En händelserik dag!

Träpaneltak på plats i glasverandan… samma tak som vi har i köket.

All panel sitter på väggarna. Vi har använt samma panelskivor som i köket, Brandéns panelskivor, mycket smidigt.

När jag kom hem skulle dottern leka med en kompis, så medans hon var där hann jag grunda halva glasverandan. Nu när vi fått mat i magen och städat undan lite grus som dragits in idag kan jag nog ta resten:-)

Mannen i huset har varit hemma idag och hjälpt till med markarbete inför garaget. Här är grunden utgrävd.

Alla tråkiga högar är puts borta och det är utplanat en del. Imorgon kommer de med ett lass jord att lägga över sanden. Röret som sticker upp är till en dagvattenbrunn från dräneringen.

Tjolahopp!

En mycket händelserik dag har det varit här i Ekenäsliv idag. För tjosan vad fort det går med grävmaskiner och lastbilar!!

Innan jag varvar ner för mycket tänkte jag måla klart ute på glasverandan, när man ändå har ångan uppe liksom;-) Måla, det är min grej det!

Vad är DIN specialité?

Ha en skön kväll allesammans!

♥ Kramelikram Anna ♥

 

10 thoughts on “En händelserik dag!

 1. Jag tror att jag sagt det förut, men jag säger det igen. Jag bara lööööve era fönster i glasverandan!! Så superfina!
  Min specialité? Jag vet i sjutton om jag har nån! 😉
  Kram fina!

 2. Hej fina!

  Så vackert det blir!!!
  Ikväll är jag supertrött så nu ska jag slänga mig i soffan o glo på tv:)

  Måla lugnt vännen!:)

  Kram på dig

 3. Fönstrena i er glasveranda är ju bara så underbart vackra, vilken dröm det kommer bli!!
  Ja du jag vet inte riktigt om jag har någon specialite, men jag är en fena på att flytta runt saker här hemma, så enkelt sätt att förändra och förnya med enkla medel, så det får nog va min specialite isåfall :)!
  trevlig kväll!
  Kramen

 4. Det där blir jättefint ! Vad duktig du är som målar .
  Vi har ett liknande tak i stugan där vi renoverade sovrummet och Saras rum . Det var färdig vitlaserad takpanel . Och väggskivorna har vi också där , men de är inte Brandéns , vi köpte våra på XL-bygg och dom hade ett annat märke och var färdigmålade vita . Gillar dom . Det var ju tack vare dom jag hittade till din blogg när jag sökte panelskivor 🙂
  Kram ♥

 5. Hejsan!
  Oj vad det går undan vid er, så skoj att se hur det växer fram en fin glasveranda och snart även ett garage :).
  Ha en bra vecka, kram Ing-Britt

 6. Det ser toppenfint ut!
  Det är så skönt när man fyr flyt i saker o ting, då är det svårt att sluta!

  kram

 7. Hej du lilla sötnöt!!

  Himmel så mycket ni hinner jämt! Å va fint det blir. Den där verandan kommer bli den mest ljuvliga matplats…ni kommer inte vilja gå därifrån…;)
  Å garaget…jisses här går det undan. Snart kommer bilen stå därinne..

  Igår skulle vi beställa köket men nu väntar vi till fredag. De börjar en ny kampanj då så man får 1000kr för varje 10 000 man handlar för…så som de brukar ha…
  När jag åkte hem från jobbet igår blev jag fast i en bilkö 45 min. En riktigt otäck olycka….mellan en lastbil och en liten personbil. När jag kom hem skakade händerna och tårarna forsade… Det var bara skit kvar av bilen och om det satt någon i baksättet kan de omöjligt ha överlevt. Mattias sökte på nätet senare så vi fick veta att 2 blivit chockade och en klämts fast men ingen hade allvarliga skador…TUR att det inte satt barn i baksättet… Man påminns om hur snabbt det kan gå….
  Du lamporna från Strömshaga… kika in på Balders hages web butik. De har jätte mycket av deras sortiment…;)
  Ja Artwood har hur mycket som helst som man vill ha.
  På Ikea i går sa M att han minsann ville ha ryggstöd men senare på kvällen frågade han mig vad jag skulle välja om jag fick välja mellan de snygga pallarna eller de sköna stolarna med ryggstöd som man kan sitta lääänge på…. När jag utan tvekan svarade pallarna….log han och sa…Beställ dem då!!
  Säger jag nåt annat om en vecka så får du hänvisa till den här kvällen…..fniss..
  Kan det bero på att jag gick med på en liten vinkyl i köket….;) Så i dag ska jag illa kvickt beställa de där pallarna…….glad..***
  Ha en underbar dag!
  Kram Katarina

 8. Det blir så fint i verandan, så fina fönster med spröjs. Vad skönt att det går undan, tänk vad roligt det blir att inreda där inne. Jag gissar att du redan har det klart i huvudet hur det kommer att se ut.

  Ha en härlig dag. Kram Therese

 9. Har sagt det förr och säger det igen, SÅ DUKTIGA NI ÄR! 🙂 Alltid något nytt på gång då man kikar in här 😉 Jag undrar var ni tar all energi ifrån 😉 Men det blir så fiint så fiint 🙂 Ha en bra kväll! Kram

Comments are closed.