Att beta av listan…

Den här vackra glasburken fick jag av min farmor igår, den stod där så ensam på hennes vind…

…tänkte fylla botten med kaffebönor och sätta i ett stort blockljus…

Före 1 strykningen med färdigfärg…..

… och efter….

Tjingeling i stugorna!!

Här betas listan av idag minsann. Oj, vad här hunnits med. Jag har målat panelen på glasverandan, tagit hand om tvätt, gjort glass och slipat hörnskåpet!! Nu ska jag slänga in mig i duschen för vi är bjudna på middag hos svärmor:-)

Här e tomt i huset utan dottern må ni tro… Hon har det super det vet jag, men huset är inte detsamma när hon inte e hemma ändå..  ♥

Mannen har roat sig med att lägga pussel;-) Det här är kantelementen till garaget och förrådet. Det blir även en carport till höger om garaget.

Ha en fiiiiin kväll alla för nu ska jag tvagas;-)

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Att beta av listan…

 1. Hahahaaa…va rolig du är!!
  jag ser framför mig hur du sitter i ett träkar med en rotborste o skrubbar dig ren…haha….

  va flitiga ni är!! förstår att du saknar lilla Tyris men tänk vad mycket ni får gjort utan dåligt samvete för att ni INTE är med henne….då kan du ju glatt baka muffins med henne då hon kommer hem o känna dig glad över att du snart får sätta upp campingbordet i den färdiga glasveandan…haha…..
  Vi skålar i rödvin och inser att i morgon blir en maratondag då vi ska flytta ytterdörren, sätta upp en ny yttervägg, regla för fönster OCH åka på buggkurs……hihi..den vill vi ju inte missa…. Ja just..vi har så klart INTE handlat virke än så det går ju bort en massa tid till det…
  Kram gumman o hoppas du blev ren och fin..;)
  katarina

 2. Ni är ju bara så duktiga!!! Fattar inte vart du får all energi ifrån? Förstår att du saknar henne! Ha det bäst fina du! Kram kram

 3. Hallå i stugan!

  Hos er lyser flitens lampa som alltid, duktiga ni:) Åh så fint ni får sen då..jättekul..!

  Förstår att ni saknar er lilla tös:( Men hon har det bra och det blir desto mysigare att ses när hon kommer hem igen<3

  Stoor kram till dig
  Susanne

 4. Hej!
  Glasburkar med ljus i är ju hur fint som helst 🙂 Jag har många här hemma hos mig!!!

  Ni grejar och donar så 🙂 Garage med alltså… Kul!
  Ha en fin söndag nu!
  Kramar

 5. I ärlighetens namn så tror jag faktiskt att jag skulle kunna flytta in
  och bo på eran glasveranda =))))))(vad skulle Marcus säga om det ?=)))))
  Jag vill verkligen oxå bo i hus,jag är ingen lägenhets människa alls egentligen.Men med våra huspriser i den här stan så är det inte helt enkelt om man säger så…..
  Hoppas att ni har haft en bra helg.

  Kram Thess

  P.S Visst är det härligt att få en massa gjort =))))

 6. Visst är det härligt att få mycket gjort, men jag håller med… När man inte har tjejen hos sig så saknar man…
  Vi fick en hel del gjort i helgen också. Fixat i Moas rum, möblerat och satt upp sänghimmel. Sedan blev det pyssel i skogen med fina höstlöv, Chokladrulltårta til fikat, Moas favorit. Mannen har varit på golfresa i helgen.
  Och nästa helg far vi till värmen!
  Kram

 7. Halloj! ja nu var det längesen jag kikade in här, vad mycket som händer! Mycket kul på gång, fixande och bygge! Lycka till med det, och så ses vi mer ofta framöver hoppas jag på! Kram!

Comments are closed.