När man är borta…

Händer det grejer minsann!!!! I onsdags var de här och gjöt formen till grunden, igår murades den upp och idag har den putsats :))

Hej alla underbara människor!

Nu är Anna tillbaka igen:)) Hoppas ni har saknat mig lite;)
Det var en mycket trevlig vistelse i Stockholm. Konferensen var KANON!!! Massor av saker man vill ta med sig hem och som man HOPPAS på att kunna tillämpa hemma, alltså hemma som på jobbet menar jag då;))
Den sista föreläsaren kom från Skaparladan och var så otroligt inspirerande. Jag skulle GÄRNA vilja gå en kurs där i personlig utveckling.

På onsdagskvällen var vi, min svägerska, (som jobbar på samma jobb som mig;) jag och svägerskans moster på stan. Vi besökte två av mina favoritbutiker i Stockholm Syster Lycklig och Bruka Design. Vi kom typ tio i sex till Syster Lycklig men de släckte ner när vi var i affären, kändes inte så serviceminded faktiskt…
Jag är ju heltokig i Green Gate som ni vet, men en annan favorit är Bruka Design. Hela deras design andas rent och fräscht tycker jag!!
Det blev några saker som hamnade i en påse med hem. Sen blev det en tröja till sambon och två klänningar och en baddräkt till dottern. Tycker det är så roligt att ha något med hem när man varit iväg. Nu händer det ju inte så ofta att jag åker bort då;)

Några servetter från Bruka blev det också…

Tallrikarna är från Cervera, besticken från Hackman och glasen från Ittalla, Essence serien.

Servettringarna gjorde jag för ett par år sedan av lite pärlor.

Efter shoppingen åkte vi hem till moster I en stund innan vi åkte till restaurangen som heter Piren. Oj, oj, oj så gott vi åt!!! Och SÅÅÅÅÅÅÅ mysigt vi hade. Restaurangen ligger precis vid vattnet och vi satt där och såg när solen gick ner…

Så nääää, det går ingen nöd på mig inte;)

Dax att åka och handla inför kvällen grillning med lite vänner!
Vad hittar ni på denna fredag då?

♥ Kramelikram Anna ♥

 

5 thoughts on “När man är borta…

 1. Låter som du har haft det trevligt i Stockholm .
  Kanske träffade du min son David 😉
  Han har varit där med några kompisar och haft kul i några dagar .
  Här är det lugn och vila som gäller i dag . Hämtpizza till middag . Let´s dance på TV i kväll .
  Kram ♥

 2. Låter som om du haft det RIKTIGT trevligt,och mina favvo butiker
  har du besökt oxå ser jag =)
  Servetterna var ju bara så snygga.
  Hoppas ni får en riktigt mysig kväll.
  Här hemma sitter vi och tittat på Let´s dance.

  Kram Thess

 3. Hej lilla vännen!

  Underbara bilder och inlägg från dig..jag fascineras så av din otroliga energi och livsglädje…den smittar av sig..;)
  Vist är det häftigt att det händer grejjer då man är borta….hihi…ni jobbat på så duktigt…flitiga som små myror…
  Jag tycker också om att köpa med mig så presenter då jag är borta…
  Men det var lättare förr då barnen var yngre. Nu blir det jämt så dyrt och man är inte lika säker på att kläder man köper gillas…
  Ha en underbar lördag!
  kram Katarina

 4. Fint! Visst har de såååå fina grejer och möbler på Bruka, så fräscht att man vill ha alllt helst 😉

  Kram kram

Comments are closed.