När en snilleblixt inte alltid är en snilleblixt…

Hallå alla fina!!

Ja, där ser man ju skuggan av mig, mycket rutinerat måste jag säga;)
Här är iaf det fina som mannen to be kom hem med i tisdags kväll. Utemöblerna TORPET!! Ända sen jag såg dessa hos Lantlif har jag velat ha dem. Svärmor har ett liknande set och jag bara älskar dessa fina lantliga utemöbler!! Och i tisdags fm fick jag ett sms av svärmor där hon meddelade att plantagen hade specialpris på dessa utemöbler!!! Skynda, skynda och skicka sambon dit, som lovade att åka och kolla. Men uppenbarligen gjorde han mer än så ju!
Dynorna hittade jag till specialpris på jysk idag.

Snilleblixten jag fick var att sy en mysig filt/täcke att svepa runt sig om det blir lite kyligt. Sagt och gjort. Jag hade ett påslakan, det vita med rosor på, som hade gått sönder lite i nederkant när jag manglat det… Så vill man ju inte ha det! Så jag klippte till och av, köpte IKEAS billigaste täcke (29 svenska riksdaler gick det till) och satte mig vid maskinen igår kväll. Det var inte det enklaste kan jag meddela och det är tur ni inte ser på nära håll för det är lite krokigt och snett lite här och var, *ha ha ha*. Men när timmen slår två och Anna inser att klockan är för mycket, ja då är hon iaf klar med “det ljuvliga täcket” *blink*.
Sååååå, ibland är inte de där snilleblixtarna man får de bästa, men kudden blev ju ändå ganska söt med en liten hjärtaknapp i mitten ♥

Och ja, vi har en del att göra i vår trädgård sen, den ser mest ut som ett skrotupplag på sina ställen. Men till hösten får vi nog beställa ett par lass matjord och så in gräs. När byggställningarna är borta och dé då va (som man säger här i Kalmá).

Nu vill jag önska Er ALLA en riktigt fin, härlig och mysig MIDSOMMAR!!
♥ Stoooooor kram Anna ♥

10 thoughts on “När en snilleblixt inte alltid är en snilleblixt…

 1. Vilken fin trädgårdsgrupp!! Och täcket du sytt är ju jättegulligt 🙂
  Önskar dig en toppenfin midsommar med sol och värme 🙂
  Kram

 2. Tina

  Men Anna, sådana utemöbler hade mormor och morfar också, där satt vi alltid om sommarna och fikade med mormors bullar och kakor. Vika minnen jag får.

 3. Hej, mycket bra svar på alla frågorna :). Önskar dig en fin Midsommar med mys under den egensydda filten. Funderar också på att sy en av ett gammalt påslakan jag hittat på loppis..har bara inte kommit till skott ännu.
  Kram Liselott

 4. Hej vännen!

  Så fina trädgårdsmöbler! Förstår att du är nöjd:)
  Jag sa till Gustav härom dagen att till nästa sommar blir det nya trädgårdsmöbler, de vi har nu (som vi fick överta av tidigare husägaren) är riktigt slitna. Inte charmigt slitna utan mer fulslitna;)

  Ja, tänk när man får de där snilleblixtarna! Det kan oftast sluta hur som helst;) Tycker dock att ditt täcke och kudden är mycket söta!
  Jag har också sytt idag, inte alls så fina saker som du men jag är nöjd ändå:) Visar någon dag framöver!

  Nu önskar jag dig, fina Anna en riktigt härlig Midsommarafton!!!

  Stor kram från Sofi

 5. Jag känner igen det där, man får en idé och det måste ske på stört, även om timman är sen! 😉 Söta möbler och täcket ser ju super ut!
  Ha en fin midsommar! kram Jenny

 6. Hej vännen!!!

  Såååå fina utemöbler,vilken blivande man du har =)
  Och jag tyckte minsann att täcket blev jätte fint.
  Hoppas ni får en riktigt fin.skön och solig midsommar helg

  Kram Thess

 7. Pyssliga Anna! Så fint du gör! Och vilka fina ute möbler! Gav bort våra gamla utemöbler till mamma. Nu ångrar jag mig att jag inte bara målade dom vita och behöll dom. De var inte alls så fina som era, men hade varit nått i alle fall. Hoppas ni får en toppen dag, en dag som denna! Många kramar Annelie

 8. AC

  Har en likadan på vår frukostaltan. Skön och fin!!
  Önskar dig den bästa midsommarhelgen.
  Kram
  AC

Comments are closed.