Nya hyllan i köket…

Hallå sköna söndag!!!

Idag har den nya hyllan från Mio kommit upp i köket. Lite basilika i en hink från Granit, glasflaskan har svärmor hittat på Stadsmissioen åt mig, likaså spetsbandet!! ♥ Och så lite ljus insvepta i lite papper.

I vanliga fall städar jag på torsdagar, för jag är en vanemänniska som gillar rutiner och scheman;). Men jag kan faktiskt flexa när något annat dyker upp, såsom ett trevligt besök av lillebror som vi fick i torsdags. Och i fredags var det ju fullt upp med frisörbesök och personalfest. Igår var jag bara inte alls på humör, så nu idag äntilgen STÄDAR jag.
När vi satt vid frukostbordet och jag sa: “Alltså jag bara MÅSTE städa idag, det är ju snart två veckor sen sist!!” (Jag gillar ju att överdriva en smula också;) Varpå min sambo svarade: “Eller det var lite drygt en vecka sen skulle man kunna säga…”
Ja, ja, vi har olika syn på saker ibland, i synnerhet hur OFTA man ska städa, alltså som i ska i min värld då;) Ja, jag tror ni fattar *ha ha ha*

Önskar Er en skön fortsättning på denna snålblåsiga söndag, brrrrr. Dax att fortsätta och få upp värmen igen:))

♥ Kramelikram Anna ♥

6 thoughts on “Nya hyllan i köket…

 1. Gillar din hylla! Jättefin! Kan nästan känna hur gott basilikan doftar.
  Jag har också torsdagar som städdag (oftast) Skönt att ha det gjort innan helgen tar vid.
  Fniss, ja ibland ser vi på saker lite olika, vi män och kvinnor 😀
  Kram

 2. Jättesöt hylla vännen!
  Brukade också städa på torsdagar, det var perfekt för jag slutade tidigt.. Men nu när sommaren är här (till och från:) så är det så mycket annat som ska hinnas med och är roligare:) Jag städar när jag har tid och lust helt enkelt! Plockar och småfixar gör jag ju iofs hela tiden:)

  Nu ska jag ta en dusch och Gustav laga afrikansk gryta, han gillar att pröva nya recept och jag gillar att äta;);)

  Ha en fin kväll!

  Kram på dig söta!

 3. Jättefin hylla !
  Vilket vackert spetsband .
  När jag ser din pärlspont i bakgrunden längtar jag tills vi får börja renovera i stugan 🙂
  Kram ♥

 4. Diggar din nya hylla! Jag brukar städa på fredagar, sedan jag var föräldraledig har mannen blivit lite lat, får nog visa honom hur dammsugaren fungerar igen ;)) kram kram

 5. Så fin hylla! Här städas när det ser för j-t ut och med en hund hemma så brukar det inte gå lång tid… Hårtussar överallt. Gillar struktur men med städningen så blir det när det behövs;-) kram!!!

 6. Vilken fin hylla 🙂 Och fin fina saker i den med!

  Hihi, vi har också ganska olika syn på det där med städning…. 😉 killar!
  Kramar

Comments are closed.