Ordning & Reda!!

Igår kväll tog jag ÄNTLIGEN tag i det!!! Nu är det struket från listan och det känns såååååååååååå skönt!!
För det är inte det roligaste som finns, att rensa bland alla papper som man har och som samlats i en hög i ett skåp under 1 års tid…

God morgon solstrålar!

Idag skiner solen och det blir absolut en dag på stranden…  I korgen packar jag ner senaste numret av Drömhem & Trädgård…

Ett reportage handlar om Lize, som föll av en häst och gjorde något hon drömt om…

…hon köpte ett renoveringsobjekt som hon gjort underverk med, samt öppnade en inredningsbutik som ligger i Nybro. Den besökte vi även på vår loppisrunda i tisdags.

Från butiken

Mer…

Också från butiken.

Så då vet ni vad jag gör idag;) Softar i en brassestol på stranden medans dottern och kompisen leker. Och tänk idag kommer mannen och gör oss sällskap med!!!

Samtidigt rusar tiden förbi, 1 år hade gått igår sedan sambons mormor gick bort… Då tänker man att man måste stanna upp lite då och då…

Ha en fin dag nu allesammans och va rädda om Er!

♥ Kramelikram Anna ♥

 

5 thoughts on “Ordning & Reda!!

 1. Hmm…min kommentar försvann…jag hade missat det där nya mattetestet..;)

  Jag tror alla skulle må bättre av att stanna upp lite oftare och njuta av det man faktiskt har..litet som stort..
  att sitta med en tidning i en brasse stol och titta på lekande barn är ju ett underbart sätt..

  Vilken fin butik du besökte och himmel så duktig du är som rensar o röjer… Det börjar smitta av sig..jag börjar också känna suget efter att få slänga o göra snyggt i alla skrymslen o vrår..;)
  Ha en underbar helg nu gumman! Om du inte hör ifrån mig på ett tag nu vet du ju vad det beror på..;)

  Kraaaaaaaaam katarina

 2. Hej vännen!
  Så mycket härlig inspiration du bjuder på idag!
  Tänkte på att det kan ju faktiskt vara ni om något år:) När ni gjort klart ert fantastiska hus kommer inredningstidningarna stå på kö för att få ett repotage:)

  Hoppas att du haft det riktigt skönt i brassestolen! Varmt har det verkligen varit idag!:)

  Nu ska vi snart kolla på handbollen!

  Kram på dig fina du.

 3. Oj, så mycket fint ni har kikat på! Jag tror också det kommer dyka upp ett eller flera repportage om ert hus om något år. Då har du nog även din lilla pyssel- & inredningsbutik 🙂 Lova i så fall att jag får komma och laga lite mat cafédelen då. Kram vännen.

 4. Vi hade också härligt väder igår men idag vaknade vi till regn, massor av regn. Barnen har länge tjatat om att de vill gå på bio och det kan ju passa bra en dag som denna.

  Kram, kram

 5. Så mysigt ni har det hos er och på era små utflykter 🙂 Jag undrar om inte vi har annons i det numret av Drömhem, kika efter min Thilda som gungar iförd förklädesklänning 🙂 Idag har jag lämnat barnen på dagis igen och semestern är slut, brr. Långt kvar till nästa sommar och i år kom den ju knappt ens.
  Kram och ha en fin kväll!

Comments are closed.