Pretty in pink?

Gårdagens besök bestod inte mindre av min morfar, farmor, mor o far och min syster och hennes två flickor. Det blev nybakta frallor och…

…och pastasallad i Matteusfatet till lunch 🙂 Den kunde intas ute i trädgården.
Det var så gott att ha dem här och de gillade vårt hus och det vi gör med det!!!
Tack för att ni kom ♥

Idag fortsatte vi projektet “Myshörna” i Tyras kattvind.

Det är ganska varmt där just nu som synes;)

Det målas babypink för hela slanten. Det var ingen skön arbetsställning kan jag meddela, aj aj aj min rygg. Det gick bra när man kunde sitta ner, i övrigt står jag inte rak där inne. Men nu är det ju Tyras myshörna och hon får ju plats;)

Nu har jag precis kommit hem då jag varit och köpt mer färg á la babypink!! Funkade faktiskt bra med färgen från Jula. Annars köper vi bara bättre färg, men det här är ett sidoprojekt och antagligen kommer vi riva ner väggen när Tyra är lite äldre och hellre vill ha utrymme i rummet.
Så nu har jag gjort mig förtjänt av en stund med nya numret av Jeanne D’arc Living och lite Hallonvin.

Sen ska jag måla golvet en vända och sen blir det en rollning till imorgon!
Mannen håller på med fönstersmygarna, mäta, såga, mäta och mäta igen… Pill, pill är det!
Det är vad som händer hos familjen Ekenäsliv den här helgen:)
Vad hittar ni på?

Ha en skön lördagkväll kära ni!!

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Pretty in pink?

 1. systeryster Lina

  Jag MÅSTE få besöka hennes myshörna nästa fredag… Den ser ut att bli riktigt nice! 🙂

  Ps. Har köpt ljus rom så vi kan göra goa drinkar… Mmmm.

 2. AC

  Jamen det blir väl toppenfint. Pink is pretty!!!
  Men jag kan förstå att arbetsställningen inte är den bästa.
  Här är det lite trädgårdsjobb och bygga en trappa som är på G.
  Ha re gött
  Kram
  AC

 3. Hej vännen!

  Så mysigt hon kommer få det i sin lilla hörna! Det blir kul att följa:)
  Jag har haft och har lite bloggtorka. Jag känner mig inspirerad och har mycket tankar om vad jag vill förändra och förnya här hemma men har lite svårt att sätta ord på det just nu;) Jag mår toppen och till helgen så ska jag börja slipa, spakla och måla i “det fula rummet” här hemma:) Kul!

  Hörs snart fina du!

  Kram på dig

 4. carin nieminen

  Hej!
  Vad kul att du hittade till mig:) Nej, jag känner inte Sofi.
  Så underbart härlig färg till myshörnan, ska bli spännande att se det färdiga resultatet! Gillar din blogg o brukar kika in titt som tätt:)

  Ha en fin kväll!
  Kram C

Comments are closed.