Skogens läkemedel…

I eftermiddag tog tösen och jag oss en tur ner i backen…det fanns inte många kvar nu, så vi får vackert dela…

Lilla blåbärsflickan…

Våra fingrar blev alldeles blå (oj fokus blev mer på bänkskivan *fniss* inte lätt att ta kort på högerhanden och hålla och trycka av med en hand)

God kväll vänner!

Andra dagen på jobbet och den var mer som en rivstart i ett sprintlopp än en skön joggingrunda… Att jobba på ett universitet vid terminsstart är onekligen en prövning för stresshormonerna i kroppen. Efter att jag hämtat hem tösen från fritids slocknade jag i brassestolen zzzzzzzz….
När jag vaknade till igen;) tog vi en promenad ner i backen och plockade lite blåbär, de som fanns kvar… Det blir en liten kvällsfika av det, blåbär och mjölk, gott och otroligt nyttigt, massor av antioxidanter som kroppen kan behöva.

Sista allsången ikväll, ska ni titta??

En skön tisdagskväll önskar jag Er!

♥ Kramelikram Anna ♥

11 thoughts on “Skogens läkemedel…

 1. Bettan

  Mmm vad gott! Själv håller jag på att plockar ihjäl mig på hallon här hemma! 🙂 Så gott att fylla på i frysen med saft och bär! Det kallar jag vardagslyx! 🙂 Mycket jobb, men det är det värt!! 🙂

  Har verkligen haft en toppenhelg! Tack!!! :))
  Ha det gott! 😉

  Kram Bettan

 2. carin

  Underbart med blåbär:) Har tyvärr inte hunnit plocka några:(
  Tittade på allsång med sonen!

  Ha det fint!
  Kram C

 3. Mmm dom där små godingarna är jag smått beroende av nu för tiden. Imorrn ska de ut och plockas mer för nu är dom slut här.
  Känner igen de där med att slockna efter jobbet, hände mig idag me, efter bara två dagar, tur man är ledig imorrn o kan ta igen sig:).
  Ha det gott.
  Kram till dej

 4. Hej vännen!

  En tupplur och en promenad i skogen låter som en bra avslutning efter en stressig dag! Hoppas att det lugnar ner sig snart:)

  Det går bra med spacklandet!:) Det är kul men slitsamt, inget jag kommer göra varje vecka direkt;) Idag hade jag dock en paus, jag var inte hemma från jobbet för än vid sju men hade tänkt hålla på lite ändå, men gav upp efter tio minuter när hungern tog över:) Fortsätter imorgon istället:)

  Nu ska jag snart gå och natta!

  Kram på dig fina!

 5. Jag vill också äta blåbär och mjölk. Så gott! Vi har fortfarande inte tagit oss ut i skogen men det kanske får bli en tur i helgen. 🙂

  Kram, kram

 6. Måste verkligen plocka blåbär, jag har skogen runt hörnet men det har ändå inte blivit av. Det är ju så gott!!!

  Må så gott

  Kram Therese

 7. Jessan

  Inte för inte min morfar kallade blåbär för skvallerbär… 😉 Men gott är det!

Comments are closed.