Mors Dagstecken….

Hej på er alla glada!

Idag har dottern plockat in lite liljekonvaljer till sin mamma. Jag bara älskar dessa små ljuvliga blommor!! Dessutom påminner de mig om att jag och mina syskon alltid plockade en bukett till mor på Mors Dag när vi var små.

Brukar ni fira Mors Dag något särskilt?

Jag tycker att det är lite mysigt att fira faktiskt. Antagligen för att vi alltid gjort det. Min första egna Mors Dag trodde och hoppades ju jag skulle vara alldeles speciell. Det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig… MEN nu när jag har en RIKTIG man vid min sida som vet att vissa saker betyder något särskilt för mig, så blir det det där lilla extra. Jag menar inte att det ska vara som nån födelsedag, bara att man känner att idag är jag mamma lite extra. Och Tyra hon överproducerar ju konstverk både hemma och i skolan så kanske gör hon något fint alster till sin lilla mamma 🙂

Den här veckan har verkligen börjat i tacksamhetens tecken. Jag känner mig tillfreds och så GLAD över det jag har fått här i livet. Glad att min dotter just nu leker med en kompis, att hon finner sig tillrätta här. Att hon är trygg och mår bra. Att mannen i mitt liv är just den han är ♥ Och att vi tillsammans kan skapa vårt hem.

Åter till verkligheten och stryktvätten i tvättstugan 😉 Ha ha, fast jag trivs när jag kan stå och göra saker i lugn och ro, tom stryka!

♥ Kramelikram Anna ♥

6 thoughts on “Mors Dagstecken….

 1. nja inte gör vi nått skillt på morsdag.. jag själv råkade va i sverige då vi har morsdag här i Finland..alltså andra söndagen i maj…men vi firade igår med en stor tårta som mannen hade köpt på konditoriet!… Ni har ju morsdag sista söndagen i maj…Liljenkonvaljer är fina o doftar så ljuvligt..

 2. Vi brukar fira Morsdag med tårta . Jag brukar ge en blomma till min mamma om hon är hemma , hon har fästmannen 25 mil bort så ibland är hon där .
  Det finaste är alla Morsdagskort som barnen gjort .

  Kul att se före och efter bilderna på erat kök i förra inlägget .
  Ni har gjort det jättefint .

  Kram ♥

 3. Hej fina vännen!

  Nu har jag haft paus från datorn igen och missat en massa…men nu har jag suttit här hos dig o skrattat, gråtit, suckat över allt fint och blivit fylld av inspiration..;)

  Lillekonvalj är min absoluta favoritblomma….det finns inget som slår den doften.
  Här har de inte riktigt slagit ut än men får de bara lite mer sol så kan jag också snart plocka in ljuvliga buketter. Vi firar också…JAG tycker också sånt är viktigt…
  Jag brukar få frukost på sängen och paket o så blir jag lite extra ompysslad hela dagen…slipper laga mat och får bestämma program på tv´n…hihi…

  Fönstren….ååååå Anna så fina!! Glasverandan kommer bli helt ljuvlig.
  Bilderna från köket är helt fantastiska, helt otroligt att ni…hmm..HAN han så mycket på så kort tid. Jag längtar ihjäl mig tills vi ska börja med vårt…
  Nu har vi en hel del att ta tag i utomhus först…i fredags tippades det av 32 kubik jord här…huuuga….

  Man får absolut skryta över sina barn…att vara en stolt mamma är bara possitivt.
  Vilka fina bilder på er där i gungan och glasögonen var supersnygga!

  grät några tårar över din årsdag och fällde fler över dina fina vänner som skjutsade hem dig…..

  Vet du!!
  Jag hann städa rätt mycket och kände mig nöjd..;) Min fina vän T delar mitt trädgårdsintresse så vi bubblade på om olika växter vi inte kunde namnet på och hade såååå mysigt..;) Killarna hade wiskeyprovning och försökte låta som rikgtiga experter….
  Vet du vad vi fick av dem? haha…jag tänkte på dig direkt…..
  En flaska Rosé….av Morberg…haha…
  har du drukit den?? Vi har inte provat den än….men kanske till helgen om det blir fint väder…..jag vill sitta vid poolen och sippa på den.

  ha en härlig onsdag!
  Kortvecka den här veckan..;)
  kram Katarina

 4. jag tycker oxå att det är lite mysigt när det är Mors dag,men det kanske har lite med vädret att göra oxå.
  Att det har blivit vår och varmt och framför allt att
  äppelträden blommar.
  Och bara det är väll värt att fira =)
  Tyvärr så jobbade jag förra året och även i år =(
  Hoppas du haft en skön dag.

  Kram Thess

 5. Älskar liljekonvaljer, nu måste jag ut och leta och se om det är dags att plocka än. Vad fint köket är! Klart att mor ska uppmärksammas ;- ) Som du säger, de finaste presenterna är väl ändå att få en liten bukett plockad sina barn eller en teckning.

  Kramar Therese

 6. Så underbart att få liljekonvaljer. Jag ser att dom börjat kika fram. Jag ska plocka nästa vecka när vi kommit hem frå Hälsingland igen. 🙂

  Vilken snäll mamma du är så gräddar pannkakor. 🙂
  KRAM Madeleine

Comments are closed.