Om att vara med i tidningen, igen!!!

God kväll på er alla rara ♥

Varje dag när jag läser era fina kommentarer blir jag så glad och de går rakt in i mitt hjärta. Man kan ha åsikter om det här med att blogga, men för mig GER det så oerhört mycket tillbaka. Jag ser inte mig själv som en person som är särskilt “medial” av mig, utan reportagen i tidningarna syftar mer till att dela med mig/oss. Förhoppningsvis finns det någon där ute som drabbats och som kan känna ett hopp tändas inom sig, det är inte för sent, det finns i stort sett alltid HOPP!! Man kan stånga sig blodig ibland och tycka att livet tett sig ganska orättvist emellan varven, men att bli BITTER och eländig har jag lovat mig själv att aldrig bli. Jag tror också på KARMA, d.v.s “what goes around comes around”. Ni vet, den som illa gör råkar ofta illa ut till slut och vice versa.
Med den inställningen kan man ju undra hur jag ändå tagit mig igenom svårigheterna. Enishet är nog svaret skulle jag tro. Ett gaaaaaalet stort mått av j-dra anamma och STÖD STÖD STÖD av familj och vänner, det är ovärderligt!! För ibland delas det ut saker till människor som man tycker minst av allt borde drabbas, men antagligen är det för att vi klarar av att ta oss igenom det hela.

För lite sen drabbades en person jag känner av influensan. Hon blev inte bara lite sjuk i feber och hosta, nej nej. Hon fick några kramper i kroppen av den otroligt höga febern, kroppen var total slut och hon sövdes ner i en vecka. Nu jobbar hon på, det som läkarna trodde var mot alla odds visade sig vara fel. Nu är hon på benen och idag har hon kunnat ligga med näsan i solen i nån timma!!! Då blir man glad och då svämmar hjärtat över en stund.
För livet är så otroligt skört. Inget i livet kan tas för givet och det är viktigt att njuta av de små sakerna här i livet.
Som att man ikväll kunnat sitta ute och äta middag, tagit ett litet glas rött, hört tösen tjoa i gungan, himmlen som är så där fantastiskt blå och solen som värmer…

Så vill du läsa om vår familjs kamp mot leukemin kan du köpa ett ex av tidningen Allers. Hela syftet är bara att inge HOPP!!

Det blir ett lååångt inlägg idag, hoppas ni orkar läsa *blink*

Idag har vi varit på verksamhetsdag i Växjö. Det är en timmes tågresa dit så då behöver man lite “förströelse”. Vad passade mer perfekt än nya numret av Jeanne D’Arc Livning. Massor av inspiration, precis vad jag behöver nu. Tycker att jag snöat in på bakning på senaste tiden och hemmet behöver lite mer av min uppmärksamhet;-) Men innan dess blir det lite mer mat- och sötserenad…

Valborgsmässoaftons förrätt…

Grillat och sötpotatissallad till huvudrätt…

…och polly fluff (hämtat från Emmas Vita Drömmar) och kiwi till dessert

Och så vårt vackra Ekenäs så klart!!!

Imorgon är det FREDAG hörrni!!!! Vad blir det för GOTT till fredagsmiddag då???

♥ Kramelikram Anna ♥

10 thoughts on “Om att vara med i tidningen, igen!!!

 1. Så fint du skriver vännen!
  Tycker du är fantastisk som delar med dig av allt du gått igenom. Det ger andra i liknande situationer HOPP! Fina du!
  Livet är så skört, så man får ta hand om sina nära och kära!
  Tack för att du delar med dig!

  Så mycket gott ni bjöd på! Ser så mumsigt ut!

  Jag skulle också behöva lite inspiration angående hemmet… Hm kom just på att jag har tre(!) inredningstidningar som väntar på att bli lästa;);)

  Imorgon ska jag hitta på roligheter!
  Berättar mer på Lördag:):)

  Kram på dig

 2. Åhh du är så duktig på det här..du skriver såå bra <3
  Måste genast köpa mig den tidningen och läsa om er.

  Ser underbart gott ut alltsammans..kan man kanske tigga till sig recepten..;)

  Må så gott rara du
  Kraamr Susanne

 3. Såklart ska jag köpa Allers och läsa om dig .
  Det är så bra att du och din syster berättar er historia .

  Vad mycket gott ni åt på valborgsmässoafton .

  Kram ♥

 4. Jätte bra skrivet =)
  Du är fantastisk tjejen hoppas du vet det,ska köpa tidningen idag och läsa om dig och din syster så att jag får en ordentlig bild av vad du faktiskt har gått igenom.

  Många kramar Thess

  P.S Ser att vi har likadana tallrikar =)

 5. Hej lilla raring!

  Jag tror inte att någon tror att någon som haft eller har cancer försöker synas i media pga…det… Min och jag tror/hoppas att allas första tanke är precis som du skriver. Man vill dela med sig för att kunna hjälpa andra…att inge hopp.
  Drabbas man så lusläser man ju allt och VILL ju läsa solskenshistorier där allt gått bra.
  Du är en underbar person och fortsätt vara just den du är!!
  Vilka underbara bilder du bjuder på! Både i dagens inlägg och de tidigare som jag missat. det ser ut som en underbar resa och maten du bjuder på ser hur god ut som helst.
  Sånna där champagneglas är jag på jakt efter….har ända sedan jag var liten tyckt det ser så lyxigt ut med bubbel i sånna. Tyvärr hittar jag bara sorter som kostar typ 300 per glas….då törs man ju inte använda dem…;)

  Jag jobbar idag…jag bytte min jobbar onsdag mot idag. Ett klokt byte eftersom vädret är mulet idag och sommarvärme i onsdags. men jag är sååååå trött…
  Känns som jag ska somna här framför datorn. I morgon bär det av till Hjo på loppis, på kvällen Italiensk tema fest, på söndag tävlar Kajsa i gymnastik och mannen och jag har 17-årig bröloppsdag. Det firar vi med restaurangbesök och så ska vi gå på Filip o Fredrik på kvällen (blä)…
  Jag gillar inte dem någe vidare men maken är nog hemligt förälskad i dem….och vad gör man inte för den man älskar…?…;)
  Japp där har du min helg!!
  Hoppas din blir lugn o skön!
  Kraaaaaaaaam katarina

 6. Halloj!
  Tack för länken, hoppas att “fluffet” föll er i smaken! 😉
  Så kul att få vara med i tidningen, får se om jag kan få tag i den och läsa om dig.

  Ha en härlig lördag! Kram

 7. Åh, så roligt! Underbart om du kan sprida hopp! Du är verkligen rätt person att göra det, inte bara på grund av din kamp mot sjukdomen utan för att du är en sådan fin människa. Kramis!

Comments are closed.