Loppis e poppis!!!

Vädret var minst sagt växlande igår på vår lilla tur…

“Sprang på” en gammal tvättbräda..

…vacker virkad spets…

...och värsta FYNDET blir ju detta skåp för endast 35 KRONOR!!! Tänk det i Vitt, vitt, vitt så klart;)

God morgon kära vänner!!

Det blev klart godkännt på loppisturen igår!! Vilka FYND vi gjorde:)) Tvättbrädan hittade jag på Antikt & Loppis i Gullabo, Den loppisen var det verkligen ordning och reda på, allt stod fint uppradat och var sorterat efter konstens alla regler!! På andra ställen var det, hmmm, mindre organiserat om man säger så… 🙂

Men man märker att det är riktigt poppis med Loppis nu för priserna är gaaanska höga på sina ställen. Men skåpet tycker jag är ett verkligt KAP!! Det ska målas vitt och jag tänkte att vi ska ha det ute på glasverandan sen, så det är ju ingen brådska;)

Vädret var galet omväxlande med ömsom ösregn ömsom sol. Men vi kunde sitta ute och fika och det var riktigt mysigt. Det var himla skoj att tjejerna tyckte det var minst lika kul som jag och svärmor att åka på loppistur!

Ha en riktigt fin dag och må solen lysa på Er!

♥ Kramelikram Anna ♥

10 thoughts on “Loppis e poppis!!!

 1. Jag är lite seg av mig och har fortfarande inte fattat det här med loppisar. 😉
  Alla verkar göra så bra fynd, ditt skåp tex, så jag måste skärpa mig.
  Kram, kram

 2. De va minsann ett riktigt FYND..35:-..de är ju ingenting!!! Kul..:-D

  Själv är ja på väg och hämta vårat nya kakel till badrummet..vi har fått fukt i badrummet och dom kommer och river ut det gamla på måndagsmorgon..:-(
  Kommer bli några jobbiga veckor innan det står klart!

  Ha en fin dag
  Kramar Susanne

 3. Hallå där!

  Ja det var sannerligen ett kap..;)
  Jag tycker också det mesta på loppisar börjar bli dyrt.
  Jag ser precis hur det kommer se ut sen…kommer bli supersnyggt..;)
  Hihi…du är som jag…handlar fast det inte är klart!
  Jag brukar lova mig själv att inte handla något förns ex. köket är klart…
  Ofta kan det ju vara så att det man köpt för länge sedan inte passar så bra som man sett i sitt inre…
  Nu har jag lovat mig själv en gång för alla att INTE handla till blivande köket o hallen förns det är färdigt så man kan känna in vad som ska vara där…
  hm…det går sådär….
  Jag råkade ju snubbla över en sån fin hatthylla till hallen, maken en pall och till köket råkade jag hitta en så fin krokbräda….hihi…va knäpp man är!!
  Ha det bäst!
  kram Katarina

 4. Hej hej!

  Vilket fynd. Något så fint för ynka 35:- är verkligen ett kap.

  Här blev inte riktigt veckan som det var planerat. Vi hade varit i Grebbestad nu om inte jag och sambon åkt på en matförgiftning i söndags kväll 🙁 Vi har legat däckade sen dess och fick avblåsa vår tripp 🙁 Hemskt trist, men men..

  Vad händer i helgen?
  Kramis

 5. Å vilka fina fynd vännen!
  Med lite vit färg så kommer skåpet bli så snyggt!

  Vi hade minst sagt växlande väder igår med, men idag har det varit ganska fint! Kvällen har varit solig men kall, vi passade ändå på att grilla lite gott:)

  Ha en toppenkväll!

  Kram på dig fina!

 6. Vilka fina saker du hittat på loppis.
  Skåpet var ju jättevackert ….35 kr , vilket fynd !
  Kram ♥

 7. vilket jättefint skåp!! och vilket pris..tänker jag på vad det blir i Eurp..om man drar jämnt.. alltså 100 kr är 10 Euro..så blir ju skåpet 3.50..inte klokt.Här skulle du säkert ha fått ge en 50 lapp för det..ungefär 500 kr..I Finland är det nog mycket dyrare än I sverige.. Har lite koll på det för syrran som bor i Märsta hon går mycket på loppis..så jag har att jämnför med.Vilken fin utfärd ni hade.. man behöver sannerligen inte åka nå långt. Kram.

 8. Toppenfynd! Kommer förstås bli jättefint! Och vilken härlig dag ni hade på Aspö, riktigt smultronställe. Synd att det är lite långt för oss 🙂 Ha en fin dag,kram Anna

Comments are closed.