Galet på Grönan!!

Vi började med Nyckelpigan – piece of cake för en karuselltokig tjej!

Ser inte så skrämda ut, eller hur!?

Sen drog Tyra med mamma upp i något slags uppskjut…

…man kan ju se lagon kaxig ut innan… 😉

…jaaaaa, och den som hördes mest nu var inte barnen utan mamma Anna…

…efter sådana svindlande höjder är man definitivt värd SOCKERVADD!

…om man inte blir sockerstinn efter en sån vet jag inte vad som gör det…

… vi är iaf tokiga i det tösen och jag:)

Sen blev det en tur i Vilda Musen!! OMG!! Ja, här handlar det helt och hållet om att bjuda på sig själv, för jag ser ju heeeeelt galen ut!!

…skönt att sätta sig ner en stund på Djurgårdsfärjan tillbaka till Slussen och T-banan.

Hallå nattugglor!!

Idag blev det lite bilder från vår kväll på Gröna Lund. Tösen är helt tokig i att åka och visst är det kul:) Men hon är liksom inte lika livrädd som mor sin;) Innan hade hon åkt med Marcus, som hon har på nyckelringen, jag tror inte han skrek och tjöt som jag, ha ha ha… Ja, en härlig kväll var det allt!
Och en härlig kväll har vi haft ikväll med då min kusin med fru och tre barn har varit här. Vi kunde sitta ute och äta grillat, men till jordgubbarna och glassen fick vi flytta in, några ljumma sommarkvällar är det ju inte precis tal om…

Igår påbörjade jag ett nytt “litet” projekt. På övervåningen har vi så kallade kattvindar. I vårt sovrum finns två och i dotterns rum en. Där har vi (läs jag;) lovat henne en myshörna. Nu var det ju inte så att det var tomt därinne, för när vi flyttade in var det ju våra enda förvaringsställen…. Tösen och jag drog ut allt och började sortera och rensa. Nånstans en tredjedel på väg tröttande hon dock och sa uppgivet:

“Mamma, jag måste ta en paus och vila lite. Släng vad du vill, bara inte discolampan som morfar har köpt!”

Så mamman fortsatte att rensa, sortera och lägga i boxar. Sen kom jag så långt så att det är tomt och grovstädat. Nu är det målning därinne som står på tur. När det är klart ska ni få se. Det lär ta sin lilla tid, för i veckan ska dottern och jag åka hem till mor o far lite, för sambon jobbar mest hela tiden… Men så är det när semesterdagarna tar slut.

Kan ni gissa vad det ska bli för färg inne i myshörnan då?? Hon har valt själv:)

Nu ska jag se vad ni har haft för er i helgen!

♥ Kramelikram Anna ♥

 

5 thoughts on “Galet på Grönan!!

 1. Hmm… jag gissar att hon valt rosa 🙂
  Vad roligt med Grönan. Jag är ingen fan av karuseller men nyckelpigan och vilda musen fixar jag. Uppskjutet och allt som snurrar en massa hoppar jag gärna över 😉
  Kram

 2. Hej, vad kul med Grönan en stund. Jag har varit där en gång i mitt liv och det är läääänge sen. Vi bor tio mil från Liseberg i Göteborg så där har vi varit varje år sedan barnen var små. I år åkte yngste sonen (snart 15) dit själv med kompisar så nu lär det väl inte bli så ofta längre. Åker inte något som snurrar eller hänger uppochner men gillar hela atmosfären och känslan på Liseberg, där är hur fint som helst.
  Tack för dina fina kommentarer hos mig.
  Kram Liselott

 3. Hej sötis!
  Vilka underbara dagar ni haft! Bilderna är galet roliga…hihi..;)
  Vi åker till Grönan på tisdag. Sedan väntar hotellövernattning och efter det en natt i min brors sommarstuga.
  Vi har ju så stora barn numera att vi fick boka 2 rum. Jag o prinsessan tar ett och killarna får ta ett. Bara det känns mysigt…med lite tjejtid o kanske lite minispa….;)
  Vilken fin hylla lilla papsen snickrat! Jösses vad duktig han är. Å faten där i är det ju som sagt stor vill ha stämpel på..;)
  Vilken underbar bloggträff ni hade också… Bruka Design skulle jag också vilja besöka….de har ju så grymt mycket fint!
  I dag blåser det halvstorm här så det blir en innedag. Jag ska en snabb sväng till jobbet o göra löner…:(
  Inte så kul men då kan jag kompa ut den tiden någon fin dag i Augusti sen…
  Kram Katarina

 4. Hej vännen!

  Vilka härliga bilder från Gröna Lund!
  Ni är väl för söta:)

  Så kul att fixa i ordning en liten myshörna till Tyra, jag tror hon valt rosa;) ja om hon inte börjar likna mamma, då blir det vitt, vitt, vitt!!!;)

  Ni gör rätt i att åka till dina föräldrar och bli ompysslade:)

  Nu ska jag ta tillvara på den här kvällen.. Hu det är min sista semestervecka nu, det gillas inte!;)

  Ha det fint kära du!

  Kram på dig

 5. Ha ha… Älskar bilden på dig när du åker vilda musen! Jag minns att jag skrek som en tok när jag åkte den och den tillhör ändå inte de värsta… Jag blir bara mer feg för varje år.

Comments are closed.