Anna målar…

20120703-180626.jpg

Jag har skaffat mig ett nytt litet projekt, för det finns ju inte så mycket annat att göra;)

Men vad är det för något då??

Ytterligare en skön solig dag som tillbringats med min syster och hennes flickor på simbadet där tösen går på simskola. Idag har hon simmat 100 meter!!! Mammas flicka, ja de är sin fiskar i vattnet alla tre;)
Handlar nog om det där med äpplen, för vi syskon hade nästan simhud mellan tårna när vi var små:)

Ha en skön kväll i solen!

❤ Kramelikram Anna ❤

10 thoughts on “Anna målar…

 1. Jag tror du målar om en gammal stege!
  Jag fyndade en stege på loppis förra året som gjorde sig jättefin vid ett av äppelträden, sen till vintern fick den flytta in & nu kan jag inte riktigt bestämma mig för om den ska vara inne eller ute..borde kanske skaffa en till;-)

 2. Hmm… kan det vara en solstol du målar?
  Duktig fisk, f’låt tös du har 🙂
  Här har det också varit en fin dag idag och solen är fortfarande varm och skön 🙂
  Kram

 3. Ja, vad kan det vara!? Nu blir jag ju nyfiken!!

  Vad duktiga ni är som kämpar på med huset, det blir så fint så!

  Har du haft en skön dag? Här har det varit en riktig sommardag, underbart!
  Kramkram

 4. Bra gissningar hos mig! 🙂 Framtiden får utvisa om de verkligen stämde…:) Men…hm…här var det inte så himla lätt att gissa. Jag har nog lite dålig fantasi men kanske är det en bänk att sitta och njuta på ute i solen..? 🙂

 5. Jaa vad kan det nu vara du har hittat på =)
  Men fint blir det alldeles säkert.
  Själv sitter jag med foten högt och kan för allt i världen inte fatta varför jag har sååå ont =(

  Många kramar Thess

 6. Hej sötis!

  Uj vad du grejar!!
  Vad snabbt det går med huset nu…tänk snart är hela klart…;)

  vad skönt att lilla Tyris kan sticka till simhallen igen…;)

  Jag har nedräkning nu….2 arbetsdagar kvar…;)
  I dag jobbade jag halvdag och han sitta en stund i en solstol innan vi åkte p åen stor antikmässa här i närheten..;) Shoooooooppat!!
  Kraaaaaaaaaaaaam Katarina

  Ps…
  Jag tror inte vi ska till sthlm just den 17:e….men oj så skoj det hade vart att ses då..
  passerar ni Örebro??
  Så fall är ni hjärtligt välkomna hit på fika….;)

 7. Hejsan!
  Vad flitig du är som drar igång flera projekt trots att ni grejar med huset.
  Så skönt när barnen lär sig simma. Jag har också låtit mina gå på simskola där det finns bassäng, är lite lättare att lära sig där. En kall mörk och vågig sjö är ju inte lika inbjudande :).
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 8. Tack! Hur gammal är man när man går på simskola!? Vi har en 3- åring som i och för sig lärde sig cykla tidigt… men det känns tidigt att börja simma, eller vad tror du!? Vad fint ert hus blir! En riktig pärla! Inomhus också! Blev nyfiken på ditt senaste projekt… det är väldigt likt en sak som jag har fått ta bort från trädgården pga en väldigt klättergalen lillasyster! Ha det gott! Kram Anna

Comments are closed.