Radiokalas och WOW liksom!!!

Här är min bloggkompis Emmy, som har bloggen Remsans Bistro, och hon bjöd in mig till Radiokalas idag. Sveriges Radio P4 Kalmar firade 35 år med kak-kalas! Emmy gick in med vinnarkänsla och vann med sin goda citronkaka!!!! Grattis Emmy:)))
Jag hade bakat biscotti med choklad och lavendel som jag bidrog med. Tog jättefina kort på dem imorse, trodde jag, men det visade sig att jag glömt sätta i minneskortet i kameran… Så kan det gå;)

Och gissa om jag bara jublade och kände WOW liksom när jag kom hem för en stund sedan! Ivrig som tusan rusade jag efter kameran och fick ett mindre bra kort med solen rakt i linsen…

Hej finingar!!

Ett kort snabbt inlägg idag, tösen kom precis med bussen och är mellishungrig. Sen ska vi in till stan igen då jag ska klippa mig, medans hon är med mannen på jobbet. Efter frissan blir det tjejkväll med lite mat och bio, Cockpit, nån som sett den???
Förväntar mig måååånga skratt:)

Jag är så nöjd med verandan, precis så som man fantiserat om!! Jag minns när mannen to be visade huset första gången, och han trodde nog jag skulle slå bakut, men icke. Jag såg det redan då, vitt och fint med en härlig glasveranda på framsidan. Och nu är det snart klart!!!

Ha en fin kväll solstrålar!

♥ Kramelikram Anna ♥

 

8 thoughts on “Radiokalas och WOW liksom!!!

 1. Biscotti med choklad och lavendel lät intressant. Har du något recept du vill dela med dig av?
  Du måste berätta hur cockpit var. Den har jag velat se 🙂
  Kram och trevlig kväll!

 2. Halli hallå! Mitt meddelande försvann… nytt försök. Jag såg Cockpit för några veckor sedan. Den var suveränt rolig och Jonas Karlsson spelar otroligt bra!!! Blir kul att höra vad du tyckte sedan. Kram Jenny

 3. Men åhhh va roligt för er..vilken resa det kommer bli..:-D Underbart!

  Sååå fint det blir, och vilken fart ni har sen..det är ju snart klart!!!
  Kommer bli snyggaste huset ever..:-)

  Hoppas du hade en toppenkväll med vännerna och att filmen gav er många skratt!

  Ha en fin dag söta du
  Kraaam

 4. Åh sååå fint det blir!!!!!
  Kommer bli så bra med verandan, ser fram emot bilder från insidan sen oxå! =)

  Kul med radio-kak-kalas!

  Ha det fint!

  Kramar Liza

 5. Jag kan intyg att Annas biscotti var ljuvligt goda! En precis lagom touch av lavendel i dem. Mmm… Så nu väntar vi ivrigt på receptet.Du gjorde verkligen en underbar entré – rakt in i direkt sändning! Att jag inte hade sinnesnärvaro att fiska fram kameran, för du så aningen paff ut. Trodde nog inte du skulle få en mikrofon under näsan och behöva prata i direktsändning.
  Men jisses, är er veranda redan klar?! Så snygg den blev!
  Kram vännen!

 6. Hej Anna!
  Nu har jag hittat till din blogg, kul! Jag vill också ha det så där lantligt/shabby chic hemma! Jag försöker få den känslan men lyckas sådär.. Så himla mysigt ni har det, och kul att få följa er renovering! 🙂 Dina biscotti var by the way jättegoda, fick med mig en hem. Mitt kusinbarn på 1.5 år fick tag i den och smaskade i sig den omedelbart! 🙂
  Kram

Comments are closed.