Ibland får man faktiskt fuska

Ta några träklossar och en hel massa pysselmaterial…

Slå in träklossarna i något fint papper/tyg, spets.. och så blir det fejktvålar!!

Några riktiga tvålar och några fejk…

Fejk…

Och i “hålet” bredvid skåpet satte jag ett litet skynke. Så slipper man se diverse saker och det blir lite mer ljuvligt;-)

I framtiden ska denna toa göras om till dusch då vi kan slå in väggen bakom skåpet en bit. Men det är inte nu så tills dess vill man ju ha det lite pimpat!

Idag har jag varit på läkarbesök. Lite låga vita och lite lågt calciumvärde… Ska ta nya prover om en månad. Att jag har lite låga vita kanske beror på nån infektion, jag tog proverna i måndags och kände mig inte riktigt på topp då… Calciumvärdet får de se om de ska höja dosen jag äter. Det blir att dricka mer mjölk och äta mer ost;)
SOMMARLOVET som börjar imorgon eftermiddag är riktigt välkommet!

Och, vet ni vad som hände igår när jag körde till jobbet. PANG sa det!!! Skrek till och undrade vad tusan det var och så ser jag det. Värsta värstaste STENSKOTTET på framrutan:( MEN, imorgon lämnar vi in den så får vi ny framruta tills på fredag, phu!

Och igår kom moster I från Stockholm!!! Tänk så många som vill komma på skolavslutning och skolavslutningskalas:) Mormor o morfar, famor o farfar, moster I, moster L och kusinerna – imorgon vankas det kalas i Ekenäsliv!!!!

Med andra ord har jag inte tid att sitta på rumpan mer, dax att fortsätta städa;)
Tänk Anna städar på en onsdag, ja ibland får man vara lite wild and crazy!!

♥ Kramelikram Anna ♥

5 thoughts on “Ibland får man faktiskt fuska

 1. Goa du!

  Ja nog är du lite wild and crazy!;) Städa på en Onsdag.. ojoj;)

  Så söta tvålar! Jag har sagt det förut och jag säger det igen, du är så påhittig!

  Jag vill gärna att vi ska ses! Är ni i Stockholm flera dagar eller bara den 17:e?
  Så kul ska det bli, att se dig!

  Provsvaren… Ligger du lågt ibland eller? Du får ta hand om dig vännen…

  Stor kram!

 2. Ååå vad mysigt med skolavslutningskalas =)
  Och jätte fina whoopisar har du gjort oxå.
  Hoppas verkligen att dina värden är som dom ska.
  Jaa du städa på en onsdag…..det är nog bäst att
  fröken tar lite sommarlov kanske hi hi =)
  Hoppas ni får riktigt mysigt i morgon.

  Kram Thess

 3. Du är så påhittig! Duktiga du! Du har alltid det så fint! Nästa vecka är lillsyrran nere, men veckan efter så kanske vi kan träffas? Var så länge sen nu!! Saknar er ju!! Hoppas värderna visar bättre snart! <3 Många kramar till dig min vän

Comments are closed.