsättningen på ert bygge. Ha en bra ny vecka, kram Jenny

 2. Nej vad seeegt! Det händer mig med ibland men min kamera säger till mig att minnet är fullt efter en bild så då kommer jag ju på det…
  Ser fram emot bilderna i alla fall 🙂 hur har helgen varit?
  Kramar

 3. Vimsig vimsigare Anna!!!! :))))))
  Nä vars men såå jäkla irriterande på min går det i te att ta om inte kortet är i 🙂
  Hoppas din helg varit bra!!

  Kram Thess

 4. AC

  Känner igen mig. Liknande händelser händer mig dagligen 😉
  Så fint så fin!!!!
  Kram
  AC

 5. Neej, vad retfullt!! Min säger till när kortet inte är i, men det händer ju ändå att man åker iväg med kameran & kortet kvar i datorn.

  Kram

 6. Åh vad tråkigt..!! Såna saker kan verkligen göra en smått galen på sig själv, och mig händer det på tok för ofta ;).
  Så himla fin eran tjej är och snygga stövlar hon fått.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 7. Det är lätt hänt Anna, men jag förstår att det är väldigt retsamt & tråkigt.

  Ska bli kul att se resultatet imorn!

  Sov så gott
  Kramkram

 8. Åhh glömde en sak..TACK snälla rara sötaste du för dina fina ord hos mig:) Det värmer & gör mig såå glad ska du veta!

  Stooor kram

 9. Godmorgon!

  Nej, vad segt! Eller hur, den borde ju säga till på något vis att kortet inte är i. Annars är det ju hur enkelt som helst att glömma det.
  Retligt!

  Tack för gratulationen! 🙂 Vi och lilla S har haft en toppen helg. Med mkt tårta och väldig fina presenter.

  Idag ska vi iväg till Barnavårdscentralen och ta 1-års sprutan. Inte så roligt men men.
  På onsdag har vi en date med en kompis och hennes son. Vi ska dit och titta på deras nya lägenhet.
  Annars har vi Inget inplanerat.
  Vad ska du göra?

  Ha en fin måndag! Kram Maria

 10. Åh, det där är ju bara såå trist! Jag får en varning när jag sätter på min kamera, men hur många gånger har man inte haft kameran med och precis när man ska knäppa så inser man att minneskortet sitter i datorn….

  Man blir ju bara galen på sig själv. Vimsig är bara förnamnet…
  Förresten är eran glasveranda helt underbar!
  Kram
  Petronella

 11. Hallå vännen!
  Haha…..haha..jag säger inget så har jag inget sagt…..;)

  Vad snabbt det går nu!! Tänk nu kan du snart sitta där och äta!
  Ååå så fint det blir! Fönstren är helt underbara!

  Å köksskåpen…flämt vilken ordning…fnissar åt att det är svårt att hitta..
  Antar att det är mannen som har svårt med det…det är likasamma här…jag ändrar om..naturligtvis till det bättre…o maken svär över att han inte hittar…fniss…
  Så fin lillsnuttan är i sina nya stövlar o nya mössa…o halsduken……den var också så fin.
  Mm utan godnattpussen går det inte att sova…tyvärr får jag ju inga från barnen längre…
  Hos oss har inte hänt så mycket i helgen….maken kämpar på med underarbetet och jag har nog apckat färdigt det som ska ner i lådor. Nu ska bara möblerna stuvas undan lite smidigt…fniss…så jag kan sätta igång och måla vardagsrummet sen.
  Ska du inte vara ledig mer på fredagarna sen?? Ska du jobba heltid eller blir det kortare dagar varje dag?
  Kram Katarina

Comments are closed.