Totalt såld… ♥

Lite nybakt knäckebröd (recept hämtat från Emilias och Titta in hos Thess)


 

Go’ eftermiddag!

Tack, tack, tack♥ för alla fina kommentarer, det värmer så… Idag är jag ledig och det är riktigt skönt. Att vara slut i kroppen eller i huvudet är två helt olika saker för mig. Om jag blir helt slut i huvudet blir jag mer trött än om kroppen jobbat hårt och är trött för det. Två olika sorters trötthet liksom. Känner ni igen det?

Så idag jobbar kroppen och det är så skönt. Lite fix här och var och nu ska jag ut och ta itu med en smuuuuuuutsig bil. Jag gillar en REN bil 🙂

Härom dagen kom det jag beställde på REAN hos Elsas Hem. Ja, vad annars än Green Gate som jag bara är helt såld på!! (Bland annat det då;)

Vad är DU helt såld på?

En skön fredagskväll önskar jag Er alla ♥

♥ Kramelikram Anna ♥

7 thoughts on “Totalt såld… ♥

 1. Mmmums, det knäcket är ju såå gott! Blir nästan lite popcornsmak tycker jag:-)

  Hmm vad jag är helt såld på..kan inte komma på något just nu, är verkligen en periodare. När jag väl gillar nåt vill jag ha allt & går in för det till tusen..sen kommer nästa grej. Kan vara allt från inredningsmärke, sminkmärke, smyckestillverkning..ja you name it! “Vad har du snöat in på nu” brukar mannen fråga;-)

  Kram

 2. Å jag är såld på mycket. Gillar också green gate och mynte porslin och… ja listan kan göras lång. Tyvärr så är det oftast inte billiga saker…
  Önskar dig en trevlig helg!

 3. Bettan

  Såå himla snyggt! :)) Skulle kunna köpa hur mycket som helst av det!! 😉

  Älskar också knoppbrädan! :)) Hoppas du med hittar din en dag!! 😉

  Kram Bettan

 4. Godmorgon denna tidiga lördag morgon!

  Här har precis sonen somnat om så jag passar på att blogga lite.

  Det som är grejen med att jobba 50% är ju att man ska hinna allt man gör på !00%. Så det är inte så konstigt att det blir mycket för dig.
  Det där med att va mindre stresstålig efter att “varit sjuk/mått dåligt” känner jag igen. Jag behöver inte alls mycket för att känna mig slutkörd.

  Jag har allt mina funderingar på hur man ska orka med vardagen när jag börjar jobba igen. Hur man ska orka ta hand om hus, barn och allt annat.
  Men livet är ju så för alla. Så det borde gå för oss också.

  Hoppas du får en härlig dag! Kramar från mig

 5. Det knäckebrödet brukar jag oxå göra. Det är ju bara så gott! :). Ja det är väldigt snyggt! Men jag är nog en av de där ” snåla smålänningarna” för jag har inget sånt där fint! Och det är kanske lika bra jag inte börjar köpa nått sånt för då vill jag nog bara ha mer ;). Ha en toppen helg nu! Kram kram

 6. Godmorgon hjärtat!
  Hmm…eller god dag…kanske…hihi…klockan är ju 12.10 o jag sitter i pyjamas fortfarande…

  Ska nog hoppa in i duschen och sticka till Ikea o snegla på kök..;)
  Lite luddig känner jag mig fortfarande och jo jag vet hur det känns att vara trött…:(

  Olika tröttheter…suck…

  Duktiga du som tvättar bilen…skulle jag med behöva göra…minst sagt!
  Vad fina saker du beställt också…Greengate är svåra att motstå..;)

  Kram o ha en fin dag!
  Katarina

Comments are closed.