När suget sätter in…

God kväll gott folk!!

En burk ifrån La Shelf har flyttat hem till oss. Har sneglat på en sån ett tag och idag sprang jag på en på stan, så den fick genast hamna i en påse med mig hem;)
Tyckte jag var värd den efter ett stick i armen idag. Ha ha, alla anledningar är väl nog så bra va? Undrar om jag får något när jag ska till läkaren på onsdag? 😉 Näää, rutinkontroll bara, men det är ändå skönt när man får bekräftat att alla värden ser fina ut.

Eftersom vi har en tös som lär sig läsa och skriva för fullt här hemma ville jag texta så att hon kan läsa (dock är hon väääldigt medveten om att godis det äter man bara på fredagar och lördagar). Vi märker allt mer att hon ljudar fram ord och skriver alldeles själv. Då växer sig föräldrahjärtat st♥rt igen och man blir så stolt.
Det bet bra det där med studsmattan kan jag meddela och även om det kändes tufft just då så känns det bra nu.
Måste TACKA så mycket för era fina kommentarer och ert engagemang!!

Snart Arga snickaren för en som inte sitter bänkad vid fotbollen;)

3 dagar kvar nu;)

♥ Kramelikram Anna ♥

5 thoughts on “När suget sätter in…

 1. Perfekt till gottiset!
  Himla vad fint det blev under körsbärsträdet, det är så jag får lust att ta spaden & gå ut & gräva runt något av våra fruktträd!

  Kram

 2. Jag älskar de där burkarna!! Har en i svart men vill ha en i ljusblå också… Får nog klicka hem en sån snart tror jag 🙂
  Kramkram

 3. Super fin burk! Klart man måste belöna sig själv emellanåt :).
  Åh det kan jag tänka mig vad stolt man blir när man märker att dom kan börja läsa och skriva.
  Kram kram

 4. Jättefin burk vännen!

  Nu är jag sur:( En riktigt dålig match av Sverige idag, det är bara att hoppas att det var premiärnerver för fy va nervöst, spännt och dåligt de spelade:(
  Nu släpper jag det och blickar fram emot Englandsmatchen:)

  Annars är det bra, nu när jag fått häva ur mig lite;)

  Så skönt med semester snart! Jag jobbar några veckor till, men sen så…:)

  Sov gott vännen!

  Kram på dig

 5. Jag har också såna burkar, visst är de urmysiga? Puh, visst är det jobbigt när man har duster med barnen, vi har ju tre stycken och de är i luven på varandra emellanåt och är de inte det så är det alltid något annat som händer, liv och kiv. Roligt också såklart men efter en hel dag med “mamma, han petar på mig med sina vassa tånaglar” “maaaaaaaaaaaaaaaamma, Thilda tog min bil, jag hade den först!” och “Mamma, ta ut Linnah, hon stökar på mitt rum och har dragit fram alla barbiedockor och alla skor…” så kan man bli lite lätt….matt! 🙂 Bra gjort med studsmattan dock, konsekvenser lär man sig av! Kram och ha en fin dag!

Comments are closed.