Tittut…

Hallå alla fina ♥

Tittskåpet kom på plats i söndags, men jag har inte riktigt kommit fram till vad jag ska ha där i än… Det blev en knopp som jag köpte på Syster Lycklig i Stockholm. Knoppen kostar betydligt mer än skåpet som jag gav 15 kronor för *ler*. Kommer ni ihåg hur det såg ut?

Tänk vad lite färg kan göra!! I synnerhet vit sådan;)

Ikväll är det föräldramöte inför skolstarten i höst. Vi ska träffa den nya läraren och få reda på hur det går till när man börjar skolan. Tänk att min lilla tjejja ska börja 1:a klass i höst!!!!

Syrensocker ja, man kan använda det till att baka kakor med och man kan ha det som thé med. Eller som lite dekoration på nån tårta eller så. Ser ju väldigt vackert ut tycker jag:) Klurar på vad jag ska baka för nån tårta/kaka till skolavslutningen. Kanske ska man försöka göra några cupcakes?? Har inte testat det än…

Ni som kan: Är det svårt eller???

Var och kpte lite blommor att plantera i krukor på trappen och så… men vad glömmer Anna om inte JORD!! Ha ha ha, går inte så bra att plantera utan det. Men har skickat mannen på det. Så imorgon ska jag plantera lite, härligt!

Ha en fin kväll nu, torsdag och allt:))

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Tittut…

 1. sv: SJÄLVKLART kan du göra cuppisar. Det du behöver är en spritspåse, tyll (stjärnmunstycke 😉 och en god frosting.
  Åhléns och Ica Maxi har spritspåsar med tyll ( om du inte redan har några). Hur enkelt och gott.
  OBS! Om du gör en av mina smörfrostingar så måste du låta frostingen kylas lite för annars flytter den bara ut.
  HEJA HEJA säger jag och vill nu se några fina cuppisar på din blogg 😉
  KRAM

 2. Ja plantera utan jord KAN vara lite svårt ,hur gröna fingrar man än har =)
  Cup caks är inte alls svårt,jag brukar inte ens använda spritspåse till min frosting utan bred på den men det är en smak sak =)
  Lycka till!!!

  Kram Thess

 3. Ja tänk va stora de blivit! Kom just att tänka på att vi inte haft eller kommer att ha nått föräldramöte om att de ska börja 1:an. Konstigt! Kanske blir innan skolan börjar sen? Måste jag nog fråga i mon. Kram kram

 4. Syrensocker lät ju gott!

  Angående foglossningen, så är den bättre nu när jag kan vila & ta det lugnt..ischiasen däremot är ingen rolig historia..går från höger skinka ända ner i foten! Men men jag överlever nog:-)

  Kram

 5. Men du! Vad fint lilla skåpet blev 🙂 Vad kul!
  Om du vill ha inspo till cupcakes ska du absolut kika in till Vardaglyx, som lämnat kommentar här ovan! Hon är en fena på på dem 🙂

  Kram!

 6. Det blev jättefint när du målade det lilla skåpet !
  Knoppen passar så bra .

  Du har många föräldramöten framför dig 😉 Spännande tid för Tyra .
  Jag har börjat nedräkningen , känner mig “mättad” på föräldramöten ….Fyra barn ……två möten per år + utvecklingssamtal . Sara , minstingen börjar i 9an till hösten .
  Skönt med SOMMARLOV nu för barnen .

  Kram ♥

 7. Hej. De växer de små liven hemma har jag en som slutar skolan och en som börjar. Det blir nog vitt här med ,tror jag. Gillar trä så jag hoppas på att det blir kanon.kramen

Comments are closed.