Guldgruva!!!

En riktigt god kväll på Er alla!!

Vi hade verkligen en toppenkväll igår. Man undrar, varför unnar man sig inte det oftare?? Så mysigt att sitta med sina tjejkompisar, min syster är ju båder syster och vän♥, äta lite gott, prata i mun på varandra, sippa på lite bubblor och bara ha det så där tjejigt:) Sen cyklade vi in till stan och lyssnade på Miss Li (så klart att det stavas så ju!!!) och hon var GRYM! Alltså vi snackar värsta rösten som bara är så orginell och en energi sällan skådad. Oh boy säger jag bara!

När spelningen var slut åkte vi hem till systern min igen och pratade lite till och frossade i godis:) Näää, ingen av oss är särskilt intresserad av att besöka stadens nattklubbar utan vi vill kunna prata med varandra och med tanke på att det var stadsfest så var alla pubar proppade med folk.

Då jag bor en bit utanför stan sov jag hos min syster, hon hade kört man och barn ur huse (de har ju ett hus till;). Så idag har vi besökt en mycket trevlig kvinna som skulle ha öppnat en inredningsbutik men fick cancer… Nu har hon massor av saker som väntar på en butik så småningom, men hon säljer en del under tiden. Ni fattar ju vilken GULDGRUVA vi besökte. Jag hade tidigare pratat med henne om bakbordet och det är jag såå nöjd med. Har varit ute efter ett sådant ett tag!

Jaaa, märkkligt, ikväll somnar jag nog ändå ganska ovaggad rätt så tidigt då jag är ganska trött… Dottern nattad och klockan ställd. Vardagen är här igen!

Hur har Er helg varit då?

♥ Kramelikram Anna ♥

4 thoughts on “Guldgruva!!!

 1. Men åhh vilka fina grejer!! Det är sådana guldgruvor man ska hitta till & då först av alla;-)
  Har läst igenom en herrans massa inlägg nu & blir impad av typ alla..mysrummet, dukning ja you name it!

  Bebban är beräknad att komma 30/8..alltså om 18 dagar! Herrejösses vad tiden går snabbt & jag hoppas att hon inte väljer att komma senare än så;-)

  Kram

 2. Så mysigt med en kväll med syrran!

  Vilka fina bakgrejer du har fyndat! Du ska inte *host host* själv se till att öppna den där butiken istället 🙂 Jag lovat att hjälpa dig i så fall, på båda sidor om disken…

 3. Pingback: Blinder HP-905 Compact Laser Jammer

Comments are closed.