Tvättstuga

Hallå vänner!!!

Tänk, så är det lördag igen!! Konstigt nog är det just i tvättstugan som jag tillbringar mest tid om helgerna känns det som. Antagligen för att jag är ganska manisk när det kommer till att tvätta. Har ett plagg nuddat golvet (typ!) så åker det i tvätten.
Det är också något alldeles särskilt med nytvättat, jag gillar det:)

Igår hade vi personalfest. Eftersom jag är med i trivselgruppen hade vi en del att fixa med. Jag hade bakat kladdkaka till kaffet och så gjorde vi sallader, såser, örtsmör, bakad potatis och grillade. Grillningen stod den manliga delen av trivselgruppen för.
Vi hade otroligt trevligt och jag tror att det var mycket uppskattat.
Men idag är jag ganska trött. (nej, jag är inte bakis för jag körde;) Så där så man kan gråta trött liksom. Just nu är det nog många med mig som kämpar sig igenom de sista veckorna. Semestern behövs verkligen! Remsan skrev att man ska varva ner så smått innan semestern hade hon läst, men precis som hon också skrev, hur då?!???

Nu ska jag trycka i mig de sista pollyna som fanns kvar och sen sy ett litet skynke till skåpet på lilla toan. Hoppas kunna visa resultat imorgon:)

Ha en riktigt skön lördagskväll nu!
♥ Kramelikram Anna ♥

Och håll tummen för mig, så kanske jag vinner… kolla in tävlingen du med:)

6 thoughts on “Tvättstuga

 1. Hej vännen!

  Här längtas det för fullt! Efter värmen, solen (har blåst och småregnat till och från hela dagen), sötsakerna, sommaren och SEMESTERN;);)

  En ljuvlig tvättstuga har du:)

  Idag har energin återvänt till mig! jag har varit på trädgårdsresa(!) och är fylld av inspiration:)

  Ha en skön och härlig kväll vännen! Och ta hand om dig:)

  Största kramen!

 2. Sorry vännen… jag håller inte tummarna att du vinner för jag är också med i den tävlingen, haha
  Du verkar ha en trivsam tvättstuga. Jag har också tillbringat en hel del tid i tvättstugan idag. Men det regnar ute så det gör detsamma. Jag är väl lite knäpp men jag tycker det är trivsamt på nåt vis att hålla till där 🙂
  Kram

 3. Vad fint ni har i tvättstugan .
  Jag gillar också att ha ordning och fint i tvättstugan , man tillbringar så mycket tid där så visst kan man piffa där också 😉
  Fin tävling du är med i .Jag har en tavla med de budskapet på . Gillar det .
  Kram ♥

 4. Hej!

  Vilken fin tvättstuga ni har. Visst är det härligt med nytvättat. Och speciellt om det har fått hänga ute och torkat.

  Tråkigt att höra att du känner dig låg. Men det är inte så konstigt att göra det när vädret är så här. Hela tillvaron blir grå.
  Jag trotsade regnet här på eftermiddagen och gick en promenad med hunden. Hon är inget fan av att behöva få ut i regnet men nu hade hon inget val 😉

  Hoppas du känner dig piggare imorgon! Kanske får vi se lite sol. Om vi har tur.

  Ha en go kväll! Kramis Maria

 5. Glömde svara på din fråga.
  Nej, byrån är inte från Bruka. Den heter Hugo. En billighets variant av Bruka sa försäljaren till oss när vi frågade om den var från Bruka 🙂

Comments are closed.