Ibland behöver man tanka litegrann…

God kväll i stugorna!!!

Har ni kunnat njuta av solens strålar idag?
Vi packade picknick korgen och tog en liten promenad…

Vi tog stigen via farmor…

…för där har Tyra en egen stig…

Mammas hjärta ♥

Här är mitt paradis!
Här tankar jag energi.
Här känner jag ro.
Här mår jag bra.
Här har Tyra och en kompis plockat sten idag.
Här har jag suttit med svärmor på en bänk.
Här har jag sedan legat och vilat med solen i ansiktet på en bänk intill en vägg.
Här har en herre kommit cyklandes för att måla lite på sin båt. Han är nittio år sådär.

Idag har jag behövt lite själavård. En vecka så sprängfylld av “innanbesvär”, då man helst vill emigrera från sig själv, men man sitter liksom fast med “den där människan”.
Så lite grinig som jag är ska jag genast rota fram lite CHOKLAD och ha lite chokladfrossa, för det behöver jag idag 🙂

Vad gör du för att samla lite extra energi när du är grinig?

Men först ska jag stryka ett lager färg på en dörr innan Äntligen Hemma!!
OCH så måste jag säga, vad kul att nya läsare hittat hit. Det gör mig så oerhört glad!!

Ha en fortsatt skön kväll!

♥ Kramelikram Anna ♥

12 thoughts on “Ibland behöver man tanka litegrann…

 1. Lina

  Ja, vad säger man? PRECIS det som jag sa idag: HUR SÖT ÄR HON INTE DÅ! 🙂

 2. Såå härliga vårbilder =)
  Jag är nog oxå en typisk choklad tjej när allt inte är riktigt hundra,eller annars oxå för den delen =)
  Sitter typ i skrivande stund och fullkomligt trycker in romerska bågar hihi.
  Så jätte söt hon är din tjej.

  Sov gott vännen min.

  Kram Thess

 3. Tack för tipset, det blir rensa som en tok 🙂
  Fina bilder du bjuder på. Jag har tyvärr inte kunnat njuta av det fina vädret mer än en liten promenad på lunchen. Får hoppas det blir fint väder till helgen så jag får njuta då.
  Kram

 4. Vilka härliga bilder .
  En sån vacker omgivning du har , perfekt att tanka energi på .
  Och din lilla Tyra är ju för söt ♥
  Kram ♥

 5. Så vackra omgivningar!
  Där förstår jag att du får energi påfyllning!

  Jag brukar också gå runt här där vi bor, ner till vattnet eller i någon av ekhagarna, där laddar jag batterierna.
  Att springa är också bra, särskilt om man är irriterad el frustrerad:)
  Självklart går det bra med choklad med;)

  Ta hand om dig nu vännen!

  Stor styrkekram till dig!

 6. Men vad mysigt med en egen stig till farmor. Vackra vyer på hav och strand, det är en lisa för själen att få bo så. Vi är också lyckligt lottade som bor bara några minuters cykling till hav och bad.
  Ha det så gott
  Kram Liselott

 7. Hej vännen!

  herregud vilket ställe ni bor på!!
  Om jag hade sånna där vackra ställen att ha picknick på skulle jag inte ha tid att vara hemma!! Förstår att det är där du tankar energi!
  När jag är grinig..ja jag tror det brukar rinna av om jag går ut en stund…med Sally i trädgården…
  Vad många inlägg du hinner göra hela tiden…jag har fått sitta en lång stund å läsa ikapp..;) Jag har inte haft någon vidare lust att sitta framför datorn på ett tag. För mycket annat som lockar…men inte får jag något gjort för det…haha…
  Känner igen mig i din beskrivning av hur du far runt i huset och försöker göra allt på samma gång..haha…man är på väg med smutstvätt till tvättkorgen men på vägen dit ser man en blomma som behöver vatten….medans man vattnar ser man en tidning som verkar intressant….så kommer man ihåg kakan i ugnen….väl i köket börjar man diska….så ringer telefonen och samtidigt som man pratar försöker man plocka i ordning i hallen….haha…ja typ så….det slutar oftast i ett ännu större kaos…
  vad spännande det blir att få följa glasverandabygget…och huset kommer bli ursnyggt med vit fasad…jag blir som du kär i vita hus…Man kan undra varför jag bor i ett rött…;)
  Du o din syster är så fina och dottern som en riktigt söt karamell…
  Vilken fin planteringshörna du kommer få och pallkragar är toppen…;)

  Ha en fin dag!
  Här ösregnar det…
  Kram Katarina

 8. Härliga bilder du tagit! Bra att samla energi emellanåt, jag brukar ta en “spa-stund” hemma med nån god badolja och en inredningstidning eller nån bok som inspirerar mig. När jag sen kliver upp ur badet så är jag i en helt annan sinnesstämning oftast.

  Ha en fin vecka, kram!

 9. Men, vilka omgivningar ni har! Underbart att kunna ta “Tyra-stigen” och sen ha så fina platser att picknicka på 🙂 Förstår att ni njuter!

  Kram till dig

 10. Lena Bergstrand

  Hej.
  Ville bara säga att ni har verkligen gjort ett fantastiskt arbete med huset ! Jag är nästan granne med dej – min familj har den lilla röda stugan, tva hus längre ned pa gatan och pa andra sidan. Jag bor i Spanien och kan bara komma i juli manad, men det är det bästa jag vet! Jag skulle mycket väl tänka mej att i framtiden vara där ung. 4 manader pa sommar halvaret
  Jättefint har ni inne ocksa och tomten är ju härlig med skogen nära. Lycka till med fortsatt arbete. Häsn. Lena

Comments are closed.