Köksuppdatering!

I veckan kom den nya tallrikshyllan upp i köket. Den har min FAR gjort till mig, det var den jag fick när jag fyllde år. Visst är den fiiiiiiiin!!! Kunde inte passa bättre där på väggen än så:) Tack lilla pappa ♥

Även hyllplanet är färdigmålat och har kommit på plats med de fina konsollerna från Gårdsromantik.

God förmiddag på Er!!

Vad ska ni hitta på en lördag som denna??
Här blir det lite bärplockning och hemmafix. Håller bl.a på och målar en knoppbräda som ska sitta i köket. Den vi fick av sambons moster 🙂
Igår hade vi besök av en kompis som bor i Stockholm och hennes son. De har sommarstuga på Öland så då passar det perfekt att träffas lite. När jag träffar vänner känner jag alltid ett lugn efteråt när man ser och vet att de mår bra och har det bra.
Tyvärr visade dottern här i huset inte sig från sin bästa sida utan fortsatte på torsdagens tema vilket var “jag-tjurar-ihop-för-typ-allting-mellan-himmel-och-jord”.
Konsekvensen får hon ta idag, inget lördagsgodis. Hårt, men vad gör man. Hon är i “lilla tonåren” – BIGTIME!!!
Någon som känner igen det???

Häromkvällen fick jag världens ryck och tyckte att nu måste det TORKAS i köket. Ugnen rengjordes,vilket ju inte är så betungande för den är självrengörande, man bara ställer in programmet;), men jag gjorde rent alla teleskopskenor och gallret. Torkade även fläkten och diskade, eller ja det gjorde diskmaskinen, alla filter. Sen torkade jag av alla skåpsluckor. Skönt när det känns rent!!

Nähä, duschen kallar…
Ha en skön lördag!

♥ Kramelikram Anna ♥

6 thoughts on “Köksuppdatering!

 1. Jättefin tallrikshylla !! Vilken duktig pappa du har .
  Snygga konsoller på den andra hyllan .
  Det är inte så långt till Gårdsromantik härifrån stugan , ca 5 mil . Mina planer är att hinna med ett besök där i sommar 😉 Det finns så mycket fint .
  Mina rödrutiga hissgardiner beställde jag därifrån innan jul förra året .
  Ha en fin lördag .
  Kram ♥

 2. Men åhh tack..du är väl för gullig du..:-)

  Såå fint, han är duktig din pappa också precis som din man.

  Gripsholmslakanen köpte jag på Ellos, hittade likadanna på möbelhuset här i stan som kostade 100:- mer /set plus att jag fick rabatt hos Ellos så det blev billiga lakann..:-) Och det gör ju inget eller hur..?!!!

  Ha en mysig lördagkväll
  Kram Ssuanne

 3. Å så fint det blev!
  Både hyllan och det som är i är så vackert!:) Duktig han är din far!
  Att vara utan lördagsgodis gör nog susen, förhoppningsvis:)

  Hittade dina föräldrar till Smultrongården? vad tyckte de?:)

  Nu ska vi äta en sen middag!

  Ha det fint vännen!

  Kram på dig

 4. AC

  Så duktig pappa!!! Världens finaste tallrikshylla!!!
  Den andra hyllan var också jättefin, med så söta konsoler
  Hoppas du har det bra denna söndag.
  Kram
  AC.

 5. Superfin hylla, vilken duktig pappa! Usch vilket trist väder, jag tror jag får spunk. Får jag inte sol snart blir jag folkilsk 🙂 Hoppas allt är bra hos er, kram Anna

Comments are closed.