Upp-och-ner-ner-och-upp…

Hallå vänner!!!

Just nu känner jag mig en smula förvirrad och var tvungen att sätta mig på en stol en stund. Jag springer ner och upp här i huset. Känner mig som Pippi och har: “ingen ordning på allting”. Jag är överallt och grejar och fixar just nu, jag tvättar, stryker, manglar, plockar undan, bakar en kaka (för det är kul:-), diskar, steker pannkakor, diskar igen, plockar undan, dammsuger, bäddar lite, slår in ett paket, plockar, dax att ta fram dammsugaren och dammtorka…
Ja, jag menar varför göra EN sak när man kan göra ALLT på en och samma gång!!!!

Någon som känner igen sig?!?? (Hoppas det annars är ju jag smått galen;-))

Igår kväll “slängde” jag ihop lite kolakakor med saltstänk till min svägerska som fyllt år. De la jag i en glasburk från Lagerhaus och svepte in i cellofan.
Tänkte det kunde passa bra till helgen!

Nähä, nu ska jag fortsätta, många saker kvar på “göra-listan” än… Det där sommarlovet känns väldigt skönt att se fram emot, jag behöver inte oroa mig för att det inte finns att göra då vi då kommer ha ett hus som ska målas;-) Plus allt annat som jag skrivit på den där listan…

Brukar du skriva listor?

Apropå listor ska jag nu skriva en till mannen som ska handla på vägen hem, phu en sak mindre att göra ha ha ha…
Ja, ambitionen är det aldrig fel på när det gäller mig, den är bara aningen aningen orimlig;-)

Ha en fin fredagskväll nu!!!

♥ Kramelikram Anna ♥

9 thoughts on “Upp-och-ner-ner-och-upp…

 1. Haha, jodå jag är precis likadan..man får passa på när energin flödar;-)

  Angående foglossningen så är den bättre nu när jag är hemma & tar det “lugnt”, det är skönt att slippa alla tunga lyft & obekväma ställningar på jobbet!

  Trevlig helg
  Kram

 2. Lina aka svägerskan

  Hihi, titta! Lite omnämnd i bästa bloggen 🙂 Vi ska smaska på dem i helgen vill jag lova! (Om det finns några kvar efter kvällen…)

 3. Upp, upp, ner, ner, snurra åt vänster och klappa dina händer…….

  Har också massor av energi, men i omgångar. Ibland kan det vara att baka eller som just nu att plantera och gräva i trädgården. jag håller på hela tiden och kommer på nya ideer.
  Ha en super helg.

 4. Jag känner precis igen mig i det du skriver.. Det första jag gör då jag kommer hem är att plocka, diska och bädda och det sista jag gör innan jag lägger mig är att plocka, flytta, puffa kuddar osv. Kan bara tänka mig hur det är att ha man och barn i huset 😉 Nu har jag ju bara hund 😛

  Ha en riktigt bra fredagskväll! 🙂 Kram

 5. AC

  Ja gud ja, det värsta jag vet är när strukturen rasar, vilket det gör hela tiden. Flyger från det ena till det andra och får inget gjort. Jodå, ibland skriver jag listor, som spricker direkt. Kan hitta någon gammal lista ibland och jag bara ler åt allt som står där och ännu inte är gjort.
  Fin och smart present.
  Härliga fredag till dig
  Kram
  AC

 6. Men oj vad du grejar på med allt möjligt .
  Jag brukar inte skriva listor på vad som ska göras . Jag har varit tvungen att omprioritera mycket sen jag blev sjuk ( har fibromyalgi , ständig värk i kroppen och en stor trötthet ) Är tvungen att ta det lugnt och känna av dagsformen .
  Skulle jag skriva listor blir jag nog besviken och stressad jämt för att jag inte skulle hinna med allt . Det är jobbigt för jag vill ha rent och fint omkring mig . Förut bakade jag massor men det har jag nästan helt slutat med .( har ju även diabetes som jag fick för ett år sen så nu kan jag ändå inte äta så mycket sött och gott . Så det gör ju inte så mycket att jag dragit ner på bakningen 😉
  Det är en bra present att ge bort fikabröd , det uppskattas säkert .
  Ha en fin kväll
  Kram ♥

 7. Ja, visst känner jag igen mig, jag är precis likadan. Sen när jag väl sätter mig ner så känns det som jag inte har gjort någonting. Jag skriver inga listor, fast det borde jag nog…

  Kramen Therese

 8. Haha, mitt i prick igen Anna!
  Jag är precis likadan, lite här och lite där:) Får verkligen skärpa till mig i vissa lägen, att göra en sak i taget och göra klart!:)
  Skriver listor ibland, men bara på roliga saker:)

  nu min vän så ska jag lägga mig i sängen och njuta av boken jag köpt idag på bokreleasen… Den är så ljuvlig:) Berättar mer på bloggen imorgon!

  Stor fredagskram till dig vännen!

  P.s Klart vi ska försöka få till en glassätarträff i Oskarshamn;)

 9. Hejsan..oj vad man känner igen sej.. precis så där är det ju, man flänger hit o dit!!! O tror man ska hinna göra allt “på en gång”.. då mitt barnbarn va ca 5 år (nu är hon snart 11) så sa hon..”mommo,,,om du skulle göra klart på ett ställe först så behöver du inte va på alla ställen samtidigt”.. haha.. o det ska en 5 åring säga åt mej..som inte har fattat det ännu o jag är över 50..;O)..Nu ska jag kika vidare på din underbara blogg…ha en bra vecka!! Kram..

Comments are closed.