Kvällsrundan…

Go kväll på er alla söta!

När vi var i Helsingör flörtade Tyra till sig en ursöt pyjamas i en liten butik. Jaaaa, det var inte så svårt att falla till föga när hon tindrade med ögonen i den kan jag säga. Hon hade ett snyggt argument till mannen i huset med: “Eftersom du har köpt massa öl (typ 8 st) kan jag väl få den här?” *Lägga huvudet på sne och leeeee* Oj, hon har redan talang;)
Varje kväll innan jag går och lägger mig går jag min lilla kvällsrunda in till henne. Pussa lite och se så att hon sover gott, vilket hon alltid gör. En kväll fick hon för sig att hon skulle ha nattmössa på sig när hon sov, och “man tager vad man haver” i sann Cajsa Varg-anda, vilket resulterade i en tomteluva:)

Idag förvisades jag från Servicedesk. Mina kollegor ansåg inte att jag skulle prata idag, för jag kunde knappt prata i morse, hes var ordet! Nu är det bättre så vi hoppas att det håller sig så.
När jag hämtade tösen efter fritids idag åkte vi till simbadet i närheten, det gäller att krama ur det man kan av sommaren:)

Imorgon är det torsdag och min sista jobbdag denna veckan. Torsdag är ju också städdag här i huset!!

Vad har ni för planer inför helgen då??

♥ Kramelikram Anna ♥

6 thoughts on “Kvällsrundan…

 1. Hej fina!

  Så söt hon är, den där Tyra!:) Klart man inte kan säga nej till henne:)

  Hihi hade beställt fler kökshanddukar och en grytvante men de hade jag ju redan visat så därför blev det bara brödkorgsduken på bilden:) Så nu vet du:)
  Vad köpte du??

  Har en rolig helg framför mig! På Fredag ska jag slipa väggar (inte så kul), på Lördag ska jag testa Crossfit – det ska tydligen vara riktigt jobbigt:) Sen ska vi hem till min bästa vän Emma och hennes fina familj. På Söndag så ska jag ha en shoppingdag med mamma, det är min födelsedagspresent från mina föräldrar:) Mycket uppskattat:)

  Nu ska jag däremot snart sova:)

  Vad ska du själv hitta på i helgen?

  Kram på dig!

 2. Supersöt tjej i supersöt pyjamas!! 🙂
  Skönt med en kortvecka 🙂 Jag har en lång dag framför mig. Vi har möte till 19 ikväll så är hemma sent, lite segt, men men…

  Ha en fin dag!
  Kramar

 3. Godmorgon!

  Söt liten tjej ni har. Förstår att det är svårt att säga nej till tindrande små ögon.

  Vad jobbar du som?
  Förstår att du är trött. Haft långledigt och var du inte delvis sjukskriven innan det?

  Idag ska jag och Svante åka till en kompis på lunch. Ska försöka få till lite bilder ifrån hennes fina hem.
  Strålande väder så jag hoppas på att vi kan sitta ute och äta.
  Imorgon har vi en annan lunch date inbokad.
  Helgen blir lugn. Har inget speciellt inbokat.
  Vad ska ni göra?

  Ha en fin dag! Kraam

Comments are closed.