Bloggträff!!!

Söta Sofi som har bloggen Sofis Husdrömmar

…träffade jag i Stockholm i måndags…

…första butiken vi besökte var Bruka Design som vi gillar MYCKET båda två! Sofi köpte två nya kökshanddukar:) Rött och vitt ska det bli hos henne framöver.

Själv är jag fortfarande barnsligt förtjust i pasteller och rosa i synnerhet. Så en brödkorg med en rosa brödduk och en ny kaffeburk blev det. Även om jag inte dricker kaffe själv så gillar jag att förvara saker, och det skall göras fint:)

I Bruka Design butiken är allt uppdelat efter färg. ordning och reda och kategoriserat, gissa om det faller mig i smaken;)

Efter ett par butiker till var vi hungriga och satte oss på en uteservering och åt lunch. Jag tog en klassisk ceasarsallad. Gott, men kycklingen var lite torr dock. Skulle nog gjort som Sofi och tagit en…

…bakad potatis!! Mmm så gott det ser ut:)

Sofi!

och jag!

En annan butik som vi båda också gillar är Granit! Såg på Ernst på play igår och såg då en mycket fin vattenbehållare som jag minns att jag såg där. Och när jag såg vad han hade den till så var det ju genialt!! Hmm, undrar om de kan rea den i slutet av sommaren tro;)

Vattenbehållare. Bild lånad från www.granit.com

Efter en hel dags strosande var vi fikasugna och lite trötta i fötterna…

Men vi lyckades få till en bild på oss båda! Sofi och jag, min bloggkompis från Örebro:)

Hej på Er!!

Nu är vi hemma igen efter en liten semetsertripp norrut i vårt avlånga land. Jag tar inläggen lite baklänges jag;)
Vi åkte till Dalarna och Leknäs i torsdags förra veckan där vi besökte min sambos moster och hennes sambo. Det blir ett inlägg om det senare. Lite Gysinge bland annat:)
Efter ett par sköööööna och avkopplande dagar i Dalarna vred vi upp tempot i storstaden. Vi började med Gröna Lund och avslutade med läkarbesök. Men in emellan det träffade jag Sofi! Vi hade en härlig dag på stan och det kändes som om vi kännt varandra i evigheter:) Så tack söta Sofi för en mysig dag på stan!!!
Medans jag och Sofi förlustade oss i alla inredningsbutiker vi hittade var mannen to be och dottern på Skansen. En mysig dag på tu man hand hade de, tittade på djuren lunchade och åt säkert glass det tror jag;)

Nu går tvättmaskinen varm och det är dax att hänga upp och slänga i en ny!

Ha en fin fin onsdag alla fina vänner som troget kikar in hos mig ♥

♥ Kramelikram Anna ♥

15 thoughts on “Bloggträff!!!

 1. Så härligt att få träffa en bloggkompis
  så fina ni er !
  Jag vill också köpa en vattenbehållare
  Hoppas snart att jag hittar en i Örebro
  Kram Karina

 2. Hallå!

  Vilken härlig dag ni verkar att ha haft. Kul att vädret var fint.
  Idag har det varit soligt och varmt. Så gött!
  Har precis varit på en promenad.

  Nix, inget dopp för vår del än så länge. Men hoppas på att kunna bada någon gång i sommar iallafall.

  Vad gör ni? Semester ett tag till eller?
  Vad skönt att ni haft hyfsat väder där ni varit.

  Ha en din dag! Kram

 3. va härligt ni verkar ha haft det..o mysiga inredningsbutiker..sånt gillar oxå jag..o salladstallrikarna såg smaskens ut.Huset blev fiint med vita bräder på.ha en bra vecka.

 4. Hej vännen!

  Så fint det blir ert hus!
  Ser ut som ett helt nytt hus nu ju! =)
  Åh va kul med bloggträff o Sofi som verkar så himla go!
  Ser ut som om ni hade det riktigt trevligt!

  Ha det bra!

  Kramar Liza

 5. Hej Anna! Vilka fina bilder på dig och Sofi! Alltid kul med shoppingrundor. Idag har jag handlat lite kläder på rea, det gillar vi Smålänningar! 😉 kram Jenny

 6. Fina Anna!
  Jag är så glad över att ha träffat dig!
  Du är fantastisk!
  Tack för en jättemysig dag! Håller med om att Bruka Design butiken var så bra!!! Jag skulle vilja ha allt!:)

  Har lånat några av dina bilder (eftersom jag glömde min kamera;) som jag tänkte lägga ut på min blogg sen;)

  Nu ska jag snart gå och natta!

  Kram på dig söta du!

 7. Så härligt att få läsa om ert husprojekt! Du verkar vara en sån varm och härlig människa 🙂 hamnade på din blogg på ett lite märkligt sätt, min sambo jobbade på sova där ni köpte säng av honom (johan) och min kompis emelie och hennes sambo andres köpte er gamla lägenhet 🙂

 8. Heej!
  Ni ser ut att ha haft en toppendag!! Vilka härliga bilder!! Nu vill jag också åka till Stockholm och shoppa inredning 🙂

  Ni ser ut att ha haft det härligt i Dalarna med. Vi funderade på semester dit innan valet föll på Öland 🙂

  Hoppas allt är bra med dig!
  Kramar

 9. Pingback: Homepage

 10. Pingback: link

 11. Pingback: yaourt

 12. Pingback: cool site

Comments are closed.