Om man gräver litegrann…

Det här är våran bod… den ska också målas i samma kulör som huset. Men först…

…skall jag göra en planteringshörna där. Eller ja, jag ska lägga dit markduk och lägga dit singel. Sen kan man måla och sen kan jag fixa en planteringshörna. Det fanns några gamla dörrar som jag tänkte använda mig utav.  Framför planteringshörnan har jag tänkt mig ett mindre trädgårdsland. För att slippa så mycket ogräs som möjligt så skall även där vara markduk och singel, sen sätter vi dit pallkragar (har två, så jag måste “ragga rätt” på åtminstone två till) Pallkragarna skall målas svarta, det har en granne och det är så himla fint=)

Detta fixade jag med när tösen var hos en kompis igår. Ok, mannen fick göra lite punktinsatser på vissa rötter som jag bara inte orkade gräva upp. Tur man har en stark en!

Han å andra sidan hjälpte till med singlet i gropen.

Det här är inifrån vårt kök. Snart skall dessa dörrar vara ett minne blott och man ska kunna tassa ut i glasverandan!

Richard grävare var här och skyfflade i singel…

…precision…

…och här är singlet på plats, laseravvägt och klart! Nu är man verkligen så spänd på hur det kommer att bli!!

Och det är här som verandan kommer att hamna. Och nya fönster och ny fasad, sen kommer vi ha ett helt annat uttryck på vårt hus!! Och NATURLIGTVIS ska huset vara vitt, till mångas förundran, men det är såååå fint! Såg jättefina hus som hade just rött tegeltak och var heltvita när vi körde längs skånska kusen förra helgen och man blir ju liksom lite förälskad då;-)

Nähä, dax att göra sig iordning till jobbet! Idag blir det nog premiär för vita jeans, för nu är det ta mig tusan RIKTIG VÅR!!!!!!!

Ha en härlig dag!
Kramar Anna

13 thoughts on “Om man gräver litegrann…

 1. Det kommer bli så fint med den nya glasvarandan. Var får du all energi ifrån? Just nu är jag helt slut och ligger på soffan och vilar. Får passa på nu när lilla sessan sover. Kram kram

 2. Vad ni jobbar !! Duktiga är ni !
  Blir nog jättebra med en planteringshörna där vid eran bod ( här i norr säger vi boda 😉 .
  Spännande att se glasverandan växa fram .
  Jag tycker det blir fint med vitt hus .
  Kram ♥

 3. Ojojoj va ni fixar o grejar, kul när det hänser saker!
  Ska bli så kul o se “förvandlingen” o en glasveranda hade jag GÄRNA haft!!
  Lilla planteringshörnan låter mysig, vill själv fixa en sådan o tänkte önska mig ett planteringsbord i födelsedagspresent!

  Ha det fint!

  Kramar Liza

 4. Vad ni jobbar på och är duktiga 🙂 vilket mysigt hus ni ser ut att ha, och jag blev himla nyfiken på ert kök av den glimten man såg på en av bilderna…

  Hoppas helgen varit fin!
  Kramar

 5. Vad fint det kommer bli med en glasveranda. Det roliga i att göra om sitt hus är ju att man sätter sin egen prägel på det och det kommer ni garanterat att göra med slit och kärlek.
  Lycka till!

 6. Hej fina!

  Ni är så duktiga! Det kommer bli så fint med glasverandan:)

  Ja nu är det verkligen vår! Som vi har längtat:)

  Riktigt trött i kroppen känner jag mig ikväll, ska bara kolla klart på hockeyn sen blir det sängen för mig:)

  kram på dig

 7. Ååå herre jösses så glad och inspirerad jag blir av era renoveringsbilder. Det blir jätte bra, vad duktiga ni är! Vilken känsla ni har sedan! Huset har ett eget uttryck, det gillar jag. Så himla rart!

  KRAM
  Madeleine

 8. Kommer bli så fint!!!!
  Kul att gräva rabatter 🙂
  Ååååh, vita jeans…vårigt! Dem har jag inte tänkt på ännu! Nu är det ju maj och hög tid 🙂

  Kram

Comments are closed.